Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus tényleg tönkreteszi a párkapcsolatokat és emiatt szálltak el a nők igényei? Mit gondoltok erről a videóról?
Inkább nézz utána, mi a feminizmus.
Amúgy nem teszi tönkre a párkapcsolatokat, csak nem kell kényszerből együtt lenni olyannal, akivel nem akarsz. Nem kell megélhetés miatt elviselni egy agresszív farkat, ha nem akarod.
Párkapcsolatra meg vágynak a nők, de olyannal, akit szeretnek, nem olyannal, akivel muszáj.
Abba lehetne már hagyni a folyamatos hisztit.
5 a videóban egy kimondottan jó pasi van, az átlag magyar nők igényei szálltak el
Ez a feminizmus következménye
A feministák a férfiak életét tették tönkre, de azt nagyon
Sőt ők tehetnek az elöregedő európai társadalomról is, mivel inkább karriert építenek mint családot
#7 engem ebből a hülyeségből hagyj ki, én a második gyerekem várom 😇
#5 voltam.
A csávó amúgy átlagos, de az idiótasága miatt a mínusz tizedik emeletre süllyed.
6:
Csak a lúzerekét. A normális férfiak kapcsolatban élnek.
"A feministák a férfiak életét tették tönkre, de azt nagyon"
Mert nem kell olyannal lenni akivel nem akarunk? :D Hülye gyerek. Nem vagyunk rád szorulva. Lehet rinyálni, milyen csúf a világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!