Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?
Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.
Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.
Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.
Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.
És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.
Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.
Azért abban van igazság, hogy tapasztalat nélkül nem leszel jó az ágyban, mert az első alkalma mindenkinek szar, vagyis a legtöbbnek. Általában hamar elsül az illető, vagy fel se áll, szóval ebben egy kis igazság van
De a legtöbb dologgal egyetértek.
szexben jó a tapasztalat, nem mindenki szeret tanítgatni, bevezetgetni, rávezetgetni szüzeket, inkább ha a pasi irányít.
Másra meg az hat rosszul, hogy nincs lapos hasa, és lenézik vagy duci és lenézik vagy az orramilyen, lóg a melle...de megpróbálja elfogadni vagy tenni ellene, nem rinyál, hogy mindenki milyen gonosz..nekik mennyivel jobb?
A férfiak se tesznek különbséget?
Mindegy, hogy fiatal, öreg, vékony, sovány, szép, csúnya, van gyerek, nincs gyerek, szűz, vagy sok pasija volt, van-e fekete exe, vagy nincs, házias vagy lusta, bevállalós vagy szégyenlős. Minden mindegy, csak lyuk legyen.
Vagy mégse?
"Bezzeg ha egy nõ tapasztalatlan, akkor ott fel sem merül ez a kérdés"
Tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést régebben és többnyire olyan válaszok jöttek, hogy "aki x év felett is szűz, az csak ocsmány vagy elviselhetetlen lehet", "sosem kellene szűz nő" és ha két hét után sem lenne hajlandó lefeküdni az úriemberrel, akkor kibacnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!