Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nárcisztikusnak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nárcisztikusnak milyen társ való? Vagy neki nem szabad kapcsolatban élnie, mert mindenkit csak tönkretesz?

Figyelt kérdés
Annyi rosszat olvastam az ilyen emberekről.. nekik akkor tulajdonképpen egyedül kellene elvileg leélni az életüket?
2021. szept. 13. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha felismeri hogy baj van vele, akkor talán tarthat növényt. Talán...
2021. szept. 13. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Egy olyan, igazi, nagybetűs NŐ, aki betöri. Az ilyenek csak a nyomorék, lelki gyenge, rózsaszín álomvilágot ismerő, apuci pici hercegnőit, meg az elhanyagolt, érzelmileg sérült lányokon tud uralkodni.
2021. szept. 13. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Minthogy egy (két) nárcisztikus családtaggal nőttem fel, így azt mondanám: nekik jobb egyedül.

Elképesztően destruktívak, és pont az a képesség hiányzik belőlük, amely a fejlődést, változtatást lehetővé teszi: az önreflexió.

Aki nem nárci, annak nagyon nehéz ezt megérteni. Ők egyszerűen nem látják önmagukat. A velük való kapcsolat egyenes út a szakadékba.

2021. szept. 13. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzátennék, hogy a kettes válaszadó még életében nem látott közelről nárcisztikus embert.
2021. szept. 13. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
10%

4.-nek.

De, és nőt is, aki csicskába rakta pár nap alatt. A srác fel is vagdosta szépen a kis erecskéit.

2021. szept. 13. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 a kérdés egy működőképes párkapcsolatra vonatkozott. Az, hogy a párodat csicskába rakod és az utána felvágja az ereit, az szerintem nem ez a kategória.

Azért írtam a 3. válaszban, hogy egy értelmes, szilárd, fejlődőképes párkapcsolat kb esélytelen egy személyiségzavaros embernél. A pszichológusom is elmondta, hogy ez az egyik legkezelhetetlenebb betegség, mert egyszerűen nem hajlandóak együttműködni, és nem tudnak fejlődni, javulni.

2021. szept. 13. 20:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy ha esetleg felismerik magukon, hogy nárcisztikusak, és kezelik őket, akkor is annyira elenyésző a javulás hosszú távon is, hogy szinte észre se venni.
2021. szept. 13. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyen. Igen, nekik egyedül kéne leélniük az életüket, de mivel nincs bennük egy csepp empátia sem, így úgysem tartanák ehhez magukat.
2021. szept. 13. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül kellene, de rohadt nagy szeretet/figyelemhiányuk van. Egyedül egyszerűen nem bírják. Ezért még ha rá is ébrednek, hogy valami nem okés velük/körülöttül, akkor sem tesznek lépést a változás érdekében. Pedig amennyi energiát tudnak fordítani egy potenciális "áldozat" elcsábítására és manipulálására.. Ha azt makukra fordítanák, minden más lenne. De végeredményben mindig célba érnek. Ha egy elhasznált áldozat már nem dől be nekik, hát jön majd egy másik. Mert ehhez nagyon jól értenek. Rohadt nagy színészek és a csillagot is lehazudják az égről. Szerintem úgy, hogy az még nekik sem tűnik fel, ami valahol szomorú. Én legalábbis az exemen ezt tapasztaltam
2021. szept. 13. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
pszichológus
2021. szept. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!