Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem akar elvenni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar elvenni a párom?

Figyelt kérdés

Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.

Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.

2014. júl. 9. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 H.Orsolya ***** válasza:
24%
Egyáltalán nem néz tenyésztehénnek, már rég megkérte a kezem, mielőtt gyerekünk lett volna, de úgy döntöttünk, hogy az esküvőre szánt pénzt inkább a babára költjük. Utána már nem tünt fontosnak az esküvő. De nem fogok, neked magyarázkodni, mert nincs miért, nekünk fontos volt a baba. És bár még nem vagyunk házasok, de így is lehetünk boldogok, mellesleg elég begyöpösödött lehetsz ha a gyermek vállalás feltétele az esküvő. szex se volt az esküvődig, mi??
2014. júl. 11. 00:14
 62/90 anonim ***** válasza:
0%
A lebutítva részhez... nem érted. Nem utálja, csak nem a kedvence. ennyi.
2014. júl. 11. 09:08
 63/90 anonim ***** válasza:
25%
De, volt szex az esküvő előtt is. Miért ne lett volna? Ennek mi köze a dologhoz okoska? Egyszerűen csak nem szültem volna olyan férfinak aki nem tart arra érdemesnek engem, hogy elvegyen, és utána esetleg vállaljunk majd gyereket. Tudod én nem az akárhányadik pasimmal akartam közös gyereket, hanem a férjemmel. De ezt a magadfajták úgy sem értik meg. Így nem magyarázom.
2014. júl. 11. 09:21
 64/90 H.Orsolya ***** válasza:
30%

Kedves kérdező! Bocsi a közjátékért.

Az utolsóra inkább nem reagálok.

Kedves kérdező!

Attól, hogy nem a férjed, lehet ő a nagy Ő. Papír nélkül is leélhetitek egymás mellett az életeteket. Legyetek nagyon boldogok !

2014. júl. 11. 09:32
 65/90 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, egy percig ne vedd komolyan, akik szerint nem szeret elégé a párod. Mi nem akartunk esküvőt, bár, ha akarnánk mi is csak 2 tanús kicsit.Nálunk szerencsére egyikünk sincs megveszve érte. A második gyerekemet várom, 11 éve vagyunk együtt, közös ingatlanok, vállalkozás megtakarítás. Biztos mindketten keressük még az igazit. Lehet, hogy egyszer összeházasodunk, de ha nem, hát nem esünk kétségbe. Sok ismerős nálunk a baba érkezésével házasodtak, mert akkor ugyanannyi szinte összeházasodni, mert az apasági kell. Amúgy pedig aki fennhangon hirdeti, hogy ő nem vállalna gyereket, azért elég szégyen rá nézve, hogy szerinte aláírni egy papírt az nagyobb felelősség, mint közösen gyereket vállalni. Beszélgess a pároddal, hogy te szeretnéd, nem kell felhajtás.
2014. júl. 11. 09:45
 66/90 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, nem kell okoskodni. Gőzöd nincs a dolgok miértjéről, nem látsz bele, tehát nem kéne ítélkezni. Nekem fontosabb a házasság. A férjemnek is, hiszen akkor nem lenne velem. Keresett volna mást.

Sose akartunk görcsösen, minden áron gyereket, nem vagyunk azok a fajták... Ha úgy alakul hogy lesz, akkor házasságba szülessen, ha nem lesz akkor nem lesz. Kész.

2014. júl. 11. 09:55
 67/90 anonim ***** válasza:
28%
egyébként nem érted a lényeget. nem arról beszélek, hogy melyik a nagyobb felelősség. Ki beszélt erről? egyszerűen csak nekem a gyerek csak házasságban fér bele. kész.
2014. júl. 11. 09:57
 68/90 anonim ***** válasza:
32%
Ez az, te se látsz bele más életébe mégis sértegetsz itt másokat, mert másképp gondolkodnak, mint te. Neked fontos, te attól érzed igazán, hogy szeret a párod, én mindig tudtam és éreztem ennyi.
2014. júl. 11. 10:03
 69/90 anonim ***** válasza:
55%

de látod megint belekötsz... az ilyen megjegyzések. "attól érzed hogy szeret a párod"... ez mi??? nem attól érzem...hogy szeret.

de hagyjuk mert te nem érted amit én mondok, és más a véleményünk.

Különböző vélemények, senki ne kössön inkább bele a másikéba és ennyi. Mindenki éljen úgy ahogy neki jó. Kész. Lezártam a magam részéről.

2014. júl. 11. 10:12
 70/90 anonim ***** válasza:
81%

"Sose akartunk görcsösen, minden áron gyereket, nem vagyunk azok a fajták"

Más meg nem az a fajta aki görcsösen házasságot akar.

Egyébként te írtad, hogy szerinted ha a férjed nem vett volna el, akkor otthagyott volna. Az én párom nem vett el és nem hagyna ott. Nem értem, hogy te miért okoskodsz.

2014. júl. 11. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!