Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ugye, hogy nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?

Figyelt kérdés

Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.

Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.

Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.

Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.

És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.

Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.

2019. jún. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
0%
Én egyetértek veled, bár én férfi vagyok, és szintén ebben a helyzetben. Én is írtam a hozzászólásaimban ilyen dolgokat. Ez is egyfajta diszkrimináció.
2019. jún. 27. 11:22
 2/61 Halmai Annamária ***** válasza:
62%
Ha az a kérdésed hogy egy lánynak fontos-e hogy egy pasi szűz-e még vagy sem, szerintem nem fontos különösebben. Inkább az a fontos, hogy normális értékrendű, intelligens, jóképű, művelt, magas érzelmi intelligenciájú, sportos, céltudatos illető legyen. Ha ilyen egy pasi és még szűz, az nem zavarja a csajokat, majd belejön a szexbe gyorsan.
2019. jún. 27. 11:24
 3/61 anonim ***** válasza:
86%

Azért abban van igazság, hogy tapasztalat nélkül nem leszel jó az ágyban, mert az első alkalma mindenkinek szar, vagyis a legtöbbnek. Általában hamar elsül az illető, vagy fel se áll, szóval ebben egy kis igazság van

De a legtöbb dologgal egyetértek.

2019. jún. 27. 11:33
 4/61 anonim ***** válasza:
70%
Minden politikai nézettől függetlenül nekem nem számít, hogy ki mennyire tapasztalt. Az számít, amit előttem is írtak: hogy milyen ember az illető. Szerintem a szex két emberen múlik, irreális elvárás, hogy egy új kapcsolatban már az első éjszakától kezdve minden tökéletesen menjen. Ha valakinek volt kapcsolata előttem, akkor is lehet vele rossz a szex, mert az előző barátnője mást szeretett, mint én és semmi garancia nincs rá, hogy egy tapasztaltabb férfi hajlandó lesz majd a kedvemért másképp megpróbálni. Ha hosszabb próbálkozás után sem megy a dolog, akkor pedig ugyanúgy lehet szakítani akár szűz volt az illető, akár nem. Párkapcsolat szempontjából sem hiszem, hogy feltétlenül többet tudna az, akinek már van tapasztalata. Az ember problémamegoldó képességén (és hajlandóságán), tulajdonságain nem igazán változat egy kapcsolat.
2019. jún. 27. 11:37
 5/61 anonim ***** válasza:
93%

szexben jó a tapasztalat, nem mindenki szeret tanítgatni, bevezetgetni, rávezetgetni szüzeket, inkább ha a pasi irányít.

Másra meg az hat rosszul, hogy nincs lapos hasa, és lenézik vagy duci és lenézik vagy az orramilyen, lóg a melle...de megpróbálja elfogadni vagy tenni ellene, nem rinyál, hogy mindenki milyen gonosz..nekik mennyivel jobb?

2019. jún. 27. 11:40
 6/61 anonim ***** válasza:
5%
Bezzeg ha egy nõ tapasztalatlan, akkor ott fel sem merül ez a kérdés.
2019. jún. 27. 12:03
 7/61 anonim ***** válasza:
87%

A férfiak se tesznek különbséget?

Mindegy, hogy fiatal, öreg, vékony, sovány, szép, csúnya, van gyerek, nincs gyerek, szűz, vagy sok pasija volt, van-e fekete exe, vagy nincs, házias vagy lusta, bevállalós vagy szégyenlős. Minden mindegy, csak lyuk legyen.

Vagy mégse?

2019. jún. 27. 12:07
 8/61 anonim ***** válasza:
91%
#6 Köszönd meg a férfitársaidnak, hogy a női szüzesség náluk még mindig olyan nagy érték. Épp az imént olvastam egy kérdésnél, hogy őneki csak szűz lány kellene házasságra. Persze, ő már nem az. Amikor konfrontáltam a hülyeségével, lehordott mindennek. Vicces és szánalmas volt egyszerre a pasi.
2019. jún. 27. 12:44
 9/61 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdekel a véleményed. Van sajátom. Továbbra is a saját szempontjaim alapján választok párt. Van is.
2019. jún. 27. 13:06
 10/61 anonim ***** válasza:
75%

"Bezzeg ha egy nõ tapasztalatlan, akkor ott fel sem merül ez a kérdés"

Tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést régebben és többnyire olyan válaszok jöttek, hogy "aki x év felett is szűz, az csak ocsmány vagy elviselhetetlen lehet", "sosem kellene szűz nő" és ha két hét után sem lenne hajlandó lefeküdni az úriemberrel, akkor kibacnák.

2019. jún. 27. 13:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!