Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudom túltenni magam ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom túltenni magam ő igazából soha nem létezett?

Figyelt kérdés
Pszihológus mondta ma párom nárciztikus volt szakított velem és akibe belé szerettem soha nem létezett csak amíg bombázott az elején hogy bele szeressek és valójában olyan ember ahogy később viselkedett. Én nem szoktam emberekbe csalódni akkor őt hogy ismerhettem félre ennyire? Ép ésszel ezt hogy lehet felfogni tud másik személyiséggel viselkedni és ezzel manipulál másokat. De nem is értem hogy lehet valójába hogy egy rosszindulatú embert mindenki szeret és rengeteg barátja van és nem csak velem viselkedett így?
ma 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek a manipulatív emberek. Ennyivel gazdagodott az emberismereted, ne lépj bele még egyszer ugyanabba a csapdába.
ma 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Felszines kapcsolatai vannak, es o veluk nem el egyutt. Mindenkivel jo fej manipulativ ezert szeretik..
ma 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ahogy téged, úgy mindenki mást is folyamatosan megvezet, manipulál. Ők se a valóságot látják, csak egy képet.
ma 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!