Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a menyasszonyomnak hogy szeretnék házassági szerződést aláíratni vele?

Figyelt kérdés
Nekem jól megy, ő meg alig keres valamit. Ugye a törvény szerint a házasság alatt bevitt vagyon fele-fele arányban oszlik meg, a valóságban pedig úgy néz ki hogy a nő visz mindent. Vagy alapítok még egy céget, aminek a válás után a bevétel fele az övé lenne mikor kb. azt se tudja milyen cég az. Meg persze a cég felét is megkapná.
2014. ápr. 2. 11:38
 61/106 Andizsuzsi ***** válasza:
92%

"A férjemmel ezt átbeszéltük a házasságkötésünk előtt"

Köztetek és a kérdező között ez a lényegi különbség. Az itt válaszolók többsége pont emiatt ítéli el a kérdezőt. Ő semmit sem akar átbeszélni, ő ultimátumot ad.

2014. ápr. 2. 13:40
 62/106 anonim ***** válasza:
92%
te biztosan kamu vagy. ismertem egy hozzád hasonlót egy másik ilyesmi oldalon volt. ő azt állította színész, színházakban játszik és megy fel pestre meghallgatásra mert a barátok köztbe keresnek valakit a berényi miki helyett.. természetesen megkapta a szerepet.:D aztán bevallott mindent.. egy fogyatékosoknak fenntartott otthonban élt ráadásul beteg is volt.
2014. ápr. 2. 14:09
 63/106 anonim ***** válasza:
6%

sztem a kerdez, rendben van es valos dolog h a no visz mindent!

en hazasodni se akarok, engem ne semmizzen ki senki...

2014. ápr. 2. 14:09
 64/106 anonim ***** válasza:
89%

Atyaeg!

Uzenem a menyasszonyodnak,hogy addig fusson,amig nem keso!

2014. ápr. 2. 14:16
 65/106 anonim ***** válasza:
84%

Ha te vagy a webshop-os menő vállalkozó, akkor itt bukott le a kamud, a másik kérdésben:

"csak szakirányú felsőfokú végzettséggel persze, fluent english-el, és 2-3+ év valós környezetben eltöltött szakmai háttérrel.

android esetében android workshop UK/US papír is elég nem kell diploma, de jó ha van.

ha ezek megvannak jöhetsz, és meglátod, meglesz a 200.000 nettó meg még több is. "

Ezekkel a paraméterekkel, nem állnak veled szóba nettó 200.000 vagy kicsit többért. Iszonyat pénzek vannak ebben az üzletben, nem adják el ennyiért a tudásukat, de ha te lennél a jól menő vállalkozó, akkor tudnád.

Csak, hogy a kérdésedre is reagáljak:

ha amerikai típusú szerződést akarsz, akkor hajrá, de akkor legyen tényleg olyan.

Azt tudod, hogy ott még az asszonytartást is előre kikötik?

És a részleteket, amiket itt a többiek is írtak.

Legyen akkor kemény a cerkád, mindenféle értelemben, és ezeket is foglald bele. Ha nincsenek hátsó szándékaid, akkor minden további nélkül beleírod :)

2014. ápr. 2. 15:07
 66/106 anonim ***** válasza:
12%
Jó ez a kérdés megmutatja hogy a nők mennyire önzőek és hogy mennyire körülöttük forog a világ. Normális férfi nem házasodik főleg az nem akinek pénze van. A házasság nem csak az anyagiak miatt fontos a nőknek hanem hogy kielégítse azt az egész életükön át tartó igényüket hogy ő körülöttük forogjon minden, ők legyenek a középpontban és ki legyen nyalva a s*ggekük. A válaszokon is látszik hogy mennyire maguknak akarnak mindent abból is amihez semmi közük nem érdemes hogy miattuk menjen tönkre az ember élete. A pénz a legfontosabb, ha pénzed van uralkodsz a nők felett ha nincs akkor a csicskájuk vagy. Amelyik férfinek pénze van az k*rja szét a világot és semmikép se házasodjon mert a házasságban csak a férfi veszíthet.
2014. ápr. 2. 15:10
 67/106 anonim ***** válasza:
71%

Elítélik általában, amikor a szerződésben konkrétan kikötik, hogy a nő mennyit kap válás esetén, pedig ebben az esetben is ez lenne a legjobb.

