Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm tönkreteszi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm tönkreteszi az eskuvo elotti idoszakomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most lesz az eskuvonk majusban majd. Nem reg jelentette be, hogy eljegyezte a parja, es ok is jovore tervezik az eskuvot. Azota barmikor talalkozunk vagy baratokkal vagyunk mindig a sajat eskuvojerol beszel, ha az enyemrol esetleg kerdez valaki ledegradalja, hogy na o annyit ilyenert biztos nem fizet, o maganak is megtudja ezt csinalni…. Valahogy mimdig mindenkinek azt sugallja, hogy az en eskuvom egy szar lesz es hogy majd az ove milyen szuper lesz. En nem szoktam beszelni az eskuvonkrol, mert ez a szervezes idoszak ram es a paromra tartozik. A vendegenek meg minden meglepi lesz kb de nagyon zavaro, hogy az en eskuvom sokkal hamarabb lesz mint az ove de o folyton azt szeretne ha o rola beszelnénk, mert jaj neki eskuvoje lesz es hu de jo. Valahogy elrontja a kedvemet ez az egesz. Olyan mintha az en eskuvom semmit nem szamitana, csak az ove. Es mindenkinek roluk kell beszelni. Raadasul o a tanum, de nagyon nagyot csalodtam most benne.
tegnap 13:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
És ezt az embert nevezed barátnőnek? Aki a leírás alapján csakis azért tartja veled a kapcsolatot, mert azáltal, hogy téged folyamatosan degradál, a saját egóját fényezi?
tegnap 13:07
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Mindig meglep, hogy emberek mennyire képtelenek kiállni magukért.
tegnap 13:11
 3/19 A kérdező kommentje:
De most mit mondjak neki, ha folyton a sajat eskuvojerol beszel? Hogy kussolj mar ? Igen nagyon idegesit.
tegnap 13:12
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Ne barátkozz vele.
tegnap 13:15
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Akkor nem is kell ellenség ha van ilyen barátnő.
tegnap 13:16
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Ő a tanúd?

Figyi, nem ismersz engem, én se téged, de hidd el nekem, jobban örülök neked, mint ez a "barátnő", aki a tanúd lesz.

tegnap 13:19
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Pontosan erről beszéltem, képtelen vagy kiállni magadért. Azért ez eléggé fontos lenne, ha már házasság korban vagy, nem a dedóban.

1. Ne barátkozz vele

2. Mond el neki, hogy ez neked rosszul esik

3. Igen, megmondhatod azt is, hogy kussoljon, ha más nem működik

tegnap 13:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha te alapból nem beszélsz az esküvődről ő meg folyton a sajátjáról beszél hol a probléma? Vagy az zavar, hogy miért nem érdeklődnek az esküvőtökről? Nem azt írtad, hogy ez rád és a barátodra tartozik? Szerintem simán csak féltékenyek vagytok egymásra.
tegnap 13:31
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Számomra alapból kiábrándító, ha valaki csak a sajátját hajtja. Mond el neki neked ez rosszul esik. Vagy ne keresd a társaságát
tegnap 13:40
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

De most azért, mert te nem akarsz az esküvődről beszélni, ő sem teheti? Lehet, hogy ő szíbesen mesél róla, mert ilyen típus.

Ha te allítólag nem beszélsz róla, akkor meg hogy tud bármit is leszólni?

Beszéljél te is az esküvődről, ha fusztrál, hogy az nem téma.

tegnap 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!