Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor csak a gyerekek miatt akar elvenni?
Szia!
Szerintem fogadd vissza. Több okból is. Egyrészt apa kell a gyermekeknek (gratulálok egyébként!), másrészt itt olvasom a babás kérdéseknél hogy nagyon sok nő türelmetlen, ideges , feszült lesz a baba-hiány miatt, ami egy párkapcsolatnak se tesz jót...5 vetélés meg elég sajnos az idegeskedéshez. Most nem belemagyarázni próbálom, nem voltam ott, de ez is lehet egy oka, amiért azt mondta "elég". De most hogy megtudta hogy lesznek babák, még a kezedet is megérte! Ha nem szeretne már, akkor inkább megijedne attól hogy nem is csak egy lesz, hanem lehet 3! Ezért írom azt, hogy érdemes lenne az "ajánlatát" megfontolni!:)
Talán úgy kéne felfognod a dolgot, hogy egy "külső" tényező által okozott állandó zűrzavar a legjobb kapcsolatokat is tönkreteheti. Nem az volt a feltétele, de idővel központi kérdéssé képes válni. Nálatok ez most megoldódott!!!
A folyamatos frusztráció senkiből nem a legjobb oldalát hozza elő!
Gratulálok, és egészséges babákat kívánok :)
A pároddal kapcsolatban:Eltudod neki felejteni hogy miket mondott?EL tudod felejteni hogy pont kkor akart otthagyni amikor leginkább arra lett volna szükséged hogy melletted legyen?Biztos vagy benne hogy a legközelebbi problémánál nem akar megint otthagyni?
előzővel értek egyet! annyi szenvedés után végre összejött a baba és nem is egy hanem 3. gratulálok! párodnak is nagyon lélekölő lehetett végignézni, ahogy 5 babátok elmegy.
szerintem üljeletek le, beszéljétek meg, beszélgessetek a jövőtökről. mostmár nem csak magatokat kell figyelembe vennetek. mindenesetre hallgass a szívedre!ha úgy érzed, hogy van még esély a boldog közös életre, akkor tudod mit kell tenned!
3 pici baba is elég idegességet okoz,lefáraszt.
Azt fogja a párod tolerálni?
"párom aztmondta hogy jólvan vége van,ő elhagy,olyan nőért aki képes neki gyereket szülni..." A párod egyszerűen gonosz. Olyasmit vágott a fejedhez, amiről NEM TEHETSZ és ami nem mellesleg TÉGED IS MEGVISELT és inkább támogatásra lett volna szükséged, arra, hogy szeressen és melletted álljon, nem arra, hogy emiatt elhagyjon!
"El volt keseredve?" - miért, Te nem voltál?
Persze, hogy a gyerekek miatt akar elvenni (szerintem, a leírtak alapján)- most ha nem derült volna ki ez a terhesség, mi lenne? Akkor visszakönyörögné most magát, megkérte volna a kezedet? Most az itt a fontos, hogy VELED legyen, vagy hogy valaki gyereket szüljön neki?
Fiatalok is vagytok még, még lett volna remény, pláne semmi nem indokolta, hogy ilyen sietősen elhagyjon!
Szerencsés véletlen ez a hármas terhesség, ne láss bele semmiféle isteni jeladást vagy sorszerűséget, üzenetet, stb. - Te döntesz! Van választásod, nem vagy köteles hozzámenni.
29/n
Hááááááát
Ne adj isten( sajnos főleg 3-as ikerterhességnél gyakrabban előfordul) a babák koraszülöttek lesznek akikkel sokkal-sokkal több a baj. Néha még az egészségük se 100%.Akkor ez a férfi szerintetek mit fog tenni?
Segít, támogat vagy azt mondja Bocsi, de én olyan gyereket akartam aki 100%-ig egészséges,akivel nincs ennyi macera :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!