Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a menyasszonyomnak hogy szeretnék házassági szerződést aláíratni vele?

Figyelt kérdés
Nekem jól megy, ő meg alig keres valamit. Ugye a törvény szerint a házasság alatt bevitt vagyon fele-fele arányban oszlik meg, a valóságban pedig úgy néz ki hogy a nő visz mindent. Vagy alapítok még egy céget, aminek a válás után a bevétel fele az övé lenne mikor kb. azt se tudja milyen cég az. Meg persze a cég felét is megkapná.
2014. ápr. 2. 11:38
 51/106 anonim ***** válasza:
91%
41-es. persze, bevállalja a gyereket saját örömére, de mással talán nem kizárólag a saját anyagi kárára...Aki ennyire sajnál mindent a másiktól, az minek akar házasodni? Miért nem jó szimplán az együttélés? Miért kell még valakibe, akit elvileg szeret, ennyire belerúgni amiatt, hogy nem keres annyit? Nem tudom, hova fajul a világ, hogy a férfiaknak már minden kell, de ők aztán nem hajlandóak semmit se adni. A nő azért csak legyen odaadó, és csináljon meg mindent, szüljön gyereket , játsszon jó anyukát, társat, mert arra bezzeg van igény, de fordítva...
2014. ápr. 2. 12:56
 52/106 anonim ***** válasza:
89%

Te semmiből nem tanulsz igaz?

Ezekre a kérdéseidre is ugyanazok a válaszok születtek mint most. A kérdés megfogalmazásával majdnem sikerült megtévesztened, de a hozzáállásodból adódó kommentjeid elárulnak. Rossz ember vagy, sőt érzelmileg 0 még mindig.

A többieknek egy kis olvasnivaló az előző kérdéseidből.

Kb több száz becsmérlő válasz után, még mindig hajtogatod az igazad. Az igazadba csak te hiszel, senki már. Menj el pszichológushoz!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__5..

2014. ápr. 2. 12:58
 53/106 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam el a kommenteket, és biztos le fogtok pontozni, de én aláírnám.

Nálunk egyiküknek sem meg túlzottan jól, de a férjemnek mikor megismerkedtünk, volt egy kifizetett lakása. Meg egy testvére, akinek marhán szúrta a szemét, hogy én beleülök a készbe. (szerinte). Az más lapra tartozik, de nekem meg egy hiteles lakásom volt, ráadásul a keresetem igen nagy részét a férjem lakásába fektettem, mert oda költöztünk. Mégis alárírnám. Hogy miért? A házasságom előtt, volt egy kapcsolatom. Közösen vettünk meg mindent, az utolsó pohárig, aztán mikor összejött egy másik csajjal, mondván, hogy minden az övé, úgy kipattintott, mint a huzat. Mivel nem voltunk házasok, minden az ő nevén volt, így jogilag nem járt semmi, pedig tök megbíztam benne, meg a szerelembe nem fordulhat elő ilyen stb. stb. Na akkor és ott fogadtam meg, hogy szerelem ide vagy oda, az ember egy ideig rózsaszín ködben jár én bizony ezentúl bebiztsosítanám magam. Saját névre vettem fel hitelt és ingóságokat, tehát azt nem veheti el senki.

A férjemmel ezt átbeszéltük a házasságkötésünk előtt, de végülis nem írtunk szerződést, de bele mentem volna, hiszen magamat is védtem volna és őt is. Amúgy meg a házasság előtt szerzett vagyonból nem osztozol.

Viszont arra is kell gondolni, hogy otthon van az anyuka a gyerekekkel. Utána, akármilyen jól keres, nem biztos, hogy tudja vállalni a gyerek(ek) mellett a korábbi munkáját. Nyilván egy jól keresőnek kell lenni a családban, de valakinek kell hozni-vinni a gyerekeket, otthon ápolni betegség esetén őket és van , hogy ez azzal jár, hogy csak minimálbéres állást talál. Ezért is fair az, hogy házasságban szerzett vagyon megoszlik, mert a férfi keresetéhez kell az, hogy a nő bevállaja az egyebeket, és a nő is csak akkor tudja ellátni a dolgait, ha normálisan kezelik a bevételeket. Itt akkor van gond, ha valamelyik fél visszaél a helyzetével.

