Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek lehet esküvője, van kihez tartozniuk nyilvánosan is felvállalják őket. Leánykori álmom, hogy valaki szeressen annyira, hogy feleségül vegyen.
Párommal többször átrágtuk a témát, szeret, de utálja az esküvőket, szerinte páváskodás, és a szülei is csúnyán váltak el. Közben meg másoknak azt meséli, szerinte is fontos a papír. Múltkor megkérdezte(barátnőmmel,aki most házasodik menyasszonyi ruhát néztünk) milyen ruha tetszett nekem. Miért érdekli, ha soha nem akar elvenni?? 6 éve élünk együtt, én főzök mindennap, mosok, takarítok, van saját keresetem, mindig kedveskedek neki, valami finomsággal. Úgy élünk mint a házasok... Tudom, hogy nagyon szeret ép ezért nem is fogom elhagyni, csak fáj, hogy én nem vagyok annyira értékes nő, akit el lehet venni feleségül.
Én speciel azokra gondoltam, akik mindenféle kifogással jönnek.....pl csak papír, nem akar bezárva lenni, drága az esküvő, drága válni, sokan elválnak, bla bla bla.... ezek mind mind kifogások.
Akinek csak nem fontos, az mondja azt, hogy neki nem fontos a házasság, de ne azt hogy csak egy papír, mert rohadtul nem csak egy fecni az egész.
"Én megértem, hogy van akinek fontos a házasság, elfogadom, de ti is fogadjátok már el, hogy van akinek meg nem. Ennyi!!!"
Akkor azt is értsd meg, hogy aki szereti a másikat, az MEGTESZI, hogy aláír egy olyan papírt, ami neki semmit, a másiknak meg sokat jelent, nem?
Lebutítva:
közös kasszán vagytok, te nem szereted a kakós csigát, a párod nagyon, akkor nem viszel neki, mert szerinted nem jó? Ugye, hogy nem így van...
Ne keseredj el. Mi is hat éve vagyunk együtt a párommal. Már van egy két éves kisfiunk. Ő mindig azt mondta, hogy az csak egy papír, nem szeretne házasodni, meg amúgy se akar a középpontba lenni. Már teljesen lemondtam az esküvőről. De mikor mondtam neki, hogy szeretném ha lenne második baba, akkor azt mondta, hogy csak akkor ha nem kell apasági nyilatkozatot csinálnia, és papíron is egy család leszünk. :) Az hittem viccel, de most ott tartunk, hogy októberben esküvő, de semmi nagy. Csak a szülőkkel. Szertartás után ebéd. A párom most 35 éves. Soha nem késő. Bár nem tudom, hogy ti hogy álltok ezzel a kérdéssel, de ha nem lenne közös gyerekünk, akkor tuti nem venne el. Vagy kicsi rá az esély. De én már eljutottam odáig, hogy mindegy hogy vagyunk egymás mellett papírral vagy anélkül, a lényeg, hogy együtt legyünk. Lehet, hogy ezért, de nem is vagyok úgy bezsongva, mint mondjuk a fiunk születése előtt lettem volna :)
Bocs ha sok a felesleges infó, belendültem :)
Jah, és attól, hogy nem vagy valakinek a felesége, nem vagy kevesebb, mint aki az. Csak a mai világban sokak szerint már nem olyan fontos az esküvő.
Sőt, lehet, hogy sokkal többet teszel a párodért, magatokért, mint az aki aláírta a papírt. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos ismerek pár olyat aki feleség, de semmi érdemlegeset nem tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!