Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kérdésem a következő:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szucs oliver kérdése:

A kérdésem a következő: Magyar állampolgár barátnőm van, én román állampolgár vagyok,3 éve élek Magyarországon. Milyen papírokra van szükségem ha szeretném elvenni feleségül, itt Magyarországon, polgári esküvőn?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 09:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sok romániai magyar még nagyobb tartással rendelkezik, mint az "itthoniak"; mert pontosan tudja miért szakadt el az Anyaországtól, ezért kár bántani meg a cigókhoz hasonlítgatni.A kérdéshez: ezt szerintem egy anyakönyvi hivatalban simán meg tudják mondani Neked kérdező! :)
2010. márc. 22. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:

09.37:két unokabátyám is cigány nőt vett el feleségül.

Példát lehetne tőlük venni sok mindenben.És nekik nincsen tartásuk?

Akkor nem tudom mi bajod a cigányokkal,mert ha ez a két nő az alja,akkor milyen lehet a krém?

2010. márc. 22. 10:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy távolabbi ismerősöm házastársa román állampolgárságú.Nem volt egyszerű menet,Pestre is el kellett utazniuk a nagykövetségre,idegenrendészet,meg hasonló nyalánkságok és nem volt olcsó a sok hiteles fordítás.Szóval az anyakönyvetzetőtől kell megkérdezni,hogy mit is kell beszerezni.Arra számítsatok,hogy hosszabb ideig tart,mintha magyar állampolgár lennél.
2010. márc. 22. 10:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért van, hogy egy csomó hülye nem tud a román és a roma (cigány) közt különbséget tenni - lehet, hogy nem tud rendesen magyarul? Ugyanis a kettö csak hasonló szó, de a két nép közt nincs semmi rokonság. (Ugyanis a cigányok=romak indiaia eredetüek, ami ugye - földrajz alap fokon - nem Romániában van.)
2010. márc. 22. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva: szükségetek van a barátnőd személyi igazolványára, lakcímkártyájára, születési anyakönyvi kivonatára. Ez tiszta ügy.

Aztán neked szükséged van a saját román útleveledre, a születési anyakönyvi kivonatod hiteles (!) fordítására, a magyar lakcímkártyádra és tartózkodási- vagy letelepedési engedélyedre, illetve egy igazolásra a román nagykövetségről, mégpedig hogy a hazádban nem vagy házas, és a tervezett házasságod a román törvényekkel nem ellenkezik.

A cigányozók meg nézzenek magukba, és próbáljanak meg különbséget tenni roma és román, valamint román és erdélyi magyar között (az erdélyi magyar és a roma közötti különbségekről már nem is beszélve)! Szégyen, hogy ilyen emberek léteznek ebben az országban, aki lenézi idegenbe szakadt magyar testvérét! A külhoni magyarok nem tehetnek arról, hogy a világpolitika irányítói elcsatolták a korábbi magyar területek 70%-át, és becsülendő, hogy a nagy többségük úgy is megtartotta magyar anyanyelvét, kultúráját, hogy az államuk mindent megtett azért, hogy felszámolja, beolvassza a magyarokat. Sok külhoni magyar jobban megérdemelné a magyar állampolgárságot, mint egyes magyarországiak (szándékosan nem írok magyart, mert egy dolog a magyar állampolgárság, egy másik pedig a magyarságtudat).

2010. márc. 22. 12:27
 16/19 anonim ***** válasza:
12:27!Nagyon szépen, összeszedetten leírtad, amit gondolok!:)
2010. márc. 22. 13:21
 17/19 anonim ***** válasza:
"Megszurlak te magyargyülölő" EZ SZERINTED MAGYAROS VISELKEDÉS - mert normális ember igy nem beszél, aki meg "NAGY MAGYARNAK" tartja magát, az gondolkodjon el, hogy ö milyen képet ad a magyarokról - ilyen késelö, hözöngö lenne a MAGYAR? Csak mert én külföldi vagyok (NEM romániai, hanem osztrák), idöközben megtanultam a magyar nyelvet, és nagyon elképdek, ha olvasom, hogy valaki, aki henceg a magyarságával, ilyen alvilági viselkedéssel dicsekszik. HA ILYENEK AZ IAGAZI MAGYAROK, akkor nem csodálom, hogy annyian utálják öket.
2010. márc. 22. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Ma 11:29-es:

Szerintem te érett vagy a zártosztályra!!!

Senki nem irt olyan, hogy azt mondhasd rá, hogy magyargyülölö, ha ilyet olvastál valamelyik válaszból, akkor neked üldözési mániád van.

Az meg, hogy megszúrod - egyrészt az elmebeteg vagy söpredék, aki a másikat meg akarná ölni, de ettöl függetlenül interneten keresztül hogy gondolod?!?!?!? Ennyire primitiv lény vagy?

Az ilyenek, mint te azok, akik csak lejáratják a magyarokat, inkább szégyelld magad, hogy te miattad nézi le a legtöbb ember azt, aki hangoztatja, hogy magyar. (Legtöbbször meg akik ezt nagyhangon hirdetik, azok csak hözöngö alakok, akiknek kell valami ok, hogy balhét tudjanak csinálni - aki igazán magyar, az nem a szájával az.)

2010. márc. 22. 15:14
 19/19 anonim ***** válasza:
menyetek má, mit irjak egyebet? ez volt a rövid:P
2010. márc. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!