Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haláleset után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haláleset után mennyi idővel normális új párt választani?

Figyelt kérdés

Tesóm 33 éves. 10 éve jött össze a férjével, 8 éve házasok voltak. Lett 3 gyerekük is. A férje egy betegség miatt meghalt Októberben.

Hatalmas volt (látszólag) a szerelem köztük.

A családi szilveszteri buliba eljött az új párjával akiről senki nem tudott. A gyerekek apának hívták végig a srácot.

Az egész család sokkolódott.

Nem azt mondom, hogy éljen ezek után magányosan, de azért egy 10 éves kapcsolatot, házasságot nem hiszem hogy 2 hónap alatt ki lehet heverni.

Legyen boldog, nyilván nem vagyok ellene. De számomra és a család számára ez elég meredek.

jan. 2. 15:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%

Attól is függ mennyi ideig volt beteg...lehet már közbe megvolt az új.

Lehet a volt párja is tudott róla.

Ez az apának hívják...vicc.

Nekem párom meghalt, 6 évig voltam vele, lányomat is szerette (nem ő volt az apja és nem is hívta apának). Nekem kellett 2 év mire most újra együtt vagyok valakivel.

jan. 2. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

10 az is lehet hogy az apa is tudott róla.

Nekem volt egy ilyen ismerősöm, de ott a nő volt súlyos beteg.

11 voltam.

N 32

jan. 2. 16:05
 13/22 anonim ***** válasza:
43%

Ismerni kellene a háttérsztorit mielőtt pálcát törnék egy ilyen ember felett.

Nekem van egy ismerősöm ahol a férjnek volt egy komoly betegsége évtizedeken keresztül. Jött mellé egyéb más "járulékos" betegség, pl cukorbetegség, egyebek.

Így a pasas impotens lett. Ő megbeszélte a feleségével hogy lehet más férfi az életében. Annyi volt a kérése hogy ha már olyan állapotba kerülne akkor segítsenek az ápolásában.

Így a nő idővel összejött egy olyan pasival akit régebbről a férj is ismert. Ketten jártak a férjhez, vitték neki a kaját, takarítottak nála, kiváltották a gyógyszereit stb. A végén meghalt a pasi, a nő meg viszonylag hamar feleségül ment az új palihoz. De ismerősi körben senki nem háborodott fel, mert ismertük a háttérsztorit.

jan. 2. 16:06
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Az, hogy a kérdező nem reagál a fölvetésekre, hogy tudni kéne a háttérsztorit, mennyi ideje betegeskedett a férj és milyen állapotban volt (a végén biztosan rosszul volt, ha egyszer belehalt), számomra csak azt bizonyítja, hogy az új év egyik első kamusztoriját olvashattuk.
jan. 2. 16:08
 15/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a gyászév leteltét illett volna megvárni, furcsállom, hogy a testvérednek nem sokkal a férje halála után már új partnere volt.. Én sem gondolnám, hogy egy jól működő kapcsolatot, házasságot ennyi idő alatt ki lehetett volna heverni.. Nem lehet, hogy a testvéred nem volt boldog, csak kifelé mást mutatott?
jan. 2. 16:30
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg már megvolt neki ez a pasi.
jan. 2. 16:36
 17/22 anonim ***** válasza:
24%

Vagy rég nem szerette már a párját az asszony, ezért lett ilyen hamar másik pasi, ezt jelen esetben kétlem,

Vagy már régóta csalta vele a férjét. Ez valószínűbb, tekintve a gyerekek viselkedését.

Egy 10 éves kapcsolaton nem lehet 2 hónap alatt túllépni ha szerették egymást kölcsönösen.

Nekem egy -a vége felê egyre rosszabb, 1 éves kapcsolat túllépêséhez is 2 év kellett, és mire szakítottam, addigra már nem szerettem... Viszont a szép pillanatok sokáig kísértettek, ahogy a csúnya vége is:(

El nem tudom képzelni, hogy ha 2 ember szereti egymást, és a halál választja el őket, a másik fél 2 hónap alatt ezen átlép. Főleg 10 év után.

A férjemmel 15 éve vagyunk együtt, ha ő meghalna, az első, a második, és a harmadik gondolatom is az, hogy nem tudnám elviselni és utána megyek, rá se tudnék nézni más pasira. Soha többet.

jan. 2. 17:10
 18/22 A kérdező kommentje:

14!

Ne haragudj, hogy nem a gyakorin élem az egész életem, van ezen kívül is elfoglaltságom.

4 hónap alatt halt meg. Gyomorfájással kezdődött, majd ha evett hányt. Kiderült, hogy a belében van egy daganat. Kivezették sztómazsákba neki, kemot kapott. 4hónap alatt kb a felére fogyott, majd nem élte túl.

Én is erre gondoltam, hogy már megvolt neki a férje mellett is. 2 hónap alatt nekem ez durva lenne.

jan. 2. 17:34
 19/22 A kérdező kommentje:

Nekem volt egy bántalmazó kapcsolatom. 5 évig voltunk együtt, a 4.évben kezdett el inni/drogozni. Eleinte csak veszekedéseket szült, majd pofon követte, végül megerőszakolt. Akkor hagytam ott. Hiába volt ilyen befejezés, visszagondolva pokoli 1 év, ahol én naív reménykedtem, úgy váltunk el hogx ha megláttam hányingerem lett tőle, mégis kellett 2 év mire túl tudtam lépni.

Ha valóban szerette, 2 hónap, ez semmi.

jan. 2. 17:37
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
Sokan már a temetésre is az új párjukkal mennek. Na jó, nem olyan sokan, de van ilyen. Én ha meghalnék, akkor nagyon azt szeretném, hogy a partnerem minél előbb találjon magának párt. Ilyen értelemben teljesen rendben van, lehet itt is volt valami ilyesmi.
jan. 2. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!