Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a következő: Magyar állampolgár barátnőm van, én román állampolgár vagyok,3 éve élek Magyarországon. Milyen papírokra van szükségem ha szeretném elvenni feleségül, itt Magyarországon, polgári esküvőn?
09.37:két unokabátyám is cigány nőt vett el feleségül.
Példát lehetne tőlük venni sok mindenben.És nekik nincsen tartásuk?
Akkor nem tudom mi bajod a cigányokkal,mert ha ez a két nő az alja,akkor milyen lehet a krém?
A kérdésre válaszolva: szükségetek van a barátnőd személyi igazolványára, lakcímkártyájára, születési anyakönyvi kivonatára. Ez tiszta ügy.
Aztán neked szükséged van a saját román útleveledre, a születési anyakönyvi kivonatod hiteles (!) fordítására, a magyar lakcímkártyádra és tartózkodási- vagy letelepedési engedélyedre, illetve egy igazolásra a román nagykövetségről, mégpedig hogy a hazádban nem vagy házas, és a tervezett házasságod a román törvényekkel nem ellenkezik.
A cigányozók meg nézzenek magukba, és próbáljanak meg különbséget tenni roma és román, valamint román és erdélyi magyar között (az erdélyi magyar és a roma közötti különbségekről már nem is beszélve)! Szégyen, hogy ilyen emberek léteznek ebben az országban, aki lenézi idegenbe szakadt magyar testvérét! A külhoni magyarok nem tehetnek arról, hogy a világpolitika irányítói elcsatolták a korábbi magyar területek 70%-át, és becsülendő, hogy a nagy többségük úgy is megtartotta magyar anyanyelvét, kultúráját, hogy az államuk mindent megtett azért, hogy felszámolja, beolvassza a magyarokat. Sok külhoni magyar jobban megérdemelné a magyar állampolgárságot, mint egyes magyarországiak (szándékosan nem írok magyart, mert egy dolog a magyar állampolgárság, egy másik pedig a magyarságtudat).
Ma 11:29-es:
Szerintem te érett vagy a zártosztályra!!!
Senki nem irt olyan, hogy azt mondhasd rá, hogy magyargyülölö, ha ilyet olvastál valamelyik válaszból, akkor neked üldözési mániád van.
Az meg, hogy megszúrod - egyrészt az elmebeteg vagy söpredék, aki a másikat meg akarná ölni, de ettöl függetlenül interneten keresztül hogy gondolod?!?!?!? Ennyire primitiv lény vagy?
Az ilyenek, mint te azok, akik csak lejáratják a magyarokat, inkább szégyelld magad, hogy te miattad nézi le a legtöbb ember azt, aki hangoztatja, hogy magyar. (Legtöbbször meg akik ezt nagyhangon hirdetik, azok csak hözöngö alakok, akiknek kell valami ok, hogy balhét tudjanak csinálni - aki igazán magyar, az nem a szájával az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!