Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor csak a gyerekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor csak a gyerekek miatt akar elvenni?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,párom 28.már 21 éves korom óta próbálkoztunk a babával,nem jött össze.ötször vetéltem el,de azért hogy egyáltalán terhes legyek sokat kellett tenni és várni.az ötödik vetélés után,ami rettenetesen megviselt,párom aztmondta hogy jólvan vége van,ő elhagy,olyan nőért aki képes neki gyereket szülni...nagyon összetörtem,hisz énis vágytam nagyon arra a babára.a doki akkor aztmondta,most jön a lombik.aztán közöltem vele mitörtént...ő is aztmondta,ez a férfi nem szeretett igazán.aztán 2 hétnyi rosszullét után megcsináltam egy terhességi tesztet,ami pozitív lett.az elején megijedtem hogy jézusom mivan ha ő is meghal a hasamban,vagy ha életben is marad hogy nevelem fel a párom nélkül...elmentem vizsgálatra,aztmondták,kb 2,5 hete vagyok terhes.durva volt,hiszen nemrég vetélt el az előző babám.és még valamin meglepődtem...három baba,mégpedig három kislány van a pocimban.felhívtam volt párom,aki nagyon örült,és elkezdett könyörögni,hogy fogadjam vissza,ő azért hagyott el mert el volt keseredve,tudom hogy nem kellene,de akármit is tett,szeretem...és megkérte a kezemet.én kértem gondolkodási időt.mit tegyek??jah és aztmondta a doki,hogy ebből a háromból minimum 2 életbe fog maradni,de valószínű mind3.
2010. febr. 8. 15:22
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
igen,azthiszem várok.egyenlőre nem költözhet vissza.aztán ha látom hogy télleg mindent megtesz,visszaköltözhet.és amikor a babók megszületnek,és látom,hogy ő teljes szívvel szereti őket,és nem megy el,ha baj van,lehet szó házasságról.most az a lényeg hogy ezek a babók ne menjenek el...mindenesetre majd írni fogok nektek a fejleményekről:D
2010. febr. 8. 19:58
 32/45 anonim ***** válasza:
85%

Ennél nagyobb badarságot még nem hallottam :S

"A babáknak joguk van házasságba születni, mert még a végén egész életükben úgy fogják érezni, hogy miattuk mentek szét a szüleik. Nem véletlenül.

És a papa majd bizonyít..."

Csak gyerek miatt együtt lenni eszementség!Az szerinted kinek jó? Se a szülőknek, se a gyereknek ez 100%

2010. febr. 9. 06:32
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedjel, mert nem tesz jot se neked, se a babaknak! Hazasodni nem kell, arra boven raertek majd! Viszont nagyon rossz lesz egyedul varni nagy pocakkal az ikreket, es szulni menni is rossz lesz egyedul, es babazni is! Elobb-utobb visszafogadod a parod, ebben biztos vagyok.
2010. febr. 9. 11:22
 34/45 anonim válasza:
48%

Gratulálok!

Remélem mind a három baba egészségben megszületik!!!

Nekem is ikreim vannak két 1,5 éves tünemény,na meg egy 4 éves hercegnőm... Nem egyszerű három picivel,de én azt mondom mindenképp tartsd meg őket. Sok férfi inkább menekül a gyermekválalás,és a a kötelezettségek alól... Szerintem legbelül tudod,hogy szereted e még a férfit,ha pedig szereted,mi értelme viszakozni,főleg ha ő is szeret és még hűséges is! A gyermekáldás csoda!!! Gratulálok,szedsz Magne B6-ot?

