Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem akar elvenni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar elvenni a párom?

Figyelt kérdés

Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.

Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.

2014. júl. 9. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
Mi van? Sehol nem írtam olyat, hogy ha a férjem nem vesz el akkor otthagyott volna...mi van? Miért hagyott volna ott? Ő akart már fél év után is összeházasodni...
2014. júl. 11. 11:48
 72/90 anonim ***** válasza:
A férjemnek én voltam fontos és nem a gyerek. Ha a gyerek fontosabb lenne , keresett volna mást. Ha már minden szavamat magyarázni kell:)
2014. júl. 11. 11:49
 73/90 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy pedig aki fennhangon hirdeti, hogy ő nem vállalna gyereket, azért elég szégyen rá nézve, hogy szerinte aláírni egy papírt az nagyobb felelősség, mint közösen gyereket vállalni. "

Miért lenne szégyen, hogy nekem házasság majd gyerek a sorrend. Van aki a hagyományos modellben képzeli az életét ez nem szégyen. Nem nagyobb felelősség hanem előbb következik be.

2014. júl. 11. 11:53
 74/90 anonim ***** válasza:
47%

Senki nem beszélt arról hogy házasodni nagyobb felelősség, mint gyereket vállalni, csak itt gyakorin szeretik kiforgatni egymás szavát az emberek:)

Én is úgy gondolom, hogy úgy van rendjén egy kapcsolat fejlődése, hogy járás, lánykérés, összeköltözés, házasság, és utána esetleg gyerek.

Ha valaki a pasijával vállal gyereket, egészségére.

2014. júl. 11. 11:57
 75/90 anonim ***** válasza:
34%
Nem a sorrend a szégyen, hanem, hogy valaki bőszen azt bizonygatja, hogy házasság nélkül vállal valaki gyereket, akkor azt tenyészménnek hívják. Engem nem érdekel, hogy akarsz e gyereket, én nem győzködlek, te se magyarázd meg légyszíves másnak, hogy szereti e a párja házasság nélkül.Ha tényleg vannak érzelmek, akkor egy papír, ha van, ha nincs nem változtat. Nevetséges már, hogy sokan miért magyaráznak bele olyat, ami nincs.
2014. júl. 11. 12:29
 76/90 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként 72 százalékos, hagyd már abba ezt a "fajtázást". Mégis most komolyan, te valami különleges valakinek érzed magad, mert elvett a férjed? Ettől boldogabb az életed, mint az enyém? Jobban szeret a párod? Így látatlanban megtudod állapítani? . És ha te ilyen ostoba vagy, akkor maradok a fajtámnál. Bár sok házas ismerősöm van, mindenki közülük normális. Inkább neked lehet valami fajtád.
2014. júl. 11. 12:41
 77/90 H.Orsolya ***** válasza:
43%
Hagyjátok, nem érdemes vele veszekedni, mi házasság nélküli "tenyésztehenek" úgy se érünk fel hozzá. Legyen boldog a véleményével meg a házassági papírjával.
2014. júl. 11. 12:51
 78/90 anonim ***** válasza:
59%

Tényleg nem tudtok olvasni... soha nem írtam olyat hogy aki házasság nélkül vállal gyereket az tenyésztehén... Ha ezt akarja, tegye. Egészségére.

Azt írtam, hogy az olyan pasi, aki csak akkor veszi el a nőjét ha van gyerek , az nézi a csaját tenyésztehénnek. Ennyit írtam, semmi többet. Olvasni kéne megtanulni kedves utolsó.

2014. júl. 11. 13:11
 79/90 anonim ***** válasza:
Engem a párom véletlenül se néz tenyésztehénnek, sőt, nem is tudom, hogy te honnan veszed, hogy a férfiak annak nézik a párjukat. Nem bántani akarlak, de förtelmes egy nő lehetsz, becsüld meg a férjed, mert még egy pasit nem találnál szerintem.
2014. júl. 11. 13:35
 80/90 anonim ***** válasza:
49%

te sem lehetsz jobb...

Maradjunk annyiban, hogy nem ismersz, hála égnek én sem téged... és ez a lehető legjobb.

Én hallottam már nem egy ilyet... hogy csak akkor és csak azért akarja elvenni a férfi a nőt, ha gyerek van... vagy hogy gyerek legyen, ami nagyon gáz.

Amúgy egy pasi pár órája tett fel egy hasonló kérdést, csak mondom. Szóval létezik ilyen. Nem pont a te csodálatos tökéletes párodról beszéltem.

2014. júl. 11. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!