Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haláleset után mennyi idővel normális új párt választani?
Tesóm 33 éves. 10 éve jött össze a férjével, 8 éve házasok voltak. Lett 3 gyerekük is. A férje egy betegség miatt meghalt Októberben.
Hatalmas volt (látszólag) a szerelem köztük.
A családi szilveszteri buliba eljött az új párjával akiről senki nem tudott. A gyerekek apának hívták végig a srácot.
Az egész család sokkolódott.
Nem azt mondom, hogy éljen ezek után magányosan, de azért egy 10 éves kapcsolatot, házasságot nem hiszem hogy 2 hónap alatt ki lehet heverni.
Legyen boldog, nyilván nem vagyok ellene. De számomra és a család számára ez elég meredek.
Attól is függ mennyi ideig volt beteg...lehet már közbe megvolt az új.
Lehet a volt párja is tudott róla.
Ez az apának hívják...vicc.
Nekem párom meghalt, 6 évig voltam vele, lányomat is szerette (nem ő volt az apja és nem is hívta apának). Nekem kellett 2 év mire most újra együtt vagyok valakivel.
10 az is lehet hogy az apa is tudott róla.
Nekem volt egy ilyen ismerősöm, de ott a nő volt súlyos beteg.
11 voltam.
N 32
Ismerni kellene a háttérsztorit mielőtt pálcát törnék egy ilyen ember felett.
Nekem van egy ismerősöm ahol a férjnek volt egy komoly betegsége évtizedeken keresztül. Jött mellé egyéb más "járulékos" betegség, pl cukorbetegség, egyebek.
Így a pasas impotens lett. Ő megbeszélte a feleségével hogy lehet más férfi az életében. Annyi volt a kérése hogy ha már olyan állapotba kerülne akkor segítsenek az ápolásában.
Így a nő idővel összejött egy olyan pasival akit régebbről a férj is ismert. Ketten jártak a férjhez, vitték neki a kaját, takarítottak nála, kiváltották a gyógyszereit stb. A végén meghalt a pasi, a nő meg viszonylag hamar feleségül ment az új palihoz. De ismerősi körben senki nem háborodott fel, mert ismertük a háttérsztorit.
Vagy rég nem szerette már a párját az asszony, ezért lett ilyen hamar másik pasi, ezt jelen esetben kétlem,
Vagy már régóta csalta vele a férjét. Ez valószínűbb, tekintve a gyerekek viselkedését.
Egy 10 éves kapcsolaton nem lehet 2 hónap alatt túllépni ha szerették egymást kölcsönösen.
Nekem egy -a vége felê egyre rosszabb, 1 éves kapcsolat túllépêséhez is 2 év kellett, és mire szakítottam, addigra már nem szerettem... Viszont a szép pillanatok sokáig kísértettek, ahogy a csúnya vége is:(
El nem tudom képzelni, hogy ha 2 ember szereti egymást, és a halál választja el őket, a másik fél 2 hónap alatt ezen átlép. Főleg 10 év után.
A férjemmel 15 éve vagyunk együtt, ha ő meghalna, az első, a második, és a harmadik gondolatom is az, hogy nem tudnám elviselni és utána megyek, rá se tudnék nézni más pasira. Soha többet.
14!
Ne haragudj, hogy nem a gyakorin élem az egész életem, van ezen kívül is elfoglaltságom.
4 hónap alatt halt meg. Gyomorfájással kezdődött, majd ha evett hányt. Kiderült, hogy a belében van egy daganat. Kivezették sztómazsákba neki, kemot kapott. 4hónap alatt kb a felére fogyott, majd nem élte túl.
Én is erre gondoltam, hogy már megvolt neki a férje mellett is. 2 hónap alatt nekem ez durva lenne.
Nekem volt egy bántalmazó kapcsolatom. 5 évig voltunk együtt, a 4.évben kezdett el inni/drogozni. Eleinte csak veszekedéseket szült, majd pofon követte, végül megerőszakolt. Akkor hagytam ott. Hiába volt ilyen befejezés, visszagondolva pokoli 1 év, ahol én naív reménykedtem, úgy váltunk el hogx ha megláttam hányingerem lett tőle, mégis kellett 2 év mire túl tudtam lépni.
Ha valóban szerette, 2 hónap, ez semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!