Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívjak meg olyan embert az eskuvonkre, akit nem szeretek? Anyós fenyegetozik.
"A párom nem beszél a testvérével másfél éve"
Akkor mi a tökömnek kell meghívni? Egy testvér a bajban is legyen testvér, ne csak akkor amikor buli van.
Igazad van amúgy, én sem szeretném magam rosszul érezni az esküvőmön amiatt, hogy eljön "ünnepelni" minket valaki, akitől rosszul vagyok. 21 éves kis nőcskéről van szó, egy aktuális barátnőről, nem egy sógornőről.
Azt jó lenne ha megírnád miért utálod ennyire a csajt?
Azért mert szebb, csinosabb tőled vagy mi miatt?
Amúgy meg a párodnak kell eldönteni, hogy megakarja hívni a tesóját és barátnőjét vagy sem, és nem neked!!!
Értem én, hogy a Ti nagy napotok lesz, de a család az család! Legalább a gesztust tegyétek meg, hogy meghívjátok aztán vagy elmennek vagy nem!
Hidd el, hogy ha ennyire hisztizel akkor nemfognak téged befogadni a családjukba és itt tök mindegy, hogy 7 éve vagytok együtt vagy 2 éve!!
Amúgy anyós miért szól ebbe bele? Ő fizeti az esküvőt?
Ha igen akkor megteheti, ha nem akkor szépen elkel mondani neki, hogy "Kedves anyuka, ez a mi nagy napunk lesz, had szervezzük úgy az esküvőnket, ahogy mi szeretnénk és ne szóljon bele a vendég listába se!" Ennyi.
Ennyi? Most ez tényleg akkora gond? Ez annyira gyerekes, szerintem nem kell vele foglalkozni.
Sok családban ilyenek a szülők. Van, ahol a kicsit istenítik, máshol meg az elsőszülöttet. Férjem szülei még a lakást is átíratták az egyik gyerek nevére. Ő dolguk. Nem kell jópofizni, de azért egy alap normális viszonyra jó lenne törekedni.
Nem mellesleg meg ezért nem a testvérre és a nőre kéne haragudni, hanem a párod szüleire, mert ha valaki, akkor ők tehetnek a feszültségről.
Magyarul féltékeny vagy...
Hidd el, hgy nem esz rá időd, hogy foglalkozz vele...
Utóbb csak azért tudom, hogy kik enm voltak ott az esküvőn, mert az ültetésrendet én csináltam, és csak 2 helyen nem ültek... De van akivel nem is beszéltem..és agyalnim kell, hogy gratulált-e a szertartás után...
Amúgy, ha ennyire rosszban vagytok, akkor lehet el sem megy..
Én nem mennék, de nagyon megköszöntetném a párommal, a testvérének, hogy voltak annyira "jófejek" hogy miatta meghívtak, szép gesztusnak tartanám...de ez én vagyok...persze ha a párom testvérével jóban volnék, akkor elmennék, mert őt megtisztelném ezzel...de ati esetetekben egyikőtökkel sincs jóban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!