Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan változhatnék meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változhatnék meg? Tönkreteszem a párkapcsolatomat, megőrülök.

Figyelt kérdés

A párom szinte semmi okot nem ad rá, de betegesen féltékeny vagyok. Nem hiszem el, hogy egy férfinek elég 1 nő, hogy nem flörtöl/beszélget/találkozik más nővel a hátam mögött.

Egyébként azt mondanám, van önbizalmam, elhiszem, hogy tetszem neki és szeret, mert mindig mindent megtesz értem. Az ismerkedéssel sosem volt problémám. Csak a férfiakban nem tudok egyszerűen megbízni.

Talán azért, mert bennem sem lehet. Imádom a figyelmet, kell a pozitív visszajelzés a férfiaktól, mint a levegő. A jelenlegi páromat szeretem, de annyira nem teszik a külseje, nem az esetem. Ezért kell a visszajelzés, a figyelem más férfiaktól, akik az eseteim.

Szakítanom kell, tudom, de félek, soha egyik férfi sem fog úgy szeretni, mint a jelenlegi párom és ha az esetem, jóképű akkor úgyis megcsal.

Nekem nem való a párkapcsolat, igaz? Amint közelebb kerülök valakihez betegesen féltékeny vagyok és nem hiszem, hogy én elég vagyok neki. Mert nekem sem elég senki, ugye? Mert én is szemét vagyok, ezért azt hiszem, a másik is az. De komolyan… a mai világban megbízni valakiben, főleg olyanban, aki jól néz ki és megkaphat bárkit? Soha. Olyanban sem tudok megbízni, aki nem 10/10.

2022. szept. 13. 16:46
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
27/N….
2022. szept. 13. 16:46
 2/21 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichiáternél, de nem segített, vagyis tudom, hogy nem neki, hanem nekem kell megoldanom a problémát, de nem vagyok rá képes. Sosem tudnék senkiben sem megbízni és elhinni, hogy csak én vagyok neki és másra nem kiváncsi…
2022. szept. 13. 16:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem pszichiáterhez kell menni, hanem pszichológushoz, sürgősen keress egyet.
2022. szept. 13. 16:53
 4/21 A kérdező kommentje:
Rendben, de az miért lesz jobb? Kapok gyógyszereket?
2022. szept. 13. 16:59
 5/21 A kérdező kommentje:
Egyébént tényleg magammal is bajom lehet, mert, ha megyünk az utcán betegesen azt hiszem, hogy bármelyik nő jobban teszik neki, mint én.
2022. szept. 13. 17:01
 6/21 anonim ***** válasza:
30%
Na az ilyen noknel a kovetkezo lépés h megcsaljak a masikat minden inkább neki faljon mint nekem, hisz ugy is mind1. Ezt magadban kell megjavitanod, de mivel ez tul mutat ratad segitseg kell. De magadban eltudod kezdeni egyedul is, ismered o is téged, es ahogy te se csalnad meg ugy o se teged. Es tarsai, nem veltlen vagy vele es forditva. Ha olyan lenne mint amilyen nem, nem lennetek egyutt.
2022. szept. 13. 17:02
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen, már megcsaltam… mert olyan kell, aki tetszik külsőre, olyanoktól kell a visszajelzés és amúgy ő is biztos mással enyeleg a hátam mögött….
2022. szept. 13. 17:05
 8/21 A kérdező kommentje:

Azért vagyok vele, mert sokat segít, megtesz értem és jó a szex. (Igen, így is, hogy nem teljesen az esetem.)Egy olyan, aki tetszik biztos nem szeretne így és 1000%, hogy megcsalna.

Plusz nem akarom, hogy mással legyen.

Tudom, a pokolba kerülök.

2022. szept. 13. 17:08
 9/21 anonim ***** válasza:
58%
Undorito vagy, pont mint a okadek exem. De sajnos nem maradsz parlagon sose, tul sok a magányos hapi. Kezeltesd magad szanatórium, ott is vannak ferfiak szóval meg errol se kell lemondanod te rib anc.
2022. szept. 13. 17:14
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ihj, de jó, hogy nem vagy a barátnőm... Szakíts. Legalább ezt a szerencsétlen embert kíméld meg magadtól pretty pls. Adj neki esélyt, hogy boldog legyen valaki mellett aki nem te vagy.
2022. szept. 13. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!