2014. ápr. 2. 13:01
 54/106 anonim ***** válasza:
98%

"nekem rengeteg vagyontárgyam van, míg neki a minimálbéres bolti eladói állásán kívül a világon semmije, csak a szaros bugyija ami rajta van. Ennyi. "

Neked volt pofád ezt így leírni? Ásd el magad, de baromi mélyre, és lehetőleg ne szaporodj, kérdező.

Vegyél a "rengeteg vagyontárgyad" árán egy minőségi szexbabát, az neked pont elég lesz.

2014. ápr. 2. 13:02
 55/106 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem meg igaza van a kérdezőnek. Szeretni valakit házasság nélkül is lehet. Rengeteg esetet láttunk már, amikor váláskor a nő vitt mindent, amit csak ért. Ezt megelőzendő jó dolog a szerződés. Ha nincs válás, akkor elfér a papír a fiókban, de ha válás van, akkor nincs vita a pénzen (vagy legalábbis kevesebb)
2014. ápr. 2. 13:05
 56/106 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 55-ös. Ha kicsit beleolvasgattál volna a válaszokba, akkor azt is látnád, hogy a legtöbb kommentelőnek nem a házassági szerződéssel van baja, hanem a stílussal.

Javaslom a belinkelt 2 kérdést is hozzáolvasni, hogy nagyjából fogalmad legyen a kérdező személyiségéről.

2014. ápr. 2. 13:07
 57/106 anonim ***** válasza:
88%

Anno a noverem alairta.

Nagy haz (valamennyi hitel), ket auto, jo munka a ferjenek.

A noveremnek is biztos munkaja volt kozepesnek mondhato fizetessel (most 180 ezer korul).

A ferj par eve bukot nagyon sok penzt, egy befektetessel (valami haz epites meg a tvben is bemutattak ahogy a karosultak tiltatokztak).

Szinte minden megtakaritasa eluszott es a hitel a hazon csak nott es nott.

Most a noverem segitett neki es kifizette a sporolt penzebol a megmaradt hitelt (jogilag semmi koze a hazhoz)

Mindenki mondta irjon rola papirt (8millio) de nem irt semmit!

2014. ápr. 2. 13:08
 58/106 anonim ***** válasza:
88%
57: Sógorkád meg szemrebbenés nélkül elfogadta mi? :D
2014. ápr. 2. 13:10
 59/106 anonim ***** válasza:
71%

Nem olvastam el a válaszokat, kedves kérdező, csak eszembe jutott valami, ezt megosztom veled. Példaértékű lesz.

Történt egyszer, úgy 25 éve, hogy találkoztam álmaim pasijával. Nem volt jómódú, de jól keresett, meg volt a lehetősége, hogy előrelépjen. Én nagyon csóró helyről jöttem, és szarul is kerestem. Hozzámentem, nem volt házassági szerződés, pedig az anyukája nagyon szerette volna. (Ingatlan miatt.) Éldegéltünk szépecskén, közben én meló mellett sokat tanultam. Beindítottam egy vállalkozást 10 évvel ezelőtt. Az ő 20 évvel ezelőtt beindított vállalkozása azóta rég becsődölt. A kocka megfordult, ő alkalmazott, és válallkozó. A jövedelmem 3-szor annyi, mint az övé.

Namármost: ha lett volna szerződés, akkor nem lenne semmi közöm a vagyonához, de nem nagy baj, mert már nincs neki. Viszont neki sem lenne köze az enyémhez, és ha vége lenne a házasságunknak, mehetne a híd alá.

2014. ápr. 2. 13:29
 60/106 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek!

Szerintem ez eleve egy provokációnak szánt kérdés.

"Hogy mondjam meg?"

Mégis hogy?

Én nem úgy veszem észre, a stílusa alapján, hogy a kérdező nem mer odaállni a nő elé, és azt mondani neki, hogy: "Szeretnék aláíratni veled egy házassági szerződést!"

Ha meg nem provokáció, ne itt legyen nagy szád, ott nyisd ki, a párod előtt. Dobd elé szépen a szerződést, meglátjuk hogy reagál!

Remélem megeteti veled.....

2014. ápr. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!