Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?
Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.
Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.
Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.
Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.
És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.
Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.
Kedves Lányok! Ha nem akartok megkeseredett, kiüresedett, szeretet nélküli, elvárásokkal teli kapcsolatban élni ne legyetek olyanok, mint ez a 18-as a házsártos csitri. Tele van előítéletekkel, semmi szeretet nincs benne és szerintem minden normális férfi messzire kerüli az ilyet. Férfiak ti se kérjetek az ilyen "nőkből" ő egy szélsőséges antinő, egy igazi nő nem itélkezik és, ha nem sikerül túl jól az első együttlét nem dobja ki, mint egy rongyot.
Meg egyáltalán hogy lehet valakiről ilyen lekezelően beszélni? És még ők vannak felháborodva, hogyha valaki azt mondja rájuk, hogy szélsőségesek?
TE vagy tele előítélettel, közben csinálod az agyad...mert szerinted baja van annak, aki tapasztaltat szeretne. Mert más a véleménye, mást akar, mint te...akkor előadod, hogy megkeseredett, ri****banc, akármi, hogy megnyugtasd magad...
Nem csak a szexben más a nem szűz pasi, ha van tapasztalata, volt kapcsolata, tök másképp áll az élethez, mint te. Nem ilyen megkeseredett.
Naív szűz vagy :) egyemmeg a lelked. Úgy felfalnak a farkasok, hogy pislogni se tudsz majd.
Majd az első pár durva 1-2 hónapos zakó után megérted.
Sokkal de sokkal kiélezettebb a helyzet ennél. Igyekezz megszerezni a tapasztalatot, mert ebben a világban farkastörvények uralkodnak. A normális aranyos lányokra pillanatok alatt rárabolnak a tapasztalt férfiak, szóval szedd össze magad és gyakorold az egész helyzetet... különben 40 évesen is szűz maradsz.
Csak annak kell tapasztalt aki csak szexelni akar!
Aki kapcsolatra vágyik, azt ez nem érdekli!
Nem megkeseredett a kérdező, hanem pusztán csak normálisan
gondolkodik. Úgy tűnik, hogy a mai világban ez már szokatlan.
Ez a nőszemély meg szinte mindig ilyen, a százalékaránya és minősíthetetlen stílusa alapján nagy eséllyel be lehet azonosítani, és alig van olyan hozzászólása, ami nem lekezelő, gusztustalan és bicskanyitogató. Velem is már sokszor kötekedett, meg főleg az ilyen magunkfajta férfiakkal. És sajnos nem ő az egyetlen ilyen itt fent.
Egyébként egyszer mindenki volt szűz, az is, aki most tapasztalt. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen diszkriminatív nők vajon hogyan kezelik ezt a kérdést. Vajon hány éves korig tolerálják a szüzességet? Hogyha teszem azt, egy férfi, akivel minden marhára stimmel, és a lehető legjobban megy vele az ismerkedés, közös hullámhossz meg minden, aztán kiderül, hogy szűz, és mondjuk egy évvel van a tűréshatár felett. Ilyenkor mi van, a nő azt gondolja vagy mondja neki, hogy "Bocs, a fenébe is, minden szuper, de te kiesel a szüzességi határból!"? Mert ez előbb-utóbb kiderül, nyilván nem ezzel kezdődik egy ismerkedés.
Nos, így vajon hogyan szerezzen egy ilyen férfi tapasztalatot? Ez egy ördögi kör!
#25, ezért kell megtanulni, hogy mit szeretnének hallani a nők. Az esélyeidet nagyban javíthatod, ha belejössz ebbe a randik során. Baromira előítéletes, sztereotípiák alapján skatulyáznak be.
Nem a szüzesség a gondjuk, hanem a vele járó gyermeki felfogás. Valahol megértem őket amúgy, mert egy 25 éves nőt tényleg olyan dolgok foglalkoztatnak, hogy ketyeg a biológiai óra, mennyire alkalmas vajon apának, komoly tervekre. Mennyire tapasztalt a kapcsolatok terén, problémamegoldás stb... Hányszor hallottam ezt már, hogy nincs már arra idő, hogy egymás idejét húzzuk ha nem passzol valami. A szex is fontos nyilván, pár alkalom után kiderül mennyire vagy valakivel összeillő, általában jön a zakó, ha nem vagy az. Azért sok trükkje van annak, hogy hogyan kell egy nővel bánni. Pl nem túlszeretni, tejben vajban kényeztetni félszeg elsőkapcsolatos kedvességgel. Míg neked ilyen gondjaid vannak, hogy most megfogd e a kezét, mert még sohasem fogtad meg nő kezét, és úristen első csók... addig ők a sokadik hosszú kapcsolat után, kész férfit várnak, akivel a közös jövőt tervezik.
