Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki képtelen évek alatt feldolgozni hogy elhagyta a párja egy több éves kapcsolat után másért aki még mindig hiányzik új párt pedig nem talál?
Figyelt kérdés
okt. 7. 20:09
2/5 anonim válasza:
Igen, van, de az más kérdés, hogy ez nem normális. Inkább keressen az illető pszichológust! Az élet megy tovább.
3/5 anonim válasza:
Néhai anyósom még évtizedek múlva sem tette túl magát rajta. Apósom akkor már az ötödik feleségével élt.
4/5 anonim válasza:
Az ilyen embereknek nincs élete és szakember segítségére szorulnak.
Létezik ilyen, de nem normális viselkedés.
5/5 anonim válasza:
Van. Velem ez történt, méghozzá kisbabával maradtam egyedül. Közben az exférjem megróbálta irányítani az életemet. Ha nem mondok egy ponton nemet, akkor még most is tartana a terrorizálás. 9 hónap alatt lettem rajta túl, de sokmindenem ráment. Igaz az is, hogy teljesen véletlenül találkoztam közben valakivel, aki megváltoztatott dolgokat. Ên meg hagytam. Azonban egy új kapcsolat nem mindig megoldás sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!