Ismertek a környékemen jó szakpszichológust vagy pszichoterapeutát, aki foglalkozik nárcisztikusokkal?
Győr környéke előny, esetleg Szombathely, ha pedig nagyon-nagyon nincs más lehetőség, akár Pest is. Utóbbi nekem 6 óra utazást venne el egy napomból, ami heti szinten azért sok idő.
Hogy tisztázzam: én, mint nárcisztikus személy szeretnék szakorvoshoz fordulni, nem pedig nárcisztikus által bántalmazottként.
Nem vagyok győri, viszont tudok ajánlani egy hölgyet.
Nárcisz Coach néven van fent YouTubeon. Bár budapesti, Skype-os konzultációkat is vállal.
Sajnos egyelőre hazánkban még nem sok ember ért a cold terápiához, ami hatásos a nárcisztikusság ellen.
Nem vagyok lány és két mondatból még a legnagyszerűbb orvos se tudná megállapítani, hogy valaki nárcisztikus-e vagy sem.
Magát a kérdést egy gyengébb pillanatomban írtam, azóta már jobban tájékozódtam a dolgokról. Valódi nárcisztikus (azaz NPD) nem vagyok, de Dr. Bánki György könyve azért érint olyan viselkedéseket, amik bizony rám is jellemzőek, úgyhogy az segített egy kicsit jobban megérteni a miérteket.
A többieknek pedig köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!