Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó az, vagy mi a célja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az, vagy mi a célja a pasinak azzal, hogy mindennap rám kacsint amikor találkozunk?

Figyelt kérdés
Egy jó pár hétig néztük egymást, aztán elkezdett kicsit kerülni, aztán múlthéten amikor egymással szembe jöttünk köszönés után azonnal rám kacsintott, a haverja is meglepődött aki vele volt.. Aztán kínomban megkérdeztem mi a helyzet, azt mondta minden jó, aztán mindenki ment tovább. Még az nap úgy hozta a sors, hogy elkerülhetetlen volt, hogy szóba álljunk egymással, akkor elbeszélgettünk egy pár percig, mosolygott is, segített is. Ma mosolyogva köszönt, de amikor újra találkoztunk megint rám kacsintott. Egyszer kétszer még elmegy, de mindennap azért elég "érdekes" mi a francot akar ezzel elérni? Nem akarok bunkónak tűnni, de gondoltam rá, hogy megkérdezem mit kacsintgatsz?! Vagy látom nem vagy a szavak embere... Gondolom ha visszakacsintok neki, akkor ez ugyan így menne hetekig..
tegnap 23:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle, hogy hozzak szemcseppet? Vagy annyit mondok: gondold meg kétszer és vissza kacsintok..
tegnap 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Tetszik neki, hogy kicsit fürödhet abban, hogy pozitív jeleket kap tőled, de tovább nem lépne.
ma 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!