Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar elvenni. Miért?
"Állítólag fél a ceremóniától,hogy mit kell mondani,meg mindenki minket fog nézni"
Vannak ilyen parás emberek tehát ez nem biztos hogy kamu
Akkor tudod az okát.
Házasodjatok össze csak két tanúval vagy nagyon kevés meghívott előtt.
Hát, vedd kezedbe a dolgokat akkor, ne várj rá.
Ha már beleegyezett a házasságba, és a válaszai alapján igen, akkor egyszer csend el a személyijét, és jelentsd be magatokat az anyakönyvi hivatalba.
Ennyi az egész. Állítsd kész tények elé.
Beszéld meg vele: csak két tanú és senki más. Utána beülhetek egy étterembe, de ez sem kötelező.
Egy öltönyt ő is fel tud venni, esetleg nyakkendő nélkül - akkor te is vehetsz egy egyszerűbb ruhát.
Lehet, hogy fél - de nem félhet egész életében. 7 év után már illik döntenie.
Én ezek alapján tökre magamra ismertem a férjedben, csak épp én nő vagyok. Én sem merném, és kiöltözni sem akarnék, és emberek előtt mindezt, egyszerűen nem menne. Meg sem tudnék szólalni, izzadnék, rosszul lennék, legalábbis ettől félek.
Nem tudom mi a legegyszerűbb fajta házasság. Gondolom valami odaálltok, aláírtok egy papírt két tanúval és kész vége is 5 perc alatt. Semmi kiöltözés, semmi duma, semmi ünneplés. Ha van ilyen az jöhet. Próbáld ezt nála. Bár csak filmekben láttam ilyet, én nem értek ehhez.
Legfőképpen az ilyen nyerészkedések miatt nem, meg a hitel miatt sem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__34432..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!