Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ugye, hogy nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ugye, hogy nem szabad különbséget tenni tapasztalatlan és tapasztalt ember között?

Figyelt kérdés

Férfiként teszem fel a kérdést és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Nekem eddig nem volt még eddig párkapcsolatom, nem volt szerencsém, sajnos nem akar összejönni semmilyen kölcsönös, de nem adom fel és keresem tovább.

Anno telebeszélték a fejemet olyan hierarchikus baromságokkal, minthogy ha nincs tapasztalatom akkor kevesebbet érek, nem leszek jó az ágyban stb. Az önbizalmamra rosszul hatott. Aztán mióta rendszerkritikus lettem és már elvből elutasítom a hierarchia minden formáját nyugodtabb életem lett.

Az a nézet, hogy valaki kevesebbet ér az úgymond "húspiacon" ( rühellem ezt a kifejezést ) nem csak hierarchikus, de fasisztoid is, mivel tapasztalatlan embereket stigmatizálni olyan, mint régebben mikor sárga csillagokat tettek a saját zsidó honfitársaikra. Nincs sok különbség, a stigmatizálás minden formája aljas és fasisztoid.

Nem elfogadni kéne azt a nézetet, hogy aki tapasztalatlan az annyit is ér, hanen mélyen elutasítani. Nem ér senki se kevesebbet a pillanatnyi állapota miatt.

És igen szorongóbbak azok akiknek nem volt még kapcsolatuk, de az ilyen megbélyegző nézeteknek köszönhető ez. Hogyha barátságosabban és emberségesebben állnánk egymáshoz nem lenne az a szorongó állapot se.

Elsősorban azért vagyok kíváncsi a hölgyek véleményére, mert inkább férfiakra jellemző ez a szűzgörcsösség és néha, de szerencsére egyre ritkábban nekem is előjön. Ez részben a megmaradt nemi egyenlőtlenségeknek is köszönhető, pedig a nemi egyenlőtlenségeket teljesen felkéne számolni, hogy ne legyenek kettős mércék és barátságon alapuló kapcsolatok jöjjenek létre. Nem tudnék barátság nélküli párkapcsolatot elképzelni magam mellé és a barátsághoz se kellenek tapasztalatok.

2019. jún. 27. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

"Nyilván a sikeres ismerkedéshez is alapfeltétel az igényesség, humor, sport, életcélok, jobb munka, nem otthon lakás, határozott talpraesettség és még sok dolog amiktől férfi lesz a férfi."

Annakidején a 68-ok ez ellen a polgári életfelfogás ellen lázadtak fel, ami kár, hogy kudarcba fulladt a végén és mostanában nincs semmilyen fellépés az ilyen élethazugságok ellen, mint jobb karrier, egy normális ember nem beszél karrierről. Egyébként ezt Tamás Gáspár Miklóstól hallottam az egyik klubrádiós beszélgetésében és a barátaimmal együtt is abszolút egyetértünk azzal, hogy a normális emberek nem beszélnek jobb karrierről és jobb munkáról. Az ember csinálja azt amit szeret és szenvedélyét találja meg benne, lehet az bármi. Ép az a probléma, hogy léteznek alacsonyabb és magasabb társadalmi státuszú munkák. Miért érne kevesebbet az aki kukás, egy brókernél? Miért kell az egyiket kevésbé megbecsülni, mint a másikat? Ezt nem irigységből írom mivel nincs olyan vágyam, hogy egy pénzes menő csávó legyek, én inkább arra vágyok, hogy ezeket a polgári fogyatékosságokat számolnák fel a fenébe.

A férfi lesz a férfi hozzászólásra meg azt tudnám mondani, hogy nincs olyan, hogy valaki kevésbé férfias lenne, ezeket a társadalmi konstrukciókat egyáltalán nem tudom komolyan venni. Nőbe is azt nézem, hogy milyen ember a másik és nem azt, hogy mennyire nőies a társadalom álltal beosztott szerepben. Nekem nem nőiesebb egy nő azért, mert sokat sminkel, magassarkúba jár és jól tud főzni, takarítani. Utóbbiakat egyedül is megtudom oldani. Nem attól lesz férfi a férfi, mert jó munkája van és jól tud barkácsolni, autót vezetni. Ne mondja már senki azt a badarságot, hogy evolúciósan meglehet magyarázni olyan dolgokat, amiket csak a társadalom konstruált. Akkor vajon miért van az, hogy több olyan párkapcsolat létezik ahol egy nő jobban keres és ő vezeti az autót, míg a férfi főz inkább és ő vigyáz a gyerekre?

