Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ugye, hogy nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?

Figyelt kérdés

Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.

Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.

Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.

Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.

És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.

Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.

2019. jún. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez maximum a primitív proli rétegben alakult így.

Értelmiségi körökben kifejezetten hátrányos ha lufira gyúrt, BMW-s köcs..ög vagy. Ez 100%.

Ahogy én se vágyok szoli műcicababákra, ez viszont is igaz.

Viszont a férfikép, határozott férfias kisugárzás ás attitűd az továbbra is fontos. Ehhez nyilván ideális ha van önbizalmad, de ehhez nem kell kigyúrt pénzesnek lenned. Elég ha valamilyen sportban jó vagy, látszik rajtad az egészségesebb életmód.

A nők többségének a szálkás atléta alkat jön be inbább, meg hogy büszkén viseled azt, hogy alkotásra és nagy dolgok létrehozására teremtett férfi vagy.

Egy ilyen kisugárzással lehet a legjobb esélyed hosszú távon.

2019. júl. 16. 11:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!