Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm tönkreteszi az eskuvo elotti idoszakomat. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Most lesz az eskuvonk majusban majd. Nem reg jelentette be, hogy eljegyezte a parja, es ok is jovore tervezik az eskuvot. Azota barmikor talalkozunk vagy baratokkal vagyunk mindig a sajat eskuvojerol beszel, ha az enyemrol esetleg kerdez valaki ledegradalja, hogy na o annyit ilyenert biztos nem fizet, o maganak is megtudja ezt csinalni…. Valahogy mimdig mindenkinek azt sugallja, hogy az en eskuvom egy szar lesz es hogy majd az ove milyen szuper lesz. En nem szoktam beszelni az eskuvonkrol, mert ez a szervezes idoszak ram es a paromra tartozik. A vendegenek meg minden meglepi lesz kb de nagyon zavaro, hogy az en eskuvom sokkal hamarabb lesz mint az ove de o folyton azt szeretne ha o rola beszelnénk, mert jaj neki eskuvoje lesz es hu de jo. Valahogy elrontja a kedvemet ez az egesz. Olyan mintha az en eskuvom semmit nem szamitana, csak az ove. Es mindenkinek roluk kell beszelni. Raadasul o a tanum, de nagyon nagyot csalodtam most benne.
Engem nem zavar, ha nem tema az eskuvom. Viszont az zavar, hogy ugy tesz mintha neki lenne hamarabb eskuvoje es barkivel talalkozunk egybol elkezd beszelni a sajatjarol. Elveszi az oromomet, ami az eskuvo elotti idoszakban van. Es mivel a sajatjarol beszel hogy mit akar meg hogy akarja… ekozben mivel mar a mienk szinte teljesen levan szervezve esetlegesen degradalja a mienket , mivel mond olyanokat, hogy hat o ezt biztos nem akarja nem igx akarja, a dj szar, a rozsaszin dekor szar…. Stb
tegnap 13:50
12/19 anonim válasza:
Óvodás korban már férjhez lehet menni?
tegnap 13:50
13/19 anonim válasza:
"dj szar, a rozsaszin dekor szar"
Szerintem igaza van.
tegnap 13:53
14/19 anonim válasza:
én jelzésértékűnek választanék másik tanút. bár arra úgyis az lesz a válasza hogy nem mehetsz az esküvőjére. szerintem bárhova fut ki ez nem barátság és teljesen mindegy mikor ér véget és hogyan.
tegnap 13:55
15/19 anonim válasza:
"Viszont az zavar, hogy ugy tesz mintha neki lenne hamarabb eskuvoje es barkivel talalkozunk egybol elkezd beszelni a sajatjarol. Elveszi az oromomet, ami az eskuvo elotti idoszakban van. Es mivel a sajatjarol beszel hogy mit akar meg hogy akarja"
De ez a te problémad, ha zavar téged, hogy más az eskúvőjéről beszél. Ez durva, hogy a barátnőd nem mesélhet a saját esküvőjéről a barátainak, mert ez téged zavar.
Most miről beszéljen, ha vele ez törtenik?
Itt veled is komoly gondok vannak, ha elvárnad, hogy azért, mert te nen akarsz az esküvődről beszélni, más se tegye. Igazából látszik, hogy féltékeny vagy, mert az ő esküvöjével foglalkoznam mások, pedig a tiéddel is foglalkoznának, ha te ia beszélnél rólam
tegnap 14:01
16/19 anonim válasza:
Az, hogy beszél a saját esküvőjéről nem kéne,hogy téged frusztráljon.
Az viszont nem szép, hogy leszól és degradál,ezt megértem,hogy zavar.
Azt viszont nem,hogy miért barátkozol még vele és lesz ő a tanúd?
tegnap 15:25
17/19 A kérdező kommentje:
Latom rajta, hogy csak azert csinalja ezt mert fel hogy az enyem szoba kerul. Es fel h egy percig esetleg en leszek a kozeppontban…. Sajnos ezt latom rajta, es igen zavar ez az egesz. Szerintem ez bunkosag amit muvel
tegnap 15:38
18/19 anonim válasza:
Sírjál akkor. Neki is lehet véleménye. Az nem degradálás, ha valakinek nem tetszik az ötleted. Ha nem érdekel,. akkor meg ne hallgasd. Mondd, hogy unod, valtsatok témát.
tegnap 16:14
19/19 anonim válasza:
Én értem a problémádat kérdezö. Választanék másik tanút és ezt közölném is a "barátnömmel", söt a barátságot is megszakítanám vele, mert ez nem barátság, ha ennyire nem tud örülni a te örömödnek. Olyan emberekkel vedd körül magad, akiknek a környezetében jól érzed magad.
Volt nekem is egy barátnöm, aki simán egyik napról a másikra megszakította velem a kapcsolatot, és nem is nehezteltem rá, mert beláttam, hogy igaza van. Én sem tudtam teljesen átadni magam a barátságunknak, és ha rá gondoltam, nekem is inkább negatív érzéseim voltak vele kapcsolatban. Tudni kell szelektálni és megtalálni a számodra értékes embereket. A barátnöd nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!