2019. jún. 28. 20:55
 42/61 A kérdező kommentje:
#40 Az előítéletesség az onnan kezdődik, hogy valakit leírnak és megbélyegeznek azért, mert még nem volt szerencséje partnert találni. Én csak reflektálok erre és megvetem azt a pökhendi hozzáállást, ami miatt sok ember szorong és rosszul érzi magát, mint annak idején én, mert elhiszik ezt a gonosz ítélkezést. Miért van az, hogy egyes férfiak nők nem panaszkodnak azért, mert a partnerük előttük nem feküdt le senkivel, hanem türelmesen állnak hozzá a másikhoz? Eleve azt akit szeretünk nem vagyunk türelmetlenek vele. Ez olyan, mintha két barát azon veszne össze, hogy mondjuk nem úgy fogtak kezet, mint ahogy a nagy könyben le van írva. Két normális ember összeszokott veszni azért, mert nem tökéletesen fognak kezet? Nem hallottam még ilyenről. A szexualitást is így tudom elképzelni. Miért kéne elsőre tökéletesnek mennie, azzal akit szeretünk?
2019. jún. 28. 21:03
 43/61 anonim ***** válasza:
7%

Ez a frusztrált ideológiád egyben önellentmondás is, már bocs.

Azt sugallod, hogy központilag büntessük a szabad gondolkozást és véleményt. Sárga csekkel büntessünk valakit azért mert mondott valamit, miközben fasizmust emlegetsz? Érdemes lenne magadba nézni először.

Egyben kifejezted azt is, hogy kb elvennéd a nőktől a választás jogát, kirekesztve, diszkriminálva, lerib..cozva azokat akik egy privát kapcsolatban megválogatják kivel akarnak ismerkedni és összejönni? - Miközben te ugyan úgy elhajtod a csajt aki vonzódik hozzád, mert nem találod vonzónak? Te is ugyan úgy külsőségek vagy ideológiák alapján ítélsz és döntesz... ez kapásból két öngól.

Nem tehetsz a nehéz gyerekkorodról, de ez a te részed, ahogy a szüzességed, a tapasztalatlanságod a gondolatvilágod is. Ha valakinek nem tetszik ez, akkor nem erőltetheted rá magadat bármilyen - általad elítélt neofasiszta módszerekkel, mert neked alanyi jogon jár ez.

Másnak is szar gyerekkora volt, ne aggódj. Gimiben én kb az osztály boxzsákja voltam...a legmocsokabb szar szemét nagyarc hülyegyerekek közösítettek ki... de megedzett, minden bántás egyre erősebbé tett, azon küzdöttem kiemelkedjek ebből a proli közegből. Megtaláltam ami érdekel egyetemen, elkezdtem sportolni, lett jó munkám... a vézna nyüzüge szarból önerőből embert faragtam, bár eleinte jártam pszichiáterhez is.

A világ nem egy vidám hely, hanem farkasvilág. Erre kéne felkészülnöd, nem sárga csekkel büntetned a valóságot.

Harmadjára meg kiderült, hogy te is ugyan olyan válogatós vagy, vélhetően jóval a szinted felett szeretnél ismerkedni. Akkor meg fogadd el, hogy a jó nőkért, akik értelmesek, kedvesek is mellé... baromira meg kell küzdeni! Ilyen lányokat elvétve találni csak egyedülállóként...és rájuk is folyamatosan hajtanak a kollégák, egyetemen, munkahelyen, utcán MINDENHOL. Akkor is ha a barátnőd, simán rá fognak hajtani. Mert ilyen a világ, akármit is gondolsz ezek ösztönös dolgok. Ha te nem vagy folyamatosan mellette, akkor gondolkozás nélkül rá fog hajtani a környezetében lévő férfisereg. Sőt még én is flörtölök meg mókázok simán a kapcsolatban lévő kollégalányokkal, vagy a sportklubban. Mert élvezem a mosolyukat, azt hogy nőkkel beszélek, a vadászatot és az adrenalint. Ha elkezd panaszkodni, hogy unalmas vagy leszarja a barátja, akkor gondolkozás nélkül ráhajtok. Mert nem számít, nem érdekel más kan. Aki nem tud megbecsülni egy ilyen nőt, az meg sem érdemli.

