Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem akar elvenni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar elvenni a párom?

Figyelt kérdés

Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.

Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.

2014. júl. 9. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó ha te elvárod, hogy ne általánosítsanak akkor te se tedd.
2014. júl. 10. 19:27
 52/90 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy van akinek fontos a házasság, elfogadom, de ti is fogadjátok már el, hogy van akinek meg nem. Ennyi!!! Nem kell ebbe semmit belemagyarázni, ez így van és kész. Hihetetlenül korlátolt agyilag az az ember, aki ezt nem érti meg és azt bizonygatja, hogy azért nem házasodunk össze, mert nem vagyunk biztosak a kapcsolatunkban!
2014. júl. 10. 19:40
 53/90 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel azokra gondoltam, akik mindenféle kifogással jönnek.....pl csak papír, nem akar bezárva lenni, drága az esküvő, drága válni, sokan elválnak, bla bla bla.... ezek mind mind kifogások.

Akinek csak nem fontos, az mondja azt, hogy neki nem fontos a házasság, de ne azt hogy csak egy papír, mert rohadtul nem csak egy fecni az egész.

2014. júl. 10. 19:45
 54/90 anonim ***** válasza:
Ezek nem kifogások, csak van aki nem akar házasodni, de ezt sokan se megérteni, se elfogadni nem fogják soha, így én itt lezártam a vitát. Remélem mindenki olyan párt talál, aki hasonló gondolkodású, mint ő és így nem lesznek ilyen problémák!
2014. júl. 10. 19:56
 55/90 anonim ***** válasza:
60%

"Én megértem, hogy van akinek fontos a házasság, elfogadom, de ti is fogadjátok már el, hogy van akinek meg nem. Ennyi!!!"

Akkor azt is értsd meg, hogy aki szereti a másikat, az MEGTESZI, hogy aláír egy olyan papírt, ami neki semmit, a másiknak meg sokat jelent, nem?

Lebutítva:

közös kasszán vagytok, te nem szereted a kakós csigát, a párod nagyon, akkor nem viszel neki, mert szerinted nem jó? Ugye, hogy nem így van...

2014. júl. 10. 20:16
 56/90 anonim ***** válasza:
Lebutítva: nem fogok olyan kaját főzni amit én imádok, de ő nem szeret. Te megeteted a pároddal azt a kaját is, amit nem akar megenni, csak mert neked finom? Mondom én, hogy nem fogjátok megérteni, nem is tudom, minek írok...
2014. júl. 10. 20:21
 57/90 anonim ***** válasza:
0%
Ez szimplán csak érzelmi zsarolás, hogy "ha igazán szeretsz, megteszed"! Ha igazán szereted, nem kényszeríted olyasmire, amit nem akar... Így is, úgy is lehet nézni, de ti csak az egyik (saját) oldalt látjátok.
2014. júl. 10. 20:25
 58/90 H.Orsolya ***** válasza:
100%

Ne keseredj el. Mi is hat éve vagyunk együtt a párommal. Már van egy két éves kisfiunk. Ő mindig azt mondta, hogy az csak egy papír, nem szeretne házasodni, meg amúgy se akar a középpontba lenni. Már teljesen lemondtam az esküvőről. De mikor mondtam neki, hogy szeretném ha lenne második baba, akkor azt mondta, hogy csak akkor ha nem kell apasági nyilatkozatot csinálnia, és papíron is egy család leszünk. :) Az hittem viccel, de most ott tartunk, hogy októberben esküvő, de semmi nagy. Csak a szülőkkel. Szertartás után ebéd. A párom most 35 éves. Soha nem késő. Bár nem tudom, hogy ti hogy álltok ezzel a kérdéssel, de ha nem lenne közös gyerekünk, akkor tuti nem venne el. Vagy kicsi rá az esély. De én már eljutottam odáig, hogy mindegy hogy vagyunk egymás mellett papírral vagy anélkül, a lényeg, hogy együtt legyünk. Lehet, hogy ezért, de nem is vagyok úgy bezsongva, mint mondjuk a fiunk születése előtt lettem volna :)

Bocs ha sok a felesleges infó, belendültem :)

2014. júl. 10. 23:37
 59/90 H.Orsolya ***** válasza:
39%

Jah, és attól, hogy nem vagy valakinek a felesége, nem vagy kevesebb, mint aki az. Csak a mai világban sokak szerint már nem olyan fontos az esküvő.

Sőt, lehet, hogy sokkal többet teszel a párodért, magatokért, mint az aki aláírta a papírt. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos ismerek pár olyat aki feleség, de semmi érdemlegeset nem tesz.

2014. júl. 10. 23:40
 60/90 anonim ***** válasza:
56%
Egészségedre utolsó... de nekem biztos nem kellene olyan pasi, aki csak azért vesz el mert gyerekünk van... ne nézze már egy pasi se a nőjét tenyésztehénnek... hogy csak akkor jó feleségnek ha gyereket pottyantott....soha nem vállaltam volna házasság nélkül gyereket...de még így is, hogy férjnél vagyok várat magára a dolog... talán majd pár év múlva. De az is lehet hogy abszolút kettesben maradunk.
2014. júl. 10. 23:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!