Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?
Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.
Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.
Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.
Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.
És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.
Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.
30 koruli csinos es kedves szuz lanynak jegygyurut adok kapasbol.
35f
Csak a rbanc lányoknak kell tapasztalt férfi, mert ők csak b@$zni akarnak.
Ha egy nő szeret egy férfit, akkor qrvára nem érdekli hogy mennyi tapasztalata van! Egy normális nő nem ez szerint választ. Olyat még nem hallottam hogy szerelmes egy férfibe, de nem akar vele lenni mert tapasztalatlan... Ha mégis akkor ott nincs szerelem, még ha azt állítja, akkor sincs.
Igen azzal a csajjal, biztos probléma van aki azért nem akar együtt lenni valakivel, mert pillanatnyilag tapasztalatlannak számít, de ugyanezt tudom mondani azokra a csávókra is, akik szűz csajt dobnának ezért. Engem nem érdekel, hogy előttem voltak e partnerei vagy sem a jelen számít nem a múlt.
Nem is beszélve arról, hogy a saját ösztönüket nyomják el az ilyen szélsőséges társadalom által kreált butaságokkal. Maga a tapasztalatlanság meg a szüzesség is társadalmi konstrukció semmi több.
Na én pont ezért nem kezdek szűzzel, mert azt se tudja, hogy mit nem tud, és azt hiszi, hogy az a szex, amit ő művel.
Tudjuk, tudjuk, egy riherongy vagyok, amiért élvezni akarom a szexet, és nincs kedvem hetekig, hónapokig elviselni, hogy egy kanos kisfiú rajtam gyakorlatozik.
#18 Mindenki élvezni akarja a szexet😑 Nem ezért lesz valaki rbanc..
Csak azt ne mond hogy ha igazán szeretnél valakit akkor ez miatt nem lennél vele.. meg aztán nem mindenkinek kellenek hónapok hogy belejöjjenek.. és nem lesz valaki kisfiú azért mert szűz és még tapasztalatlan..
Megint hangsúlyozom, hogy egyetértek veled is kérdező meg a 19-essel is. Nem hiszem, hogy a szex olyan bonyolult lenne. Engem egyébként kiakaszt az a szóhasználat, hogy "kanos kisfiú", ez egy bizonyítvány az ilyen emberekről. Majd olyanok írjanak ilyet, akik szintén szűzek ennyi idősen, és ekkora bennük a nemi vágy. Mert ez így nemcsak felháborító, hanem hiteltelen is. De az olyanok nyilván nem fogalmaznának így. A férfiakban eleve nagyobb a nemi vágy. Az ilyen nők meg úgyis találnak maguknak tapasztalt férfit, hogyha az kell nekik.
Ezzel a cél dologgal is egyetértek, nem értem, miért hangsúlyozza annyi nő hogy legyen valakinek célja. Az ember él és csinálja a dolgát, a jövő meg úgyis eljön majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!