Ezért mondom, az általad preferált nőnél neked kell a legjobbnak lenni. Úgy, hogy elengedd egyetemre reggel, vagy dolgozni mert tudod hogy szeret és esélye sincs más jóképű,vagy határozott alfahímnek sem. Na ehhez kell a tapasztalat, erre jobb ha felkészülsz.

2019. jún. 28. 21:07
 44/61 anonim ***** válasza:
74%
Már megint te vagy az a társadalmi konstrukcióiddal? Nem nézem le a kukásokat, de kétlem, hogy lenne közös témánk vagy hasonlóan gondolkodnánk a szabadidő hasznos eltöltéséről. A férfias-nőies tulajdonságokat lehet szociális konstrukciónak nevezni, de több ezer éve elkísérnek bennünket. Abban egyet értek, hogy a férfi a kisugárzásától férfi, ahogyan a nő is a kisugárzásától nő, nem a magassarkútól. Ám én azt tapasztalom általában, hogy a férfias férfiak és a nőies nők is általában megfelelnek a szociális konstrukcióknak IS. Ugyanis egy férfi aki sminkel és sikítozik egy póktól és nem tud egy égőt kicserélni, az nem férfias. Lehet tök jó fej, művészi, helyes, kedves és jó ember....de nem férfias. És hiába ágálsz ez ellen, ez így van. Ha te ennek ellenére egy ilyen fiatalemberhez vonzódsz, az tök jó, de attól még az emberek 90-%-a számára nem lesz férfias. És ebben nincs semmi megalázó, ez tényközlés.
2019. jún. 28. 21:09
 45/61 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként meg pont mutatkozik meg a naívitásod, hogy fogalmad sincs milyen egy kapcsolat. Magadat sem ismered milyen vagy, hogyan viselkedsz, hogyan oldasz meg valamit, hogyan kezelsz egy problémát.

Mert nagyon más tud lenni - és sokszor ellentmondásos a nők gondolkozása...és ezt nem pejoratív értelemben mondtam :) Egyszerűen néha nem úgy kell kezelni egy férfinak a problémákat, ahogy az logikus lenne.

Pl az egyik első kapcsolatomnál azt hittem még, hogy a jófiúság, meg az elvek stb ettől milyen angyali ember vagyok és majd beleszeret a makulátlan cuki lelkembe. Mondta is, hogy jaj milyen aranyos vagyok (na itt már kongott a vészharang, :D).

Direkt figyeltem is rá, hogy ne legyek szexista, meg PC meg gender meg minden lóf..sz. Ne siessek, nehogy perverznek vagy túl nyomulósnak tűnjek. Hazakísértem, puszi-puszi, hiszen mondta ő nem olyan lány :D (sose hidd el)

Mondta is, hogy milyen édes vagyok, hisz őt minden pasi csak megdugni akarta eddig... telt múlt az idő, és egyre feszültebb volt...végül kitört belőle, hogy megőrül ettől a kedves szűzfiúka jellemtől! Az Isten szerelmére legyek már férfi, ha azt mondja szégyenlős meg ő nem olyan, akkor rúgjam be az ajtót és tépjem le róla a bugyit a francba, dugjam már meg.

Onnantól kezdve jöttem rá, hogy ez a szűzfiúka meg tiszta lélek, stb ez nem férfias. Papíron lehet működik, de nem erre vágynak többnyire. Persze kedvesnek kell lenni, nem erről van szó... csak meg kell tanulni a férfias kisugárzást és azt, hogy néha a teljes ellenkezője van, mint amit gondolnál vagy kifejeznek. Nem olyan egyszerű dekódolni őket.

Ők izgalmas férfitársat akarnak, nem egy jólelkű angyalt.

