Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a menyasszonyomnak hogy szeretnék házassági szerződést aláíratni vele?

Figyelt kérdés
Nekem jól megy, ő meg alig keres valamit. Ugye a törvény szerint a házasság alatt bevitt vagyon fele-fele arányban oszlik meg, a valóságban pedig úgy néz ki hogy a nő visz mindent. Vagy alapítok még egy céget, aminek a válás után a bevétel fele az övé lenne mikor kb. azt se tudja milyen cég az. Meg persze a cég felét is megkapná.
2014. ápr. 2. 11:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
5%
Elég durva végkövetkeztetést lehet levonni. A pontozgatások alapján az a férfi, amelyik mindenét odaadja a feleségének, az a jó férj. Amelyik meg meri kérdőjelezni ezt az elvet, az semmirekellő. Meg lehet nézni a 10:02-es választ, 85-re van felpontozva, vagyis az nagyon is követendő, nemes lelkű dolog, ha a nő semmit nem rak bele a közösbe és mindent a férfi fizet, az viszont már nem, ha a férfi esetleg elgondolkodik, hogy a saját pénzét mire akarja elkölteni. Ezek alapján érdemes lenne az egész közös vagyoni rendszert beszüntetni, hogy a pénzéhes kisasszonyok megtanulják eltartani saját magukat.
2014. ápr. 3. 17:50
 102/106 anonim ***** válasza:
10%

Ha (végre) kötelezővé tennék a házassági szerződést, rengeteg nő "éhen halna"!!!

Amúgy nem véletlenül szinte kizárólag a nők erőltetik azt a nyomi esküvőt is, hiszen ez nekik egy törvényes út, hogy lenyúlják a pasi vagyonát.

Vércsék! Ha igazam van, lehet lepontozni...

2014. ápr. 4. 04:58
 103/106 anonim ***** válasza:
33%

09:03

Te az a típus vagy, aki szívesen lyukat beszél mások hasába.

Telefröcsögsz egy teljes oldalt úgy, hogy semmi értelme nincsen, ráadásul magadnak is többször ellent mondasz!!

pl.

"Te keresel hasra ütés szerűen havi egy millát, ő meg százezer forintot. Nyilván még a rezsire se lenne elég a fizetése"

"Nem ő akar kisemmizni téged, hanem te őt. Ez a félreértés oka. "

Ez tényleg egy baromi nagy "félreértés"!

Mert hogyan lehet "kisemmizni" azt, akinek "még a rezsire se lenne elég a fizetése" ???

VAGYIS SOHASEM VOLT SEMMIJE!

(Ez kb. olyan, mint elvenni egy hajléktalantól a házát!)

2014. ápr. 4. 05:26
 104/106 anonim ***** válasza:
91%

Mennyi idióta válasz van itt (tisztelet a kivételnek).

87-es minden szavával egyetértek és r.hadt jól meg is fogalmazta.

2014. ápr. 4. 09:38
 105/106 anonim ***** válasza:
75%

Juj :o

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de könyörgöm, minek neked feleség, meg házasság, meg család??

Ha olyan sikeres vállalkozó vagy mi a szösz vagy, tarts ki egy nőt vagy egy csajt, amelyik jobban tetszik, aztán ha házasodni akarna, dobd ki, nem kell érte fizetni, és pénzért mindig lesz újabb meg újabb csaj. Neked erre van szükséged, nem egy feleségre. Hagyd azt a szegény lányt, majd megtalálja a boldogságot más mellett, aki elveszi szerelemből. Lehet hogy nem lesz annyi pénze mint neked, de én ezerszer, milliószor inkább olyat választanék, mint téged. Ülj csak a pénzeden, talán nem csődölsz be, és nyugodtan őrizgetheted még 80 évesen is egyszál magadban a villádban.

2014. ápr. 4. 11:14
 106/106 anonim ***** válasza:
32%

Tegyük fel, hogy megírjátok, és váltok...akit én szeretek, nem tudnám nézni, hogy elkullog egy albérletbe a gyerekkel havi 80-90 ből neveli a gyerekemet, és én meg pöffeszkedek a pénzemen, de ez én vagyok, vmennyire megértelek, de azá

ért gondolod ezt, mert nem szereted igazán, nem ő az igazi Neked. Sajnos ahogy már írták, a nőnek nehezebb gyerekkel munkát találni, sokkal többet kell otthon lennie, kiesik a munkából, és az nem az ő hibája, írjatok szerződést, de igazságosan mindent átgondolva, vagy akkor ne vedd el csak maradjatok együtt :)

2014. ápr. 6. 22:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!