Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakit éveken át félreisme...

Ha valakit éveken át félreismertél, rosszul láttad a kapcsolatotokat, azt hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
tovabblepsz es elfelejted
2020. okt. 16. 23:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezeket hogyan kell, hogyan lehet? ( nem párkapcsolat)
2020. okt. 17. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
(Ettől még nem lesz rossz a félreismert egyén, ugyebár... Persze, nem ismertetted az egész történetet, így nem tudok konkrét véleményt alkotni.)
2020. okt. 17. 00:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha az a jó, amilyen félreismert egyén, akkor elég gáz a világ.
2020. okt. 17. 05:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ, ki az akit félreismertél.

Ha egy barát, akkor egyszerü, akkor továbblépsz, kitörlöd.

Viszon ha egy családtag, akkor az már nehezebb. Nem tudsz továbblépni, mert családtag. Csak elfogadni tudod, hogy ö ilyen, és ha pl nagy csalódást okozott, akkor legközelebb nem bízni vakon benne.

2020. okt. 17. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Önismerettel. A hibát először magunkban keressük, persze ez a legnehezebb. Ha félreismertünk valakit az a mi felelősségünk is.

Ezt nem nagyképű megjegyzésnek szántam, mert én is hajlamos vagyok hárítani, de hosszú távon, a hasonló helyzetek elkerülése végett érdemes megkeresni a 'defektjeinket'.

Egyet értek a 3-sal.

A véleményed szubjektív, csak egy nézőpontból - a Te magaddal szembeni elfogultságodból- vizsgálja a csalódást okozó személyt.

2020. okt. 17. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!