Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen odavagyok a pszichopatás filmektől, hol lehet pszichopatákkal ismerkedni?
háááát én nem is olyan rég beszélgettem eggyel msn-en!
Még a tv-ben meg a hiradóban is benne volt!Vmi szinitanoda vezetője ,aki lányokat fojtogatott és egyet meg is fojtott régebben!E miatt emberölésért börtönben ült aztán miután kiengedték a neten ismerkedett fiatal lányokkal!Én nem tudtam ki ő ,mikor beszélgettem vele msn-en de rémisztő dolgokat mondott,ám mégis igazakat!Iszonyat furcsa lelkülete volt,és ahogy részletesen leirta a halált,a fulladást és a haláltusát amit az illető átél utolsó perceiben,és milyen rakciói vannak mikor az életért küzd....Meg ,hogy ilyenkor mindenki fulldokolva ,utolsó perceiben az életéért küzdve végre önmaga,álarcok nélkül :S
És akkor még nem tudtam ,hogy ő egy valódi gyilkos...de akkor már éreztem ,hogy nem egy normális emberrel van dolgom...
Találkozni akart velem de én erről kedvesen lemondtam szerencsére...Aztán pár hónap múlva leveleket kaptam a neten,meg benne volt a tv-be ,hogy vigyázzak vele!Hidd el,nem túl szerencsés ilyenekkel ismerkedni,más dolog ilyen filmeket nézni,de hidd el a valóságban nem jó ha a beszélgetőpartnered a te hosszú szenvedésedet,halálodat kivánja :S l/18
ITT: www.randizzsorozatgyilkossal.hu-n :D
amúgy ne akarj ilyet tenni, a film csak film, a legtöbb esetben nem sok köze van a valósághoz.
másrészt egy pszichopata embernek bárki az áldozata lehet, így te is, nem tenne veled kivételt, hogy tanulmányozhasd :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!