Gondolom annyira jól keresel, hogy ha 1 év múlva akarna elválni, a közös vagyon akkor is milliós mértékű lenne.

Ha nem bízol benne, ne vedd el, de az sem működhet, hogy ő otthon van mondjuk 5 évet, elváltok és ne kapjon semmit!

5 éves elvesztegetett az életéből nem dolgozott, gyereket nevelt, ez nem megoldás.

Válás esetén mondjuk kap egy lakást, vagy pénzben konkrétan leírni, mit kap, de egy kamu céggel indítani egy házasságot nagyon jó alapnak tűnik...

2014. ápr. 2. 15:15
 68/106 anonim ***** válasza:
82%

" A házmunka nagy részét Ő végzi, én ezt a magas fizetésemmel kompenzálom ( szép ház, új kocsi, drága bútorok) "

Ez most valami vicc, ugye? Ez nem kompenzálás. Ha ő bentlakásos házvezető lenne, akkor nem kellene dolgoznia, és fizetés is járna neki. Na akkor lenne kompenzálva. A te nőd dolgozik, emellett végzi otthon utánad is a piszkos munkát. Szép, hogy megengeded, hogy leüljön a szép házadban a drága bútorokra, a kocsidba is beülhet, de nincs kompenzálva ezzel :)

Aki azt írta, hogy gyerek után is lehet karriert építeni... Ok, próbáld meg x év kihagyás után, elölről kezdeni az egészet. Mondjuk 3 év munkanélküliség után építs karriert úgy, hogy minden nap legkésőbb 4-kor el kell jönnöd, mert menni kell a gyerekért. És viszonylag gyakran kell beteget jelentened, teljesen váratlanul. Ezt is díjazzák ám a munkaadók. Tudod egy gyerekes nő ritkán tud megbízható munkaerő lenni. A gyerekek sajnos gyakran betegek, bizony nem túl nagy előny munkafronton, hogy bármelyik reggel alakulhat úgy, hogy nem tud bemenni az ember a beteg gyerek miatt. Míg ezek alatt az évek alatt a férfi karrierje nem szakad meg, otthon is alig van dolga, ha még otthon van az asszony, és megcsinálja. Ritkán marad otthon a férfi a gyerekkel, ha beteg. Ezért sajnos sok esélye nincs egy gyerekes, pláne több gyerekes nőnek tartani a tempót a férfi vagy a gyermektelen nő kollégákkal.

És ezért nem lenne méltányos egy olyan házassági szerződés, ahol a nőnek semmi nem jár abból, amit a férfi felépített az évek során. Mert ehhez nagyon is kellett a nő közreműködése. Ha nem akarnak családot, csak ketten akarnak lenni, akkor viszont véleményem szerint is rendben van, hogy mindenki vigye, amit hozott.

Egyébként nem tudom, miért is válaszolok nyilvánvalóan provokatív, kamu kérdésekre. Mindig megfogadom, hogy nem fogok :D

2014. ápr. 2. 15:33
 69/106 anonim ***** válasza:
71%
De bírom ezt az oldalt....egyszer feltettem itt egy kérdést, ahol én voltam a nő, ugyanebben a helyzetben( hogy ő sokkal többet keresett mint én), és majdnem leszedték a fejemet, hogy nehogymááár szegény pasi valamivel is többet fizessen, mert neki jobban megy, mindent szigorúan felesben kell állni, mindig, nehogymáááár elvárja a nő, hogy a pasi többet fizessen valamiben, hiába keres többet, mert az nem igazságos :-)) :-)))
2014. ápr. 2. 16:20
 70/106 A kérdező kommentje:
Mennyi pénzéhes nő van itt... Én szét tudom választani a szerelmet a pénztől. Szeretem őt ugyanúgy, csak nem akarom egy válás után mindent vigyen, ennyi.
2014. ápr. 2. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!