2010. febr. 11. 16:50
 35/45 A kérdező kommentje:
nem szedek:)elevitet szedek.
2010. febr. 11. 19:05
 36/45 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem se vacakolj.Nem szép,amit a párod tett,de sajnos mindketten idegörlő helyzetben voltatok.Szörnyen csalódott volt ő is,persze ez nem szépíti a viselkedését.Szerintem Te eltudod dönteni, hogy igazából miért viselkedett így.Tényleg csak a vetélések miatt hagyott el?Nem lehet,hogy Te is picit hibás voltál.Azért egy kapcsolat szétmenése nem csak egy ember hibája valljuk be őszintén.Szerintem még mindig szeret téged,ill. most már titeket.Miért mondjátok,hogy elhagyná a családját,ha valami baj lenne?Azért ez durva,hisz nem is ismeritek.A gyerekeknek család kell és te is nyugodtabb lennél,ha melletted lehetne.Ha viszont vacillálsz,akkor nagyon jól tudod,hogy más is van a háttérben és nem a vetélések miatt hagyott el.
2010. febr. 12. 08:50
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják,hogy elhagyná a családját,ha baj lenne,mert már megtette egyszer.Elment egy olyan nőért,aki szül neki gyereket.Egy babával is iszonyú nehéz,nemhogy 3mal.Szerintem nem fogja a bírni apa,a hátteret tekintve.de egy jó tanács:a babák rovatban van egy lány,neki kb 7 hónaposak a hármasikrei (spontán lettek,lányok ők is).Vedd fel vele a kapcsolatot,szerintem szívesen mesél.
2010. febr. 12. 09:38
 38/45 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van egy olyan 41 éves barátnőm, aki szintén újra és újra elvetélt. Most már nem is próbálkoznak, pszichésen sem bírná.

A férje 46 éves, nagyon szeretett volna gyereket, de soha fel sem merült benne, hogy ezért elhagyja a b.nőmet. Még akkor sem, amikor már tuti volt, hogy nem lesz saját gyerek.

Amikor a b.nőm valamelyik vetélése után sírva kérdezte tőle, hogy miért nem keresel egy olyan nőt, aki szülni tudna neked, Péter csak annyit mondott neki, hogy mert magadért szeretlek, nem a gyerekekért, akiket szülnél nekem.

Azóta is együtt vannak. (Ja, és a pasi úgy néz ki, és olyan pozícióban van, hogy sztem bármelyik 20-as, 30-as örömmel szülne neki...)

2010. febr. 12. 10:22
 39/45 anonim ***** válasza:
96%
Elég combos ügy. Ne adj Isten, ha mégis baj történne újra, akkor a visszafogadott fiúd újra kereket old? Ez a fiú mégsem szeret igazán még akkor sem, ha visszakönyörögte magát. Vagy szeret úgy ahogy vagy /meddőn!/, vagy sehogy. Nem tudnék benne bízni ezek után. Viszont azt is megértem, hogy neked ennyi küzdelem után mit jelent az örömteli terhesség. Elképzelhető hogy később azért fog lelécelni, mert ne adj Isten a három kicsi okozta macerákat nem bírja? Nem lehet ezen a pasin kiigazodni.
2010. febr. 12. 10:56
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Az elmondottak alapján sajnos azt kell mondjam, hogy persze, nem kell haragudni a pasira, de rá ez a viselkedés a jellemző. Ez van. Igaza van az előttem szólónak, hogy ha felmerül hasonló nehézség, amiben mindnki megroppan kicsit, akkor ő egyszerűen lelép, bedobja a durcát, a másik meg oldja meg ahogy akarja, mert neki ez nehéz és inkább megfutamodik. Ezt kár szépíteni. Ettől ő még biztos nem rossz ember, és meg lehet bocsátani neki, csak számítani nem lehet rá nehéz helyzetben.

Ha a kérdező viselkedése járult volna részben, vagy többségében a szakításhoz, akkor nem ezzel a szöveggel lépett volna le a pasi szerintem, hanem azt mondta volna, hogy elege van a nyavíkolásból, vagy a megnemértésből, vagy hogy nem szereti őt a kérdező... ilyesmi, de nem a baba dolog miatt.

Egyébként a nőgyógyásznak igaza van, ő már gondolom sok hasonló helyzetben lévő párt látott, és azt is tapasztalta hogy melyik pasas hogy viselkedik a problémák láttán.

Természetesen te döntesz, és vissza lehet fogadni, csak tisztában kell lenni azzal, hogy komoly dolgok esetén megint lelép, aztán egy kis idő múlva meg visszakönyörgi magát, és szánakozik. Ha neked ez így megfelel, akkor rendben.

31/N

2010. febr. 12. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!