Sokan pl azért nem jönnének össze szűz fiúval, mert megeshet, hogy tanítgatják aztán hirtelen megjön az önbizalma és ki akarja élni az elvesztett fiatalságát... velem kicsit ez volt, első igazi kapcsolatom már bőven 20 felett volt... és igazság szerint nem is akartam az egészet. Egyszerűen úgy éreztem itt a világ, eszemben sincs elvenni feleségül az első nőt, aki már gyerekeket is tervezett.
Nyugodtan pontozzatok le, de ez az igazság. ...
Vagy meg kell keresni a hasonló sérült lányokat, akiket kidobtak párszor, vagy hasonlóan szűzikék. Megmondom nehéz lesz, mert elbújnak a világ elől a félénk lányok :)
Azt felejtitek el, hogy ti úgy osztjátok az észt, hogy nullá tapasztalat van mögötte.
A nők meg úgy mondják azt, hogy a tapasztalatlan pasival semmi se jó, hogy mindenki volt 16 éves, járt 16-20 éves, tapasztalatlan fiúval, akivel hetekig kínálódhatott, mire végre nem fáj a szex. Aztán vagy találkozott olyannal, aki tapasztalt, és megmutatja, hogy milyen a jó szex és a jó kapcsolat, vagy nem. Utóbbiakból lesznek azok, akiknél a szex jutalomfalat, feleségként meg a pozitív terhességi teszt utàn be is szünteti.
Szerintem is a nők ezt a megkeseredett vénszűzike mentalitást nem bírják. Egyszerűen lerí a balf...szság a soraitokból komolyan.
Szedjétek már össze magatokat, mert ezt a vergődést nézni szánalmas. Tényleg esélyetek nincs a versenyben olyan pasikkal akik 16 évesen már a nők nyelvén beszéltek és vadásztak. Aztán majd jön a sírás.
Ez egy evolúciós játék, felesleges ilyen nagy ideológiákat köré költeni, mert csak rászívtok.
Mindig minden esetben a kiszemeltre hajt még 2-3 tapasztalt hím is... hogy akartok harcba szállni ellenük a nőért?
Nem is annyira megkeseredett, inkább ellenszenves ez a frusztráltság amit a kérdező leadott itt a rendszerellenes meg fasisztoid okosságával. Ezt így leadod egy lánynak, sírva menekül. Hadd döntsék már el ők, hogy mire van szükségük.
Ahogy egy munkáltató is az állásinterjún megnézi a CV-det, akkor bizony bele fog szólni a kiválasztási folyamatba, hogy még nem volt állandó munkahelyed, mondjuk 25 évesen. Ahogy az is, ha 1 hónapig bírtad egy helyen, és mindig eljöttél valami miatt. Ez "gyanús", hogy valami nem oké.
Nyilván mindenki a legjobbat akarja magának, és hidd el, hogy pár csalódás után a franc se akar kísérletezni újra és újra, hogy megint lukra fusson.
Több barátnő - és tapasztalat - után férfiként pontosan tudom mi az amitől menekülök azonnal. Ami "warnint sign" egy lánynál. Elején még nem tudtam, csak naívan vágytam egy romantikus kapcsolatra ami a kérdésben is szerepel... dehát ez nem ilyen. Nem ilyen egy kapcsolat egyszerűen. A mai tudásommal már teljesen máshogy látom, és temérdek hibát nem követek el újra.
Ilyenek az felnőtt lányok is. Akarva akaratlanul is, de válogatnak és meg is tehetik bizony. Lehet ezt fasisztoidnak meg rib...ncnak, meg diszkriminatívnak titulálni, de kérdezd meg magadól, mi az amitől téged választana, miközben egyedülállóként folyamatosan izgalmas és határozott férfiak veszik körül?
Több esetben is csaptak le annak idején így csajt a kezemről... aztán meg én is volt, hogy lecsaptam és a lány engem választott, mert talpraesettebb voltam😃 ez ilyen játék.
A világ azon felén kell az ilyen férfiaknak társat keresni, ahol az embereknek átlagosan kevesebb szexpartnerük van, esetleg, szocio-kulturális okok miatt, házasságközpontú a társkeresési koncepció. Illetve a valamivel (sokkal) nagyobb népesség/népsűrűség miatt nagyobb a választék.
Elárulom, arra felé kell arccal fordulni, amerre a nap kel :)
A fehér magyar lányokat meg kell hagyni a tapasztalt pasiknak, játszadozzanak velük ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!