Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?
Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.
Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.
Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.
Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.
És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.
Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.
Amugy egyszeru.
Intelligensebb csajt kell keresni, aki nem full osztonleny.
48-sal egyetértek + ez egy manipulálni akaró siránkozás, amit művelsz, tök irritáló.
Sokkal jobb, ha valaki lexarja, hogy szűz, mint ilyen balfasságokkal dobálózik siráénkozva, beledobálva, hogy de miért nem jó ez? miért nem jó az? az olyanszép..faxom...Ettől menekülök, nem hogy akarjak tőled valamit.
#51 Abban egyetértek, hogy egy intelligens nő nem foglalkozik ezzel, mert tudja azt, hogy az embereket nem lehet ennyire leegyszerűsíteni. Tisztába van azzal, hogy nincs olyan, hogy tapasztalt és tapasztalatlan. Ha jól megnézzük ilyen nem létezik. Ilyen nőt szeretnék magam mellé, akibe szorult minimális értelem.
#52 Nem szeretnék ezzel foglalkozni és tök jó lenne, ha nem lenne ez a téma, de mivel sajnos ez téma, ezért hoztam fel ezt az ellentémát. Egy fekete szerintem jogosan szólal fel a rasszizmus ellen, egy homoszexuális jogosan szólal fel a homofóbia ellen és mivel létezik ez az úgynevezett "tapasztalatlanság" elleni előítélet, ami tényleg olyan, mint a rasszizmus és a homofóbia, ezért úgy érzem fel kell szólalnom, mert sajnos ez engem is érint.
A PC és gender ellenesség sajnos látszik az ország színvonalán, ha már valami nyugatról jön akkor az már biztos szemét. Ezért is tart itt az országunk. Talán meg kéne vizsgálni ezeket és nem egyből hőbörögni.
Na akkor jelentsd fel a cégeket is, mert néhol tapasztalt munkaerőre vágynak, nem pályakezdőkre.
Visszataszító, ahogy lenézed és degradálod azon nőket, akiknek preferenciájuk van párválasztásnál, holott neked ugyan úgy kétméteres kívánságlistád van.
Továbbra sem fogod fel, hogy ha egy nőben tudatalatt vonzalmat ébreszt egy határozott, tapasztalt több kapcsolatot megélt FÉRFI, akkor ha te arrébbásol egy Mount Everest méretű hegyet, akkor is egy naív kisfiú maradsz nála.
A tudattalan vonzalom kialakulásáb nem tud változtatni semmilyen PC Gender lóf..sz sem.
Te sem tudatosság alapján utasítasz el lányokat, hanem mert nem jönnek be. Ez sajnos az igazság, nézz szembe vele.
A céges hasonlathoz: több multinál az volt a benyomásom interjún, hogy nem tudok labdába rúgni a friss diplomások ellen. Tegyük hozzá, azért speciálisabb területről volt szó, ahol többre értékelték, hogy még friss a fejedben az elméleti anyag, mint azt, hogy neked több év tapasztalatod van. Gondolom, amikor felveszik őket szívnak velük 3-6-12 hónapot, utána viszont lesz egy olyan alkalmazottuk, akit a saját követelményeik alapján alakítottak tökéletesre.
Ez szerintem a szexnél is működik, sokkal rövidebb idő alatt. Ami a párkapcsolati részt illeti... az teljesen más téma. Ott van aki felveszi a fonalat és alkalmazkodik akár első próbálkozásra, van aki sok próbálkozás után tanulja meg a leckét, van aki pedig még 60 évesen is alkalmatlan. Szerintem az egész a türelem-bizalom-kommunikáció hármasán múlik.
Visszaolvasva elég nagy bullshit, amit írtam, de talán van benne igazság.
#54 Én ezért állok a társadalmi nem mellett, mert nem tudom elfogadni ezeket az evolucionista fasizmushoz közel álló gondolkozásokat és emiatt inkább szociológia és filozófia felé közelítem meg a témákat. Tudom, hogy ezért többet kéne olvasni és bonyolultabbak, mint ezek az evolucionista félfasiszta nézetek, amiket képviselsz, de mivel maga az ember nem olyan egyszerű, hogy aki tapasztalatlan azzal rosszabb lesz és aki tapasztalt azzal jobb lesz, ezért van az, hogy a normális gondolkozás is ilyen összetett.
Cégekkel hasonlítod össze a kapcsolatokat, ami rohadtul abszurd és elidegenített, mellé ezt a céges magatartást is elutasítom, mert a tőkét nem szabadna az ember fölé helyezni és igenis bekéne tanítani a másikat, hogy normálisan dolgozzon. Ez jelentené a normális közösséget és az emberségességet.
Kapcsolatoknál ugyan ez van. Mi tragikus lenne abba, hogy először nem jön össze egyből egy nagyon jó szex? Leírtam, hogy annak is megvan a maga szépsége, ha nem minden tökéletes és bénázgatnak. Nem egy olyan történetet hallottam, hogy valaki az első szexualitásnál élvezetet nyújtott a másiknak mind férfi és női oldalról, voltak is ilyen válaszok is. Azzal is lehet szar a szex, aki hiába volt több partnerrel együtt, de olyan önző, hogy csak a saját élvezetére törekszik. Sőt inkább azokkal szar a szexuális élmény, akik pszcihopaták, mivel leszarják, hogy a szexualitás élvezettségéhez két ember kell és arra törekedni, hogy mindketten jól érezzék magukat. Nem is beszélve arról, hogy minden ember más és mást szeret, pluszba új emberrel nem mindig sikerült azonnal a csúcsra jutni, semmi köze ahoz, hogy előtte voltak e kapcsolatai.
