Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívjak meg olyan embert az eskuvonkre, akit nem szeretek? Anyós fenyegetozik.
Ha hónapok óta megy emiatt a hiszti, a végén a párod megunja, és el sem vesz. Ezért kár részt venni ebben a cirkuszban.
"Okos enged, szamár szenved." Hívjátok meg, és kész.
Egyébként nagyon kamuszagú a kérdés. +2 fő miatt nyugodtan lehet szervezni a lakodalmat. Nem oszt, nem szoroz.
Mármint a féltékenységet az anyósod, apósoddql való kapcsolatukra értettem..
Ahhoz nem kell szebbnek, jobbnak sem lennie, hogy ilyen érzéseket keltsen benned...még jogos is... Ha lehet ezt mondani
Mert mást nem írtál, ami miatt "utálnod " kellene...
Picit beleolvastam a hozzászólásaidba és azt tudom mondani, ha nem tudsz normális, felnőtt emberként viselkedni, csak ilyen kis idióta hisztis pitsaként, akkor inkább tartsatok két tanús esküvőt.
Tényleg vannak bizonyos illemszabályok az esküvőt illetően (tudod, ugye, mit jelent az "illem" szó?) és igen, illik meghívni a tesót a barátnőjével együtt, de ha csak őt hívjátok meg, akkor is valószínűleg vinni akarja majd magával, hacsak nem leszel olyan bunkó, hogy megmondod neki, hogy őt nem hozhatja.
Az esküvő addig szól kizárólag rólatok, amíg vendégeket nem hívtok. Ha vendégeket hívtok, attól kezdve már hiába a ti napotok, róluk is szól.
Hiába végeztél egyetemet, ha az illemszabályokkal nem vagy tisztában!
Féltékeny vagy és felvágsz a magas keresetedre! (Háromszor annyit keresek, mint az apósom)
Akkor volt "NAGY NAP a lányok számára az esküvő, amikor még szűzen mentek férjhez.
De ha évek óta együtt éltek, akkor csak annyi, hogy ezután törvényes feleség leszel. A szertartás szól CSAK rólatok, a lakodalom már nem. Ott csak vendéglátók lesztek. Ilyenkor az illemszabály szerint félre KELL tenni a kicsinyes sértődéseket.
Ezt diplomásként fel kellene fogni.
"Aki illemből hív meg vendégeket az esküvőjére, az illemből is házasodik."
Megvan a napi baromság, ma sem hiába jöttem fel, megint megröhögtetett valaki. :DDD
Örülök, hogy tetszik. Szerintem nem vicces, inkább mélységesen szomorú. Képmutatás, az megy. Minél nagyobb, csilli-villi esküvő, meghívjuk a szomszédot is, csak hogy elmondhassuk, hogy nekünk 200fős lagzink volt. Nembaj, ha a felét utáljuk, a másik felével nem beszélünk, erre jó a család, feltűnősködni. Na meg arra, hogy mindenkitől kapjunk egy 20ast minimum. Azért megnézném az illem-menyasszonyok arcát, amikor beállít az esküvőre a vőlegényük bombázó excsaja, csak mert ő valakinek a valakije. :) Az lenne a vicces.
Okádás az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!