Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ugye, hogy nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?

Figyelt kérdés

Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.

Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.

Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.

Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.

És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.

Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.

2019. jún. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
23%
A rendelj thai feleséget.com is ér? 😃
2019. jún. 28. 13:32
 32/61 anonim ***** válasza:
48%
Nõ miatt külföldre költözni? 😱
2019. jún. 28. 13:51
 33/61 anonim ***** válasza:
24%

Nem kell rendelni, oda kell menni terepszemlére, és szemezgetni a választékból. De előtte a hobbi(jai)don keresztül kapcsolatot kell kialakítani "ottaniakkal" online.

A külföldre költözés jó. Ha képbe jön egy jó nő is mellé, akkor nagyon jó :)

2019. jún. 28. 13:59
 34/61 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk tény ami tény. Sokat utazgatok szakmai dolgok miatt külföldre, és sok ismerősöm is van... köztük rengeteg fiatal lány.

Az ázsiaiak irtó kedvesek, nagyon nagyon más mentalitás. Van egy japán lány ismerős, ő is ezerszer jobb arc mint a magyar lányok többsége. Pedig azt hittem pont a japánok zárkózottak és nem befogadóak. Tuti meg fogom látogatni.

Van egy cimbim, neki koreai barátnője van pl.

...de nem csak ők, általában az összes külföldi lány sokkal de sokkal nyitottabb és jobb arc mint a magyar nők. Lehet mert az ilyen konferenciák meg események multikultisok? ...de közben az ide látogató külföldiek is.

USA-ban is ezt tapasztaltam amúgy... Keleti part, lazaság.

Mondjuk pont senki nem házastársat akar ilyen külföldi eseményeken :D de egyébként az sem kizárt, mert életreszóló kapcsolatokat lehet kialakítani így. Ott a FB, IG, kitudja lehet kiköltözik az ember egyszer. Tényleg sokkal nyitottabbak. Nincs ez a sok görcs, meg állásinterjú szerű elb...szott "randiztatás"

2019. jún. 28. 14:09
 35/61 anonim ***** válasza:
77%
Na most, hogyha én képes lennék arra, hogy külföldre költözzek, akkor már azzal az erõvel itthon is jó eséllyel találtam volna valakit legalább szexre.
2019. jún. 28. 15:47
 36/61 anonim ***** válasza:
81%

Kérdés az is, hogy mit akarsz?

Mert ha mondjuk feleséget, komoly kapcsolatot vagy a gyerekei anyját keresi egy férfi, akkor bizony megválogatja az ismerkedés alanyát. Ez egy életreszóló feladat. Ez az ami baromi nehéz.

Ha csak szexelni akar egyet az ember, vagy valami komolytalan kapcsolatot... akkor sokkal egyszerűbb dolga van, csak rá kell állni és tolni az ismerkedést. Nyilván a sikeres ismerkedéshez is alapfeltétel az igényesség, humor, sport, életcélok, jobb munka, nem otthon lakás, határozott talpraesettség és még sok dolog amiktől férfi lesz a férfi.

2019. jún. 28. 15:57
 37/61 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy jol nezel-e ki, hogy fugg ossze, hogy ki tudsz menni-e kulfoldre?

2019. jún. 28. 16:08
 38/61 anonim ***** válasza:
#37 Úgy értem, hogyha talpraesett és bátor lennék, akkor már jó eséllyel itthon is elérnék valamit nõk terén. A kinézetem az szerintem átlagos.
2019. jún. 28. 19:57
 39/61 A kérdező kommentje:

Nem volt a legjobb életem, kisebb koromban elvesztettem apámat, 20 éves koromban anyámat, szar iskolákba jártam, tanulási nehézségekkel küszködtem, amivel nem foglalkoztak, a beilleszkedésem sose ment könnyen, ezért van csak 1-2 jó barátom és most az a helyzet, hogy nem találok semmilyen kölcsönöset. Most is van egy lány akinek tetszenék és találkozna velem, de nem érzem azt a vonzalmat, ami miatt szívesen folytatnám vele az ismerkedést. Sokszor ezt az egyoldalúságot tapasztalom. Igaz eddig nagyrészt társkeresőkön ismerkedtem, de mivel úgy érzem elég személytelen, ezért előfizetés után abbafogom hagyni és megpróbálok embereket között lenni és keresni megfelelő szituációkat.

Ezért senki se érdemel meg rosszindulatú "érezd rosszul magad" féle ítélkezéseket, a rosszindulatok ellen radikálisan kell fellépni, mert ha egyszer lesz gyerekem, szeretném, ha jobb életkörülmények között nőne fel, mint amiben én voltam.

Most nem akarok belemenni a részletekben, hogy miért alakult így az életem, de nem bánnám, hogy büntetnék (minimum sárga csekkel) az olyan ember ellenes tényleg a fasizmusra hajazó nézeteket, minthogy farkas törvények uralkodnak és erősebb kutya b--szik. Az ókori Görögországban kiközösítették teljes joggal az olyan embereket. Ez egy ártalmas f...ság, aki nem műveletlen tahó az átlát az ilyen baromságokon. Ez az elidegenített fasiszta nézet hol van az olyan filozófusoktól, mint Szokratész, Platoon vagy, mint nálunk mondjuk Tamás Gáspár Miklóstól? Mérjétek már össze ezt a a végtelenül felszínes, ellenszenves, evolúcionista és szegényes világnézeteteket a fentebb említett filozófusokkal! Miért van ennyire lent a mérce?

Amikor azt látom, hogy embertelen szélsőjobbos módra különbséget tesznek a tapasztalt és a tapasztalatlan embereket között az kriminális és megvető. A társadalom normalitása az ott kezdődne, hogy nem az alapján ítéljük meg a másikat, hogy mennyire élt a társadalom által helyesnek mondott életet, és nem is szabadna ítélkezni és előadni a szélsőjobbos evolúcionistát, ha mondjuk egy pár dologban eltér az átlagtól. Normális ismerkedés az előítéletektől mentes. Mikor ismerkedem valakivel mindig arra törekszem, hogy ne ítéljem meg, mindig próbálok tartalmas mély beszélgetéseket összehozni, ami lehet vicces is egybe.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni, de nevetséges az, hogy egyesek még büszkélkednek is azzal, hogy előítéleteskednek és előadják a profi tapasztalt emberismerőt. Ez szánalmas egoizmus és egybe képmutatás.

2019. jún. 28. 20:40
 40/61 anonim ***** válasza:
81%
Az nem előítéletesség, hogy akinek tapasztalt pasi kell, az szerinted előítéletes, csak szexre megy, ribi, etc, etc?
2019. jún. 28. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!