Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a következő: Magyar állampolgár barátnőm van, én román állampolgár vagyok,3 éve élek Magyarországon. Milyen papírokra van szükségem ha szeretném elvenni feleségül, itt Magyarországon, polgári esküvőn?
ha én itt több éve rendes adófizető ember vagyok és itt találtam meg az igazit, akkor szerintem nem jogos a kommented.
És általánosítani nem kellene mert én és más külföldi itt dolgozó ember dolgozik meg sok magyarországi cigány segélyéért.
Erdélyből jöttem és csak az állampolgárságom román.
Nevem is tiszta magyar családi név.
Tudod ez a rasszizmus.....
Most miért kell cseszegetni?Meg kell nézni, helyesebben ír, mint sok magyar állampolgár!Kerültetek volna ti a határon túlra annak idején, azt hiszem más lenne a véleményetek!Nem élősködik senkin, a magyar államnak fizeti be az adóját, stb....akkor mit vagytok így felháborodva!?Lehet lepontozni!:P
Én ezt találtam, remélem valamennyit segít:
Magyar vagyok ha nem lennék magyar nem tudnék magyarul szerintem.
és fizetem az adót különben miből élnék itt meg a ROMÁNOKNAK ahogy te mondod hogy én az vagyok nem adnak itt segélyt.
és azért szeretnék itt lenni mert ideköt minden a SZERELMEM a MUNKÁM.
Arról még nem hallottál hogy erdélyi magyar?
mi tehetünk arról hogy egyszer a határon kívül kerültünk?
szerintem nem.
Ne tőrődj, mindig fog kerülni egy-két paraszt...Szerintem is az lesz a legjobb ha elmész és érdeklődsz konkrétan a hivatalnál.
-egy erdélyi MAGYAR- :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!