Igen úgy írom, hogy még nem éltem át ezt, de úgy érzem ehez elég a józan paraszti ész is és a legfontosabb az, hogy a két fél szeresse egymást, ne teljesítményt és hasznot várjon el a másiktól, mert az mindent elront, hanem azt, hogy úgy szeressék egymást, hogy meglegyen az az érzelmi kapocs, ami többet jelent a gyakorlottságnál és, ha megvan a tiszta szeretet az többet ér bármilyen tapasztalatnál.
Olyan nincs, hogy attól lennék vonzóbb, hogyha előttem volt már egy pár csaj. Ez rohadtul társadalmi konstrukció és semmi köze nincs a biológiához, csak annyi az egész, hogy ez a buta közbeszéd így manipulálja a másikat, ösztönnek hazudva. Bárcsak tényleg az ösztön döntene, hát az lenne a legnormálisabb, de ösztön helyett gyakran az elidegenedés győzedelmeskedik és azt hazudják ösztönnek. Fő problémám magával az elidegenedéssel van, mert az elidegenedésből jön ez a primitív gondolkozás amiről írtam.
Te annyira nem érted ezt az egészet. Komolyan nagyon féltelek :)
Ilyen mentalitással inkább ne is kezdj ismerkedni, mert csak csalódás fog érni. Ahogy látom a frusztráltsági faktorod már most az egekben van... és az ilyen egyedek szoktak a plázákban annyi ártatlan nőt fejbelőni 9 mm-essel, ahány évet elvettek a fasiszta ideológiájukkal... sajnos efelé haladsz, és innen már könnyű triggerelődni.
Csak egyet mondok amúgy, hogy kiszakítsalak a világbéke virágkoszorús idealista álmodból.
Az van, amit te egyáltalán nem tudsz, nem értesz és felfogni se vagy hajlandó... és ez nagyon nem csak társadalmi kreálmány! A nőket be kell vonzanod valamivel. Nehogy azt hidd, hogy a kis jólelkedbe bárki is beleszeret (ezért is féltelek, mert ez az émelygős idealista bárgyú jófiúság inkább elijeszti a nőket).
Akárhogy is, de egy nőt bizony meg kell hódítanod. Ehhez pedig megnyerő személyiség kell, határozottság, jó humor, és hatalmas önbizalom.
Na most benned ennek nyoma sincs, csak ez a modoros frusztrálst szónoklat.
...és bizony, ezen segít a tapasztalat, mivel minél több randin voltál, minél több lányt próbáltál meghódítani, és felmérni mit hogyan kell... annál határozottabban tudsz közeledni egy nőhöz.
Akárhogy is, ilyenek brutálisan számítanak. Az első mondatod, az első nézésed, az ami aztán elindítja azt a kaszkádot ami miatt végül a karjaidba borul.
Te óriási naivitással azt hiszed, hogy ezen a téren nő és férfi egyenlő és egyenlőként KELL viselkednie. Ez eleve lehetetlen a biológiából kiindulva... csak az agyatlan genderharcosok próbálják összemosni a két nemet. Evolúció, genetika, neuroendokrin rendszer és társadalmi kreálmány, nem szétválasztható! Együtt kell kezelnünk és együtt kell vele élnünk.
Tehát bármennyire is vergődsz a gendersemleges maszlaggal...a nőket márpedig meg kell hódítanod. Ha büszkén és határozottan vállalod a szüzességedet és hogy idős korodra sem volt még kapcsolatod, akkor lelked rajta! A nők sem fogják zokon venni, hiszen egy határozott, férfi attitűdöt sugárzol, amibe bele fognak szeretni.
Viszont láthatóan nem ez a helyzet, annyira frusztrál a dolog, hogy emiatt fogsz egyre mélyebbre csúszni a félreértett genderség és magány útvesztőjében.
A tudattalan vonzalom kialakukasaban nem jatszik szerepet semmilyen gender lof°sz, viszont olyan szocio-kulturalis elemek igen, amelyek egy adott tarsadalmat felepitenek.
Ugye Magyarorszag evszazadokig elnyomott volt. Emiatt alfahim itt a tetkos bortontoltelek agressziv ferfi, erre volt szukseg a gonosz foldesurak ellen.
Van egy ismerosom, full geek kulso, picit elhizott, hullafeher, csapott vallu. Kapott egy freelance melot vmi nyugati cegtol, tavmunkaba. Kiment Thaifoldre, ott olcsobb az elet, tobb marad meg neki abbol a havi par milliobol, amit kap. Nem keslekedtek a helyi lanyok, hogy felszedjek. Kb. a szajaba adtak a puncijukat. Nem kellett csinalnia a sracnak semmit, csak hagyta magat.
Ugye a hindu es buddhista tarsadalmakban ezeket a geek gyerekeket kiemeltek a tanitok a falubol es tanittattak, mivel "oreg lelek". Ez kiut volt a nyomorbol, tudta tamogatni a csaladot. Magyarorszagon pedig hiaba voltal jo kepessegu, ha nem voltal nemesi szarmazasu, maradt az eke meg a buzatabla. A geek gyerek semmit sem ert, katonanak sem volt jo. Max. papnak, de ott meg ugye a colibatus.
Igy alakult itt ki, hogy a BMW-s egybenyaku "vallalkozo" az alfahim.
Bizony....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!