Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor csak a gyerekek miatt akar elvenni?
Ennél nagyobb badarságot még nem hallottam :S
"A babáknak joguk van házasságba születni, mert még a végén egész életükben úgy fogják érezni, hogy miattuk mentek szét a szüleik. Nem véletlenül.
És a papa majd bizonyít..."
Csak gyerek miatt együtt lenni eszementség!Az szerinted kinek jó? Se a szülőknek, se a gyereknek ez 100%
Gratulálok!
Remélem mind a három baba egészségben megszületik!!!
Nekem is ikreim vannak két 1,5 éves tünemény,na meg egy 4 éves hercegnőm... Nem egyszerű három picivel,de én azt mondom mindenképp tartsd meg őket. Sok férfi inkább menekül a gyermekválalás,és a a kötelezettségek alól... Szerintem legbelül tudod,hogy szereted e még a férfit,ha pedig szereted,mi értelme viszakozni,főleg ha ő is szeret és még hűséges is! A gyermekáldás csoda!!! Gratulálok,szedsz Magne B6-ot?
Nekem van egy olyan 41 éves barátnőm, aki szintén újra és újra elvetélt. Most már nem is próbálkoznak, pszichésen sem bírná.
A férje 46 éves, nagyon szeretett volna gyereket, de soha fel sem merült benne, hogy ezért elhagyja a b.nőmet. Még akkor sem, amikor már tuti volt, hogy nem lesz saját gyerek.
Amikor a b.nőm valamelyik vetélése után sírva kérdezte tőle, hogy miért nem keresel egy olyan nőt, aki szülni tudna neked, Péter csak annyit mondott neki, hogy mert magadért szeretlek, nem a gyerekekért, akiket szülnél nekem.
Azóta is együtt vannak. (Ja, és a pasi úgy néz ki, és olyan pozícióban van, hogy sztem bármelyik 20-as, 30-as örömmel szülne neki...)
Az elmondottak alapján sajnos azt kell mondjam, hogy persze, nem kell haragudni a pasira, de rá ez a viselkedés a jellemző. Ez van. Igaza van az előttem szólónak, hogy ha felmerül hasonló nehézség, amiben mindnki megroppan kicsit, akkor ő egyszerűen lelép, bedobja a durcát, a másik meg oldja meg ahogy akarja, mert neki ez nehéz és inkább megfutamodik. Ezt kár szépíteni. Ettől ő még biztos nem rossz ember, és meg lehet bocsátani neki, csak számítani nem lehet rá nehéz helyzetben.
Ha a kérdező viselkedése járult volna részben, vagy többségében a szakításhoz, akkor nem ezzel a szöveggel lépett volna le a pasi szerintem, hanem azt mondta volna, hogy elege van a nyavíkolásból, vagy a megnemértésből, vagy hogy nem szereti őt a kérdező... ilyesmi, de nem a baba dolog miatt.
Egyébként a nőgyógyásznak igaza van, ő már gondolom sok hasonló helyzetben lévő párt látott, és azt is tapasztalta hogy melyik pasas hogy viselkedik a problémák láttán.
Természetesen te döntesz, és vissza lehet fogadni, csak tisztában kell lenni azzal, hogy komoly dolgok esetén megint lelép, aztán egy kis idő múlva meg visszakönyörgi magát, és szánakozik. Ha neked ez így megfelel, akkor rendben.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!