Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor csak a gyerekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor csak a gyerekek miatt akar elvenni?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,párom 28.már 21 éves korom óta próbálkoztunk a babával,nem jött össze.ötször vetéltem el,de azért hogy egyáltalán terhes legyek sokat kellett tenni és várni.az ötödik vetélés után,ami rettenetesen megviselt,párom aztmondta hogy jólvan vége van,ő elhagy,olyan nőért aki képes neki gyereket szülni...nagyon összetörtem,hisz énis vágytam nagyon arra a babára.a doki akkor aztmondta,most jön a lombik.aztán közöltem vele mitörtént...ő is aztmondta,ez a férfi nem szeretett igazán.aztán 2 hétnyi rosszullét után megcsináltam egy terhességi tesztet,ami pozitív lett.az elején megijedtem hogy jézusom mivan ha ő is meghal a hasamban,vagy ha életben is marad hogy nevelem fel a párom nélkül...elmentem vizsgálatra,aztmondták,kb 2,5 hete vagyok terhes.durva volt,hiszen nemrég vetélt el az előző babám.és még valamin meglepődtem...három baba,mégpedig három kislány van a pocimban.felhívtam volt párom,aki nagyon örült,és elkezdett könyörögni,hogy fogadjam vissza,ő azért hagyott el mert el volt keseredve,tudom hogy nem kellene,de akármit is tett,szeretem...és megkérte a kezemet.én kértem gondolkodási időt.mit tegyek??jah és aztmondta a doki,hogy ebből a háromból minimum 2 életbe fog maradni,de valószínű mind3.
2010. febr. 8. 15:22
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
20%

A babáknak joguk van házasságba születni, mert még a végén egész életükben úgy fogják érezni, hogy miattuk mentek szét a szüleik. Nem véletlenül.

És a papa majd bizonyít...

2010. febr. 8. 16:31
 22/45 A kérdező kommentje:
nem tudom ki mondta azt hogy az ördög mindig úgy hozza hogy pont ilyenkor leszek terhes...ezen jól felidegesítettem magam.tudod,mennyire sokat jelent nekem az hogy terhes vagyok??hogy 6 év próbálkozás után minimum 1 kislánynak életet fogok adni??gondolom nem estél te még át ezen,hogy várni várni várni és semmi...és ha már az ördögnél tartunk...őket biztosan az angyalok küldték.nagyon elkeseredtem,amikor elhagyott,és ők adtak erőt nekem.és amúgy igen,spontán lettem terhes,és a doki mondta hogy lányok.,..
2010. febr. 8. 16:50
 23/45 anonim ***** válasza:
81%

16.15, ott a pont!

Szerintem ez egy kamu kerdes, honnan tudod,h 3 lannyal vagy terhes 2 es fel hetesen??????

2010. febr. 8. 16:50
 24/45 A kérdező kommentje:
höhh nem kamu kérdés...nem 2,5 hetes terhes vagyok.majdnem 4 hónapos.és nemis akkor tudtam meg,az első vizsgálaton,hanem utána,és a párom azóta könyörög...
2010. febr. 8. 16:52
 25/45 anonim ***** válasza:
86%
Azt mondd meg nekem,h milyen orvos tudja megallapitani a 2 es fel hetes magzat nemet? Meg azt,h ikerterhesseg? Az meg be sincs agyazodva!
2010. febr. 8. 16:55
 26/45 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező!

Az "ördög" alatt azt értem, hogy rosszkor jött!

Persze, hogy jó, és én is örülök neki, hogy sikerült!

De inkább egy másik pasival:D

Mert ez így rosszul jött ki, és lehet hogy ha most nem estél volna teherbe, később teherbe estél volna egy normális férfival...

Engem azért a te helyedben nagyon zavarna az, hogy az a személy akinek 3 gyereket szülsz, valójában faképnél akart hagyni!

Ja és különben lehet, hogy egy normális pasival tök simán teherbe estél volna, lehet hogy a "mindenképpen gyereket akarok"stressztől nem tudtál eddig teherbe esni.

Mert ezek szerint nem vagy meddő:D

Tehát később is lehet még gyered.

2010. febr. 8. 16:57
 27/45 A kérdező kommentje:
nem akkor állapította meg a nemüket és hogy 3an vannak..hányszor mondjam még el??páromat akkor hívtam fel,amikor 2,5 hetesen megmondta a doki hogy terhes vagyok.a 3 és a lányok sokkal késöbb derült ki
2010. febr. 8. 16:57
 28/45 anonim ***** válasza:
77%
nem hiszem, hogy csak a gyerekek miatt, inkább azt mondanám, hogy eddig a gyerekhiány miatt nem vett el. Furák a férfiak.
2010. febr. 8. 17:15
 29/45 anonim ***** válasza:
93%
A pasi nem érdemel meg, mert önző módon akkor hagyott el, mikor a legnagyobb szükséged lett volna rá, ez tény. Simán elképzelhető, hogy ezt többször is megismétli majd, ha problémák lesznek. Ennek ellenére szerintem akkor döntesz a legjobban, ha a szívedre hallgatsz. Szereted és őszintén meg tudsz neki bocsátani? Ha igen, akkor lehet még jövőtök.
2010. febr. 8. 19:09
 30/45 anonim ***** válasza:
97%

19:09-es megint.

Talán visszafogadnám, de házasságról egyelőre szó sem lehetne. Talán ha a gyerekek 1-2 évesek lesznek és még mindig kitart.

2010. febr. 8. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!