2019. jún. 28. 21:30
 46/61 anonim ***** válasza:
74%

Az is előítéletesség, hogy azért írod le, mert talált párt, és mást akar, mint te.

Nem írom le már többször, úgyse érted...

2019. jún. 29. 09:51
 47/61 A kérdező kommentje:

Aki húszon túl ezzel a jófiús rosszfiús f..sággal foglalkozik az nem normális és bocs, hogy ezt írom, de káros ez a színvonal. Normális embernek a szájából még véletlenül se hangzik ez el. Tinédzserként még oké, mert tiniként az ember még éretlenebb, de egy felnőtt ember szájából ezt hallani számomra teljesen kiábrándító. Azt is, hogy farkastörvények uralkodnak. Normális ember tényleg mond ilyet? A szólásszabadás nem azt jelenti, hogy szinte bármit mondhatsz, ha valakit ezzel megsértesz annak tényleg viselni kell a következményeit, hisz társadalomban élünk, normális közösség lenne a cél, amibe nem férnek bele igazságnak mondott hazugság, mint a farkas törvények uralkodnak. A fasizmus az, ha a világnézeted közösség nélküli barbarizmussal egyenlő. Engem a nézeteim miatt gyakran lelibsiznek, holott a liberalizmust se szeretem, mert a liberalizmus se éppen közösségi.

Na most írjátok azt, hogy szart se tudok a párkapcsolatokról, csak pofázok. Nem szeretnék elidegenült szabályokhoz igazodni, mivel egy normális párkapcsolat olyan, mint egy jó barátság, testiséggel együtt. Az olyan szabályokhoz, minthogy ki hordja a nadrágot, meg mit mikor kell mondani és csinálni nem vagyok hajlandó hozzájuk igazodni. Az ilyen idiótaságok írtják ki az emberből a természetességet, az ilyen felesleges szabályok. Miért nem lehet egy párkapcsolat olyan, mint egy barátság? Miért kéne ráfeszülni arra, hogy a férfinek ilyennek kell lenni a nőnek meg olyannak? Az ilyen dolgok idegenítik el a párkapcsolatot és ezeket a szabályokat nem vagyok hajlandó megtanulni, mert nem szándékozom magamból kiírtani a természetességet és szeretném, ha a másik is hasonlóan állna hozzá ehez, mint én.

Arra törekszem, hogy ismerjem magam, de az az igazság ezt másokon nem nagyon látom. Rengetegen a személyes börtönükben élik az életüket, mint pl. ennyi idősen már párkapcsolatban kéne élni és valamennyi kapcsolaton túl lenni, annyi idősen házasodni, utána gyereket vállalni. Nem azt mondom, hogy senkinek ne legyen gyereke csak nem kéne ilyen természetellenesen hozzáállni. Egyébként se az eljegyzést se a házasságot nem pártolom, mert nem lesz attól jobb a kapcsolatom, hogyha megkérem a kezét és házasodunk. Ezt a személyes börtönt a barátom mondta, akinek már egy jó ideje van párja, de ő és a párja is undorodik ezektől a polgári liberális elemektől, mint amit feljebb írtam és ellenezik a házasságot is. Az is, hogy x valamennyi évesen tapasztaltnak kéne lenned is egy tökre elidegenült polgári elem, ami nem is igaz, mert tapasztalatlanul is lehet valaki ugyanolyan értékes, szerethető, mint tapasztaltan. Semmi jelentősége nincs ennek. Én csak azt szeretném, ha az emberek ezekből a személyes börtöneikből kitörnének és úgy látnák a valóságot, ahogy van, mindenféle polgári elemek nélkül.

2019. jún. 30. 13:26
 48/61 anonim ***** válasza:

Rendkívül irritáló, modoros és ellenszenves ahogy gondolkodsz a világról. Egy frusztrált gyernőtt vagy, akinek hangzatos véleménye van mindenről valami álművelt ideológiai burokba csomagolva.

Haver, így sohasem lesz csajod... mert szó szerint taszítod a nőket, mint egy 7 Teslás kisállat MRI elektromágnese.

