Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a videóról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a videóról, véleményről, hogy a tinder mennyire tönkreteszi az embert és az ismerkedést?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 24. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Erre belinkelsz egy Tiktok videót, mint megkérdőjelezhetetlen tényt. :D
2023. dec. 24. 14:30
 2/12 A kérdező kommentje:
1. Nem azt mondtam hogy tény, hanem az hogy mi a véleményétek róla....
2023. dec. 24. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem mond hülyeségeket, nem tudom ez milyen filozófia én nem követem ezeket, hogy incel, meg redpill bluepill, fogalmam nincs melyik mit jelent, de külföldi fórumokon is olvastam már hasonlókat.

https://www.youtube.com/watch?v=Ts_osEvwYqg

Itt pl a csávó csinált egy ronda női profilt, kiírva a profiljára, hogy nemibeteg, meg 2 gyereke van, meg a csávója börtöne van épp. És egy óra alatt 20-30 üzenet jött még így is.

Tehát ez inkább a férfiak hibája, hogy mindenkire rá írnak, tök mindegy hogy néz ki, nem a nőké.

Meg hát ugye az arányok is el vannak rontva, 1 nőre jut 5 férfi minimum, vagy több.

2023. dec. 24. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Láttam már korábban, sok igazság van benne.

Ha szétnézek nőismerőseim között akik egyedül vannak, akkor azt látom, hogy igencsak válogatn(ának) és elszállt igényeik vannak. Akkor viszont maradnak macskával...

Én nem kerestem jobbat meg még jobbat, megállapodtam az elsőnél aki jött - és a legjobb döntés volt. Nyilván persze szerencsések is voltunk hogy jókor voltunk jó helyen és amúgy kiderült lassan hogy kb teljesen egyformán gondolkodunk - de pl nekem nők is mondták hogy a külsőmmel "szebbet is választhattam volna. Én ezzel sose foglalkoztam, nyilván legyen aki ápolt de hogy gazdag meg autó meg mit dolgozik sose érdekelt. És nekem lett szerencsém :-)

2023. dec. 24. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Én a sok "Megismertem valakit a Tinderen, de a rohadék az első 5 percben belém akarta nyomni a fas..." csajt nem értem.

A Tinder egy ingyenes szexpartner kereső. Miért hiszi a sok buta liba, hogy párkereső? Mi lesz a következő? Felmegyek a Rosszlányokra, odaállítok a csaj lakására, és csalódott lesz, mert nem vittem virágot és bort, meg nem érti, miért furcsállom, hogy főzött ebédet, és később miért nem akarom színházba vinni???

2023. dec. 24. 15:09
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen egyetértek azzal, amit a csávó mond a videóban.
2023. dec. 24. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Már megint ez a manusz??? Ránézek arra a tenyérbemászó bazi képére, és elhányom magam 🤢

A Tinderről pedig már millió szó esett. Nem az alkalmazással van a baj, hanem a felhasználókkal. A nők igényeinek elszállásáról is könyvtárnyi komment született már. Nem vagyok hajlandó megnézni ennek a majomnak a pofázását, csak hogy milliárd+1 alkalommal is megállapítsuk a nyilvánvalót.

2023. dec. 24. 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Én most látom ezt a csávót, először, de baromi irritáló.

Egyébként még rossz pasi sem lenne, de ez a "jaj most ért haza egy buliból és mennyire xarul nézek ki" (belőtt séró, tiszza ruha), meg a végtelenségig folytatódó "én nem akarok megbántani senkit, de..." (pedig DE, sokakat megbántottál a hülye általánosításaiddal), szóval egy tipik incel, és ezen is látszik, hogy nem a külsőn múlik minden.

2023. dec. 24. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

Amúgy tegyük hozzá, hogy ez a csávó a videóban konkrétan brutál másnapos, sőt lehet hogy még részeg is mert nem sikerült kijózanodnia az éjszaka.

Van abban igazság amit mond, hogy a nők egója elszáll a Tindertől, de csak a buta nőké főleg, akik nem is sejtik, hogy az ég világon minden más nőnek is írnak azok a férfiak akik neki is.

2023. dec. 24. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
A nők egoja nem szállt el. Pont odaért a férfiak egoja mellé. Csak ezt rosszul élitek meg, mert nem a ti picsátok van nyalva.
2023. dec. 24. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!