Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívjak meg olyan embert az eskuvonkre, akit nem szeretek? Anyós fenyegetozik.
Érezni a soraidból, hogy utálod ezt a lányt. De a vőlegényednek mégis a testvéréről van szó. Most lehet, hogy nincsenek jóban, de egyszer még rendbe jöhet köztük a kapcsolat, ha picit érnek és bölcsebbek lesznek. Viszont ahhoz az is kell, hogy a meglévő árkokat ne ássátok mélyebbre köztük. Magyarul azzal, hogy őt meghívjátok, de a barátnőjét nem, választás elé állítjátok. Ő nyilván szereti a párját, a tesóddal meg egyébként is haragban van, tehát valószínűleg az lesz a vége, hogy ő sem megy el az esküvőre, ráadásul meg is sértődik. Mivel ti "lenyelve a békát" mégis meghívtátok, szintén megsértődtök, ha nem megy el. Összességében minden szarabb lesz, mint volt, a két testvér még jobban eltávolodik egymástól, és minden ilyen lépéssel egyre kisebb lesz az esély rá, hogy valaha is kibéküljenek.
Tudom, hogy vannak nagyon nehéz természetű emberek, akikkel nehéz jóban lenni, de az a lényeg, hogy néha elnézőnek és nagyvonalúnak kell lenni a siker érdekében. Ez részetekről egy kedves gesztus lenne, aminek az eredménye pénzben nem kifejezhető, hiszen a családi békét szolgálja, de ehhez túl kell lépni azon, hogy úgy gondold, az illetők a te pénzeden mulatnak. Az, hogy a vőlegényed a testvérével és az anyjával akár egy icipicit is jobb kapcsolatba kerülhet az eddigieknél, bőven megéri egy vacsora árát.
Tapasztalatból mondom időd nem lesz vele beszélni sőt lehet ránézni sem úgy eltelik az egész hipp hopp..
Szegény testvére meg ne legyen már egyedül, ő ezt a lányt választotta ennyi...
"Nem tudom mi a jobb a képmutatás vagy oszinten megmondani, hogy nem akarlak az eskuvomon látni?"
A helyedben én meghívnám a testvért és a barátnőjét is. Viszont ha te nem akarod, akkor nem hívjátok meg. De akkor legyél tisztában azzal is, hogy anyósjelölted nem biztos, hogy ott lesz az esküvőtökön. Ehhez a döntéshez pedig neki is joga van. Joga van ahhoz, hogy ne kelljen a két fia közül választania a barátnők vitái miatt.
És akkor inkább bántsa meg a másik fiát?
Neked a párod mellett kéne állnod, és őt támogatnod. Megpróbálni kibékíteni a testvéreket egymással. Bár nekik maguknak kéne, hogy a testvéri kapcsolatuk többet érjen, mint a barátnőik bandaháborúja.
A helyedben én meghívnám a testvérét + annak barátnőjét, és megpróbálnám megbékíteni a családot. Még az esküvő előtt.
Egyébként miért utálod ennyire azt a lányt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!