Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ugye, hogy nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?

Figyelt kérdés

Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.

Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.

Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.

Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.

És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.

Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.

2019. jún. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
20%

30 koruli csinos es kedves szuz lanynak jegygyurut adok kapasbol.

35f

2019. jún. 27. 14:00
 12/61 anonim ***** válasza:
91%
Akkor is ha nem illetek össze, más a jövőképetek, vagy nincs igazán szexuális vonzalom közöttetek?
2019. jún. 27. 15:05
 13/61 anonim ***** válasza:
0%
#7 Ki a fene írta azt, hogy mindegy, csak lyuk legyen? Amire utaltam, az az, hogy a férfiak elnézõbbek, kevésbé van nálunk az a bicskanyitogató nyafogás, hogy "nem akarom tanítgatni". Meg ahogyan írták, az emberek különbözõek, ami az egyiknek jó, az a másiknak nem, hiába van tapasztalata valakinek.
2019. jún. 27. 15:49
 14/61 A kérdező kommentje:
Ez a "nem akarom tanítgatni" dolgot normális nő nem mondja, mert egy normális nő tudja azt, hogy senkit se kell tanítgatni. Mit kéne tanítgatni? Mi ez a lenéző hozzáállás? Az a probléma a párkapcsolatokkal, hogy még mindig benne vannak ezek a maradi nemi egyenlőtlen elemek és nem úgy fogják fel, mint egy barátságot. Egyik barátomnak olyan párkapcsolata van ahol nem tombolnak az ilyen maradi elemek, olyanok mintha barátok lennének és emiatt tök jó nem elidegenített a párkapcsolatuk. Sokat lehet hallani azt, hogy bezzeg a női szüzesség érték. Számomra se nem érték se nem rossz dolog, hanem teljesen semleges, annak is teljesen semlegesnek kéne lennie, hogy a férfi szűz e vagy sem. A nemi egyenlőtlenségek miatt lettem férfi létemre feminista és harcolni szeretnék a nemi egyenlőtlenség ellen, mert az mindkét nemnek rossz.
2019. jún. 27. 16:04
 15/61 A kérdező kommentje:
#12 Attól függ mi az a jövőkép. Én eléggé spontán szemben az árral típus vagyok, mivel szerintem a célokat nem kell ismerni, mert azok maguktól jönnek, nekem mindig akkor jöttek a célok amikor nem akartam, ha ráfeszültem a célokra sose jött össze, ezért szeretek inkább az árral együtt menni és úgy alakuljanak a dolgok ahogy lennie kell. Annyira nem hiszek abba, hogy jövőképeket kéne felállítani, jobban szeretem megélni a jelent és azt csinálni amit szeretek. A párkapcsolatban is csak annyit keresek, hogy boldogok legyünk egymást mellett, jókat, tartalmasakat beszélgessünk, és kívánjuk egymást mind testileg mind lelkileg, nem hinném, hogy ennél több kéne. Szeretném, ha hasonló világnézete lenne, mint nekem, de az se baj, ha eltér valamennyire. Eléggé balos vagyok, de nem zavarna, ha mérsékelten jobboldali lenne, de az ilyen szélsőséges emberellenes nézeteket, mint amit az egyik válaszoló írt, hogy van ez a "nem akarok tanító néni lenni", mélységesen elutasítom és mondjuk ki bátran ez tényleg szélsőséges és fasisztoid nézet amiből nem kérünk! Ezért szeretném, ha komoly világnézeti és politikai viták megnyílnának szélesebb körbe, mert így lehetne leszámolni a toxikus szokásokkal.
2019. jún. 27. 16:13
 16/61 anonim ***** válasza:
25%

Csak a rbanc lányoknak kell tapasztalt férfi, mert ők csak b@$zni akarnak.

Ha egy nő szeret egy férfit, akkor qrvára nem érdekli hogy mennyi tapasztalata van! Egy normális nő nem ez szerint választ. Olyat még nem hallottam hogy szerelmes egy férfibe, de nem akar vele lenni mert tapasztalatlan... Ha mégis akkor ott nincs szerelem, még ha azt állítja, akkor sincs.

2019. jún. 27. 16:43
 17/61 A kérdező kommentje:

Igen azzal a csajjal, biztos probléma van aki azért nem akar együtt lenni valakivel, mert pillanatnyilag tapasztalatlannak számít, de ugyanezt tudom mondani azokra a csávókra is, akik szűz csajt dobnának ezért. Engem nem érdekel, hogy előttem voltak e partnerei vagy sem a jelen számít nem a múlt.

Nem is beszélve arról, hogy a saját ösztönüket nyomják el az ilyen szélsőséges társadalom által kreált butaságokkal. Maga a tapasztalatlanság meg a szüzesség is társadalmi konstrukció semmi több.

2019. jún. 27. 18:06
 18/61 anonim ***** válasza:
40%

Na én pont ezért nem kezdek szűzzel, mert azt se tudja, hogy mit nem tud, és azt hiszi, hogy az a szex, amit ő művel.

Tudjuk, tudjuk, egy riherongy vagyok, amiért élvezni akarom a szexet, és nincs kedvem hetekig, hónapokig elviselni, hogy egy kanos kisfiú rajtam gyakorlatozik.

2019. jún. 27. 18:13
 19/61 anonim ***** válasza:
69%

#18 Mindenki élvezni akarja a szexet😑 Nem ezért lesz valaki rbanc..

Csak azt ne mond hogy ha igazán szeretnél valakit akkor ez miatt nem lennél vele.. meg aztán nem mindenkinek kellenek hónapok hogy belejöjjenek.. és nem lesz valaki kisfiú azért mert szűz és még tapasztalatlan..

2019. jún. 27. 19:27
 20/61 anonim ***** válasza:
31%

Megint hangsúlyozom, hogy egyetértek veled is kérdező meg a 19-essel is. Nem hiszem, hogy a szex olyan bonyolult lenne. Engem egyébként kiakaszt az a szóhasználat, hogy "kanos kisfiú", ez egy bizonyítvány az ilyen emberekről. Majd olyanok írjanak ilyet, akik szintén szűzek ennyi idősen, és ekkora bennük a nemi vágy. Mert ez így nemcsak felháborító, hanem hiteltelen is. De az olyanok nyilván nem fogalmaznának így. A férfiakban eleve nagyobb a nemi vágy. Az ilyen nők meg úgyis találnak maguknak tapasztalt férfit, hogyha az kell nekik.

Ezzel a cél dologgal is egyetértek, nem értem, miért hangsúlyozza annyi nő hogy legyen valakinek célja. Az ember él és csinálja a dolgát, a jövő meg úgyis eljön majd.

2019. jún. 27. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!