Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.
Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.
Kedves kérdező! Bocsi a közjátékért.
Az utolsóra inkább nem reagálok.
Kedves kérdező!
Attól, hogy nem a férjed, lehet ő a nagy Ő. Papír nélkül is leélhetitek egymás mellett az életeteket. Legyetek nagyon boldogok !
Utolsó, nem kell okoskodni. Gőzöd nincs a dolgok miértjéről, nem látsz bele, tehát nem kéne ítélkezni. Nekem fontosabb a házasság. A férjemnek is, hiszen akkor nem lenne velem. Keresett volna mást.
Sose akartunk görcsösen, minden áron gyereket, nem vagyunk azok a fajták... Ha úgy alakul hogy lesz, akkor házasságba szülessen, ha nem lesz akkor nem lesz. Kész.
de látod megint belekötsz... az ilyen megjegyzések. "attól érzed hogy szeret a párod"... ez mi??? nem attól érzem...hogy szeret.
de hagyjuk mert te nem érted amit én mondok, és más a véleményünk.
Különböző vélemények, senki ne kössön inkább bele a másikéba és ennyi. Mindenki éljen úgy ahogy neki jó. Kész. Lezártam a magam részéről.
"Sose akartunk görcsösen, minden áron gyereket, nem vagyunk azok a fajták"
Más meg nem az a fajta aki görcsösen házasságot akar.
Egyébként te írtad, hogy szerinted ha a férjed nem vett volna el, akkor otthagyott volna. Az én párom nem vett el és nem hagyna ott. Nem értem, hogy te miért okoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!