Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért hívjak meg olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívjak meg olyan embert az eskuvonkre, akit nem szeretek? Anyós fenyegetozik.

Figyelt kérdés
Ez a személy párom testvérének a barátnoje. Nem szeretjuk egymást, mindenki tudja, soha nem is beszelunk, és igyekszunk ugy intezni hogy talakoznunk se kelljen. Nem akarom meghívni az eskuvonkre, mert azt akarom olyan személyek legyenek ott, akik szeretnek. Anyos viszont fenyegetozik, hogy ha nem hivjuk meg akkor o se jon. Mit csináljunk?

2013. dec. 11. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
29%
Hívja fel a vőlegényed a tesóját h anya ragaszkodik hogy meghívjunk titeket, de tudom hogy semmi kedvetek jönni, úgyhogy illemből küldünk egy meghívót de nem kell komolyan venni. Ha ők is utálnak titeket, akkor így a probléma megoldva, biztos nem lesznek kiakadva hogy nem kell menniük.
2013. dec. 11. 18:27
 62/67 anonim ***** válasza:
7%

ja persze....

Az apai ágon az én családom olyan hogy már csak azért is átjönne ha nem akarnám. Ha netán olyan a család hogy mindig csak hergelnek titeket és mindig ellenetek vannak akkor nagy az esélye hogy udvariasságból meghívod,de amint kimondod hogy "viszont ez csak kedvesség inkább ne gyertek" csak azért is betoppannak.

2013. dec. 11. 18:32
 63/67 anonim ***** válasza:
11%
Az illemből meghívók magasröptű szellemi szintjére utal, hogy mindenkit lepontoznak, aki nem az esküvőt tartja alkalmasnak a családon belüli ellenszenv elsimítására. :)
2013. dec. 11. 19:19
 64/67 anonim ***** válasza:
11%
...mondom...
2013. dec. 11. 20:36
 65/67 anonim ***** válasza:
33%
nem hiszem hogy a menyasszony és a vőlegény(főleg ha ők fizettek mindent) kötelesek azokat elviselni az esküvőn akiket nem kedvelnek.Ez az ő napjuk.
2013. dec. 11. 20:45
 66/67 anonim ***** válasza:
26%

Én a vőlegénnyel értek egyet: nem kell meghívni a h*lye tesót sem és akkor tuti, nem jön a barátnője sem. Ha az anyós nem jön, akkor az meg kész szerencse.

Ez az egész valóban a Ti napotok: ne legyen ott egyetlen bántalmazó szem*t lény sem! Csak, akit nagyon szerettek. (és mindegy, hogy eszik-e az a csaj valamit és az is, hogy kinek van diplomája, ha az anyós azt a lányt szereti, akkor maradjon vele otthon és nézzék a tévét! Kit érdekel?) Ez a Ti napotok (mint egy házibuli) és nincs olyan, hogy hagyomány. Az van, ami Nektek jó. (Mi lenne, ha valakit mindig megerőszakolt az apja? akkor is meg kellene hívnia az esküvőjére, mert ő az apja? NEM! Vannak bántalmazó roh*d*kok. Azokat nem kell sehova sem hívni. Ez esetben az anyós is ide tartozik. Klassz lenne, ha ő sem jönne. Később sem. Kinek kell ilyen nagymama? Mit képzel, hogy zsarol? Ennyi erővel Te is mondhatnád neki azt, hogyha az a lány eljön, akkor ő ne jöjjön! (vagy bármit). Néha képzeld el, mi lenne, ha Te lennél a zsaroló és nem ő: fel lenne háborodva! Ui.: Csak azt hívd meg, akit imádsz. Akkor is, ha ez csak 3-4 fő. Ui2.: a vőlegény is örülni fog, mert így az lesz, amit eredetileg ő akart. és az nagyon fontos, hogy rá tekintettel legyél!

2013. dec. 12. 00:47
 67/67 anonim ***** válasza:
66%

Én is igy voltam a párom testvérének a baratnöjével. Mondjuk mellettem állt a család, mert amikor összejöttünk a 17 éves kisasszony lek-rvázott a facebookon. Mondtam, h nem haragszok rá, majd felnöl egyszer ö is,de nem fogok vele jopofizni és a szia-szia elég is lesz nekünk. Anyos egyszer kérdezte meg, hogy miért nem járunk el négyesben, mint masok, mondjuk moziba... Párom annyit kérdezett vissza, hogy ö el-e mennem moziba valakivel, aki lek-rvazta, többet nem kérdezett...

A problema "megoldott" ök szakitottak...

2013. dec. 15. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!