Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért hívjak meg olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívjak meg olyan embert az eskuvonkre, akit nem szeretek? Anyós fenyegetozik.

Figyelt kérdés
Ez a személy párom testvérének a barátnoje. Nem szeretjuk egymást, mindenki tudja, soha nem is beszelunk, és igyekszunk ugy intezni hogy talakoznunk se kelljen. Nem akarom meghívni az eskuvonkre, mert azt akarom olyan személyek legyenek ott, akik szeretnek. Anyos viszont fenyegetozik, hogy ha nem hivjuk meg akkor o se jon. Mit csináljunk?

2013. dec. 11. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
Most nem akarok nyávogni, de én tényleg nagyon rosszul fogom magam érezni ha ott lesznek, még soha embert nem utáltam annyira mint azt a csajt, csodálkozok is magamon, mert amugy jol kijovok az emberekkel, sok barátom is van, mégis ot valahogy nem tudom megkedvelni. Ha csak meglátom gorcsosen rangatozik a gyomrom az idegtol, nem tudom mi lehet ez...
2013. dec. 11. 12:58
 32/67 anonim ***** válasza:
45%

"A párom nem beszél a testvérével másfél éve"

Akkor mi a tökömnek kell meghívni? Egy testvér a bajban is legyen testvér, ne csak akkor amikor buli van.

Igazad van amúgy, én sem szeretném magam rosszul érezni az esküvőmön amiatt, hogy eljön "ünnepelni" minket valaki, akitől rosszul vagyok. 21 éves kis nőcskéről van szó, egy aktuális barátnőről, nem egy sógornőről.

2013. dec. 11. 12:59
 33/67 anonim ***** válasza:
87%
Írd már meg, hogy miért útálod ennyire ezt a csajt.
2013. dec. 11. 13:03
 34/67 anonim ***** válasza:
29%

Azt jó lenne ha megírnád miért utálod ennyire a csajt?

Azért mert szebb, csinosabb tőled vagy mi miatt?

Amúgy meg a párodnak kell eldönteni, hogy megakarja hívni a tesóját és barátnőjét vagy sem, és nem neked!!!

Értem én, hogy a Ti nagy napotok lesz, de a család az család! Legalább a gesztust tegyétek meg, hogy meghívjátok aztán vagy elmennek vagy nem!

Hidd el, hogy ha ennyire hisztizel akkor nemfognak téged befogadni a családjukba és itt tök mindegy, hogy 7 éve vagytok együtt vagy 2 éve!!

Amúgy anyós miért szól ebbe bele? Ő fizeti az esküvőt?

Ha igen akkor megteheti, ha nem akkor szépen elkel mondani neki, hogy "Kedves anyuka, ez a mi nagy napunk lesz, had szervezzük úgy az esküvőnket, ahogy mi szeretnénk és ne szóljon bele a vendég listába se!" Ennyi.

2013. dec. 11. 13:14
 35/67 A kérdező kommentje:
Nem, nem anyos fizeti az eskuvot, egy forintot sem ad bele. A probléma valójában osszefugg azzal, amiért a párom nem beszél a tesójával. Anyosomék teljesen másképp bánnak a két fiukkal, párom mindig a rossz, a butább, szerencsétlenebb, ugyetlenebb, hulyebb...és ugyanigy viszonyulnak hozzánk is, vagyis én soha nem érhetek anyosek szemebe az ocsike baratnojenek bokajaig sem. csak mellekesen egyetemet vegzett ember vagyok, palyakezdokent aposom fizetésenek haromszorosat keresem. Es meg amiert ennyire visszataszito szamomra ez a csaj, hogy meg ra is jatszik erre a szerepere, hogy o a jobb, olyan tenyerbemaszo, seggnyalo ember
2013. dec. 11. 13:23
 36/67 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi? Most ez tényleg akkora gond? Ez annyira gyerekes, szerintem nem kell vele foglalkozni.

Sok családban ilyenek a szülők. Van, ahol a kicsit istenítik, máshol meg az elsőszülöttet. Férjem szülei még a lakást is átíratták az egyik gyerek nevére. Ő dolguk. Nem kell jópofizni, de azért egy alap normális viszonyra jó lenne törekedni.

Nem mellesleg meg ezért nem a testvérre és a nőre kéne haragudni, hanem a párod szüleire, mert ha valaki, akkor ők tehetnek a feszültségről.

2013. dec. 11. 13:29
 37/67 anonim ***** válasza:
35%
Az anyósod iránti ellenszenvedet rávetíted a lányra. A lány nem tehet róla, hogy anyósod kivételezik a sógoroddal.
2013. dec. 11. 13:30
 38/67 anonim ***** válasza:
93%

Magyarul féltékeny vagy...

Hidd el, hgy nem esz rá időd, hogy foglalkozz vele...

Utóbb csak azért tudom, hogy kik enm voltak ott az esküvőn, mert az ültetésrendet én csináltam, és csak 2 helyen nem ültek... De van akivel nem is beszéltem..és agyalnim kell, hogy gratulált-e a szertartás után...

Amúgy, ha ennyire rosszban vagytok, akkor lehet el sem megy..

Én nem mennék, de nagyon megköszöntetném a párommal, a testvérének, hogy voltak annyira "jófejek" hogy miatta meghívtak, szép gesztusnak tartanám...de ez én vagyok...persze ha a párom testvérével jóban volnék, akkor elmennék, mert őt megtisztelném ezzel...de ati esetetekben egyikőtökkel sincs jóban...

2013. dec. 11. 13:31
 39/67 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem vegyél magadon erőt és viselkedj normálisan. Diplomás, felnőtt ember nem hisztizik így, csak mert féltékeny egy másik nőre.
2013. dec. 11. 13:38
 40/67 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok rá féltékeny, nem szebb nálam, nem keres tobbet mint én, a "párja" veri ot, ha berug. Vagyis nincs ra okom amiert feltekenykedjek, egyszeruen kikeszit, hogy nem tudjuk elkezdeni szervezni az eskuvot mert allandoan megy a hiszti mar honapok ota a vendeglista miatt. marha ideges vagyok mar
2013. dec. 11. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!