Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar elvenni. Miért?
Én meg pl soha nem fogok házasodni.
Egyébként kiöltözni se szeretek, meg mások előtt beszélni se:) Egyszerűen csak baromságnak tartom ezt az egész esküvősdit:)
A legegyszerűbb verzióba csak annyit kell mondania, hogy "igen". Van egy 3-4 mondatos kötelező szövege az anyakönyvvezetőnek, minden más "extra" a pár kérésére.
Ha nektek elég annyi, hogy "a magyar állam rám ruházott joga...blablabla", akkor elég a kérdésre igennel válaszolni és meg se kell mukkanni.
Ezt csak nem rontja el :)
semmilyen szöveget nem kell mondani csak igen-t. aba h lehet belesülni??ráadásul hátal álltok a népnek. ami meg az adósságot illeti: én is voltam úgy ahogy te,sosem keresték a férjemet a hitelemmel kapcsolatban. amúgy meg ha házasok vagytok minden közös,vagyis tök mindegy h te vagy ő fizetitek vissza.
sztem a véglegességtől és az anyagi közösségtől fél. ami nem jó hiszen mindkettő benne van a házasságban.azért házasság h onnantól ketten egyek lesztek minden téren. na ő ezt nem akarja. ha valaki fél,annak oka van: nem biztos az érzéseiben irántad.
Ennyi a szöveg:anyakönyvvezető: Kedves Gipsz Jakab! Kijelenti Ön, hogy feleségül kívánja venni az itt jelenlévő Kiss Katinkát? Kérem feleljen egyértelmű igennel vagy nemmel.
IGEN!
Majd az anyakönyvvezető uezt megkérdezi a menyasszonytól is (nevek megcserélve nyilván). Slussz! Ezt elrontani? És elég 2 tanú, az se kell, h rokon legyen, az önkormányzat biztosít tanúkat, az egész ceremónia 3 perc!
Nem kell kiöltözni: elég a farmer pulcsi is, de még a mackónadrág is jó! :-)
Szerintem ez csak kifogás és ez már nem félénkség, úgy hívják szociopata. Feltételezem az élet minden területén ilyen. Hogy tudtál vele eddig 7 évig élni?
Én ezt nem értem... Miért nem tud egyszer kilépni a komfortzónájából? Azt hiszem te már bizonyítottad a kompromisszum készségedet, pl szűk család, no lagzi. Én sem engednék a ruhából, mert én is abban szeretnék házasodni. A párodat meg abszolút nem értem, ok vannak ilyen nyuszi emberek, de nem hiszem el, hogy arra a pár órára nem képes kicsit a kedvedre tenni.
Másban is így manipulál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!