Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni exemet, túltenni magam rajta ha nem találok új párt?
Figyelt kérdés
Egy éve minden nap e miatt szenvedek. Pszichológushoz is járok 9 hónapja, semmi haszna eddig.jan. 3. 19:56
1/4 anonim válasza:
Azt hiszed hogyha akad új partner akkor elfelejted? Nem, maximum bebeszéled magadnak aztán csak azt veszed észre, hogy hozzá hasonlítod, hiányzik, még őt szereted. Lehet neked kell 1,5 év, hogy kiheverd. Nem kell sietettni és főleg nem kell ismerkedni, hogy őt tedd tönkre önző módon az ex miatt...
2/4 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én már 10 éve. Nekem ő az első szerelmem és azóta se találkoztam senkivel, aki csak a nyomába érne, és bele tudnék szeretni. Végül összejöttem valakivel, akibe nem vagyok szerelmes, és gyerekeink is lettek. Nagy hiba volt. Még most is folyton rá gondolok. Én is azért nem fordulok pszichológushoz, mert félek, hogy teljesen haszontalan lenne, és csak a rengeteg pénzt hordanám hozzá. Egyszerűen elfogadtam, hogy már ilyen lelki nyomorékként fogom leélni az életem.
3/4 anonim válasza:
Idővel, de el kell fogadni, hogy vége és a sérüléseket amelyeket a kapcsolat/szakítás okozott fel kell dolgozni.
Nem szabad erőltetni a gyógyulási folyamatot, nem kéne türelmetlenkedni és végképp nem kéne ismerkedni.
Képzeld el, hogy te valakibe szerelmes vagy és ő azzal jön elő hónapok múlva, hogy még mindig szerelmes a volt párjába szóval szakít veled.
Biztosan nagyon rosszul esne, szenvednél még jobban mint jelenleg teszed szóval ne keresgélj semmiképp más alanyt, hogy eltudd felejteni az exed mert nem fog sikerülni.
Amúgy nagyon baj, hogy ennyire társfüggő vagy és más nélkül nem tudsz kiegyensúlyozott lenni.
Nem ártana önbizalmat növelni, magadra koncentrálni ahelyett, hogy gyorsítani akarod a túllépést, partnert akarsz magadnak.
4/4 Senior Séf válasza:
Fordítva ülsz a lovon. Előbb felejteni kell, és csak azután ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!