Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért jönnek össze nárcisztikusokkal, pszichopatákkal ha tudják hogy tönkreteszi őket?
A személyiség nem igazán látszik a külsőn.
Ahhoz meg kell ismerni a másikat, az pedig nem 5 találkozó után derül ki.
Egy alkeszen látszik, hogy az. Vannak gyanús jelek még egy olyan számára is,aki laikus ilyen szempontból. Egy nárcisztikuson nem nagyon. Pláne, hogy sok kapcsolatban heti 1_2 alkalommal találkoznak csak. Akkor meg mindenki a legjobb formáját mutatja.
Nem szoktam válaszolni az ilyen kérdésekre, de most nagyon ráérek.
Nálam az exemmel való kapcsolatom úgy kezdődött, hogy tonnaszámra hozta nekem a rózsákat, szerelmes verseket. Nagyon figyelmes és kedves volt. Utólag belegondolva én is látom, hogy voltak jelek, amikből észre kellett volna vennem, hogy baj van vele, de akkor elhessegettem, mert egyébként annyira jó volt vele, plusz a tapasztatlanságom sem segített. Nem volt jóképű, sem gazdag, azért adtam neki egy esélyt akkor, mert annyira kedvesnek és ártatlannak tűnt. Aztán jöttek a szokásos problémák..
Jártam az egyik kollégámmal.
Egy kolléganőm, akivel addig jóban voltam, végigasszisztálta az egészet, meséltem arról, hogy egy érzelemtelen tuskó, a gépies, sokszor erőszakos szexről, arról, hogy szakítás után üldöz, telefonon zaklat, kétszer a parkolóban úgy indult el mellettem padlógázzal, hogy a frászt kaptam, tehát nyilvánvalóan a megfélemlítés volt a célja.
Aztán összejött vele az idiótája :D
Mert a következő nő mindig azt képzeli, hogy ő jobb, ő különb, majd ő megmutatja.
Én örülök, hogy megszabadított tőle, mert abbamaradt a zaklatás.
Akinek ebben a temaban barmilyen ketsege van, es nem erti, hogy miert marad bent valaki egy ilyen kapcsolatban, javaslom, hogy olvassa el a Gyogyulas a rejtett bantalmazasbol c. konyvet. Az altalam felleltek kozul ez a legjobb, ez szinte percrol percre leirta, hogy miket eltem at. Ugyanazokat a kerdeseket tettem fel, ugyanazokat a szakaszokat eltem at. A mergezo fel ugy manipulal, hogy eszre sem veszed, es mivel mindig teged hibaztat mindenert, egy ido utan elhiszed, hogy benned van a hiba, te vagy tulerzekeny, es ha megertobb lennel, minden jo lenne. Egy ido utan eltitkolod a problemakat, nehogy hisztisnek tilulaljon. Azt hiszed, ez a normalis. Kivulrol nezni mindig konnyebb, mint bentrol felismerni. En 10 ev utan meseltem el egy kivulallonak mindent, mert kellett valami kapaszkodo, hogy nem orultem meg es nem en fujom fel. Belulrol nagyon nehez ezt felismerni, kulonosen ha az atlagnal erzekenyebb is vagy.
Akit erdekel a tema, annak nagyon ajanlom az emlitett konyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!