Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.
Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.
"Amúgy pedig aki fennhangon hirdeti, hogy ő nem vállalna gyereket, azért elég szégyen rá nézve, hogy szerinte aláírni egy papírt az nagyobb felelősség, mint közösen gyereket vállalni. "
Miért lenne szégyen, hogy nekem házasság majd gyerek a sorrend. Van aki a hagyományos modellben képzeli az életét ez nem szégyen. Nem nagyobb felelősség hanem előbb következik be.
Senki nem beszélt arról hogy házasodni nagyobb felelősség, mint gyereket vállalni, csak itt gyakorin szeretik kiforgatni egymás szavát az emberek:)
Én is úgy gondolom, hogy úgy van rendjén egy kapcsolat fejlődése, hogy járás, lánykérés, összeköltözés, házasság, és utána esetleg gyerek.
Ha valaki a pasijával vállal gyereket, egészségére.
Tényleg nem tudtok olvasni... soha nem írtam olyat hogy aki házasság nélkül vállal gyereket az tenyésztehén... Ha ezt akarja, tegye. Egészségére.
Azt írtam, hogy az olyan pasi, aki csak akkor veszi el a nőjét ha van gyerek , az nézi a csaját tenyésztehénnek. Ennyit írtam, semmi többet. Olvasni kéne megtanulni kedves utolsó.
te sem lehetsz jobb...
Maradjunk annyiban, hogy nem ismersz, hála égnek én sem téged... és ez a lehető legjobb.
Én hallottam már nem egy ilyet... hogy csak akkor és csak azért akarja elvenni a férfi a nőt, ha gyerek van... vagy hogy gyerek legyen, ami nagyon gáz.
Amúgy egy pasi pár órája tett fel egy hasonló kérdést, csak mondom. Szóval létezik ilyen. Nem pont a te csodálatos tökéletes párodról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!