Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 8 év alatt nem vett feleségül, pedig már 3 gyermekünk van, miért nem akarhat elvenni?!
"de nem komolyan csak gyűrűt kaptam"
Mert komolyan hogyan kellett volna?
Az én férjem se romantikusan "kérte meg" a kezemet. Valamit nyökögött, hogy "lehet, hogy most már együtt maradhatnánk".
Aztán következő héten együtt megvettük a gyűrűt.
Ez 17 éve volt ... és még mindig együtt vagyunk, 3 szép gyerekkel :-)
"exfeleségét,aki többször is megcsalta"
Ezért.
az, hogy hogy kért meg, nem jelent semmit, de nem is szeretne elvenni?
mondjuk, az is megfordult a fejemben, hogy miért is venne el, amikor mindent megadtál neki anélkül is? ne haragudj, de egy kicsit Te is hibás vagy ebben. már az első gyereket is csak úgy vállaltam volna, ha elvesz...de ez mindegy mostmár...végül is kaptál gyűrűt, meg vagy kérve, állj elé, és mondd meg, hogy Te úgy gondolod, 09.13-án (csak írtam 1 dátumot) megtarthatnátok az esküvőt, ő mit gondol? és mindjárt kiderül, mi van...
Kösz a válaszokat,hát több melegre számitottam mint hidegre,Az első terhességünk alatt,mondtam neki,hogy a szülés előtt szeretnék esküvőt,megis kérte a kezem.
És a hogyan kell komolyan megkérni a kezet,az gondolom nem úgy van hogy előveszi a szatyorból a gyűrűt,hogy ha gondolom húzzam fel,mert ez akkor az eljegyzési gyűrűnk...de hát igazad van kedves válaszadó,ez igazi megkérés volt.
Mindegy,valahogy az esküvő elmaradt,mert mondta,hogy hát nincs akkora keret most hogy a baba mellett még ezt bevállaljuk,majd bepótoljuk,mondta ő,én meg bológattam.
Aztán megszületett a második a baba,és amikor a harmadikkal is terhes lettem,megint megpeccegettem a témát,és abból volt egy nagyobb veszekedésünk,elisköltöztem akkor 1 hétre,és utánam jött egy gyűrűvel,hogy de most komolyan,ennek már 2 éve,azóta is várom...
Másik kedves válaszadó,hogy az esküvöt a nők szervezik,nem tudom,én azért szeretek először mindent a párommal megbeszélni,amit próbáltam többször is,de ő hárit,és csak veszekszünk rajta...
Kösz a sok okos választ,hogy hülyét csináltok a kérdezőből,hogy még a végén úgy jön ki ő tehet róla...komolyan...ez legfőképpen az első olyan válaszadónak szól,hogy ez miért 8 év és 3 gyerek után jutott eszembe,nem most jutott,te nagyeszű...
itt radikális megoldás kell szerintem. kérdezd meg, hogy akkor most elvesz-e vagy hozzámehetsz máshoz, mert amúgy sem könnyű 3 gyerekkel párt találni, és nem akarod elszalasztani a lehetőségeidet.
vagy, ha bármivel elszámoltat, mondd meg neki, hogy nem vagy a felesége.
csak észbe kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!