Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haláleset után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haláleset után mennyi idővel normális új párt választani?

Figyelt kérdés

Tesóm 33 éves. 10 éve jött össze a férjével, 8 éve házasok voltak. Lett 3 gyerekük is. A férje egy betegség miatt meghalt Októberben.

Hatalmas volt (látszólag) a szerelem köztük.

A családi szilveszteri buliba eljött az új párjával akiről senki nem tudott. A gyerekek apának hívták végig a srácot.

Az egész család sokkolódott.

Nem azt mondom, hogy éljen ezek után magányosan, de azért egy 10 éves kapcsolatot, házasságot nem hiszem hogy 2 hónap alatt ki lehet heverni.

Legyen boldog, nyilván nem vagyok ellene. De számomra és a család számára ez elég meredek.

jan. 2. 15:13
1 2 3
 1/22 Noren1989 ***** válasza:
28%

Interesztink.

Hát nekem nem úgy tűnik, mintha letelt volna a gyászidőszak.

Engem párom gyerekei olyan 1,5év után hívnak apának,

véletlenből, igaz nem volt haláleset a dologban, csak válás.

jan. 2. 15:15
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy osztrák eset kb. 10 éve, ahol a házaspárnak két gyereke volt és a férj a két gyerekkel a háta mögött körülnézés nélkül ráhajtott a sínekre. Mind a hárman meghaltak. A nö egyedül maradt és 3 hónap múlva összejött egy másik férfival, akivel aztán késöbb közös gyerek is lett. Könyvet írt a történetéröl. Nekem elég meredek volt, amikor olvastam. Még egy sima szakítást sem hever ki az ember ilyen gyorsan, nem egy halálesetet.
jan. 2. 15:21
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Apának hívják a gyerekek? Ez morbid..ill beteg.
jan. 2. 15:28
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem még élt a férje már akkor csalta mint a huzat. Olyan nincs, hogy 2 hónap után túllépsz az exeden nemhogy a halott férjeden ha te szeretted. Vagyis már nem szerette.
jan. 2. 15:31
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Az én szomszédom 6 hónapra a felesége halála után már más nővel volt bár házasok voltak 20+ évet. Egyáltalán nem szerette, sőt bántotta. A te testvéred se szerette a férjét csak a gyerekek miatt volt vele.
jan. 2. 15:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeit se szereti az ilyen hogy az apjukat semmibe nézeti velük. Mivel az egyik felük ez olyan mintha a gyerekeket a gyerekek érzéseit is semmibe venné.
jan. 2. 15:36
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Kva cuki már ne haragudj

Októberben meghal a pár 10 év után és szilveszterkor már hozza az új pasit

Nagyon gaz

jan. 2. 15:42
 8/22 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem férjem volt, csak szerelmem, 3 évig voltunk együtt.

10 év kellett, hogy túl tudjak lépni rajta valamilyen szinten.

jan. 2. 15:45
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Valóban tuti már jóval előtte megvolt neki ez a pali és nem is szerette férjet

Ez egy dolog, Erkölcstelen de legalább lett volna annyi esze hogy ennyi idő elteltével nem mutatja be a családnak🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

jan. 2. 15:48
 10/22 anonim ***** válasza:
32%
A férj a halála előtt mikor lett beteg? Ha mondjuk 3 éve beteg volt és egyre súlyosabb állapotban került (pl. rák), akkor simán el tudom képzelni, hogy ezzel a férfival közben összejött, de a beteg férjét (gyerekei apját) már nem akarta otthagyni, és addig titokban ment a románc, a férjét meg haláláig ápolta.
jan. 2. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!