2019. jún. 30. 13:47
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy fogalmad sincs, miről szól egy párkapcsolat. Ezt írtad: "Na most írjátok azt, hogy szart se tudok a párkapcsolatokról, csak pofázok. Nem szeretnék elidegenült szabályokhoz igazodni, mivel egy normális párkapcsolat olyan, mint egy jó barátság, testiséggel együtt. Az olyan szabályokhoz, minthogy ki hordja a nadrágot, meg mit mikor kell mondani és csinálni nem vagyok hajlandó hozzájuk igazodni."

Remélem az megvan, hogy nincsenek ilyen szabályok. A legtöbb párkapcsolat egyenlőségen alapul és nincs ilyen, hogy ki hordja a nadrágot.

Amúgy meg minden közös megegyezésen alapul. Ti alakítjátok a kapcsolatot olyanná amilyenné akarjátok.

" Az ilyen idiótaságok írtják ki az emberből a természetességet, az ilyen felesleges szabályok."

Szerinted mik ezek a szabályok? Néhány nőnek bejön, ha a pasi mindent meg tud szerelni, de vannak nők akik ezzel nem foglalkoznak. Egy orvostól, jogásztól vagy töritanártól ezt senki nem várja el.

Hasonlóképpen nincs sok nő aki maga akarná az összes házimunkát végezni, de van sok házias nő, és vannak férfiak akik számára ez fontos, van akit annyira nem érdekel. Milyen szabályokról beszélünk?

"Miért nem lehet egy párkapcsolat olyan, mint egy barátság? Miért kéne ráfeszülni arra, hogy a férfinek ilyennek kell lenni a nőnek meg olyannak? Az ilyen dolgok idegenítik el a párkapcsolatot és ezeket a szabályokat nem vagyok hajlandó megtanulni, mert nem szándékozom magamból kiírtani a természetességet és szeretném, ha a másik is hasonlóan állna hozzá ehez, mint én."

Akár hiszed akár nem, egy jó kapcsolatban egymás barátai is vagyunk, különben nem jó a kapcsolat. Már megint valami nem létező (legalábbis nem általános érvényű)szabályokról hablatyolsz.

Nézd, mint írtam korábban, a férfiaknak többnyire a nőies nő tetszik, a nőknek pedig a férfias férfi. Neked, miért fáj az, ha egy nő szívesen bújik szexi fehérneműbe a párjának, vagy a férfi edz, hogy jobb formában legyen, esetleg jól áll neki a borosta és ezért borostás, a nők többségének meg ez bejön? Igen, az ellenkező nemben pont azokat a dolgokat szeretjük ami azzá teszi őket, ami. A férfiasságot és a nőiességet.

2019. jún. 30. 15:50
 50/61 anonim ***** válasza:
56%

#49, Tökéletesen egyetértek!

Nincsenek szabályok, nincsenek 100%-ban működő megoldások.

Viszont... a kapcsolat nem - csak - barátság. Ugyanis vonzalmon alapul. Méghozzá szexuális vonzalmon. Ezért sokkal több mint egy barátság, mert egy barátoddal nem bújsz ágyba. A szexuális vonzalom pedig akár mit mondasz, evolúciós, ösztönös "kémia". Jogosan nevezik annak, mert nagyon erős és irányíthatatlan neurokémia van mögötte + immunrendszerbéli különbségek, feromonom és egy sor másik dolog alakítja ki amit NEM tudsz irányítani.

Ez viszont feltételezi, hogy meg kell hódítani a másikat, és hidd el a nők kb 3 secundum alatt el tudják dönteni, hogy vonzó vagy-e számukra vagy sem. Középtávon sok fontos tényező is számít még, és itt jön ne a tudatalatti. Igen, ezek ősi, ösztönös dolgok..' jöhet bármilyen PC gender agymosás, a férfias férfi akkor is az marad, bármennyire is képtelen vagy ezt felfogni. Ezért a férfias, határozott attitűdért pedig tenned kell, különben esélyed sincs a nők legtöbbjénél.

Ez nem szabály, egyszerűen így működnek a nők.

Ha te rendszerellenes lázadó vagy, akkor a nők 1%-a marad neked... azok majd értékelik ha rózsaszín gumicsizmában, meg férfi tangában 40 kilós tetovált nyüzügeként lóg rajtad az anarchiás póló, mert neked most ez az egyéniséged. Ez van.

2019. jún. 30. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!