Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan változhatnék meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változhatnék meg? Tönkreteszem a párkapcsolatomat, megőrülök.

Figyelt kérdés

A párom szinte semmi okot nem ad rá, de betegesen féltékeny vagyok. Nem hiszem el, hogy egy férfinek elég 1 nő, hogy nem flörtöl/beszélget/találkozik más nővel a hátam mögött.

Egyébként azt mondanám, van önbizalmam, elhiszem, hogy tetszem neki és szeret, mert mindig mindent megtesz értem. Az ismerkedéssel sosem volt problémám. Csak a férfiakban nem tudok egyszerűen megbízni.

Talán azért, mert bennem sem lehet. Imádom a figyelmet, kell a pozitív visszajelzés a férfiaktól, mint a levegő. A jelenlegi páromat szeretem, de annyira nem teszik a külseje, nem az esetem. Ezért kell a visszajelzés, a figyelem más férfiaktól, akik az eseteim.

Szakítanom kell, tudom, de félek, soha egyik férfi sem fog úgy szeretni, mint a jelenlegi párom és ha az esetem, jóképű akkor úgyis megcsal.

Nekem nem való a párkapcsolat, igaz? Amint közelebb kerülök valakihez betegesen féltékeny vagyok és nem hiszem, hogy én elég vagyok neki. Mert nekem sem elég senki, ugye? Mert én is szemét vagyok, ezért azt hiszem, a másik is az. De komolyan… a mai világban megbízni valakiben, főleg olyanban, aki jól néz ki és megkaphat bárkit? Soha. Olyanban sem tudok megbízni, aki nem 10/10.

2022. szept. 13. 16:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom, hogy mással legyen, az nem történhet meg. Soha.
2022. szept. 13. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Te jo peldaja vagy az elmebeteg nő frazisnak.
2022. szept. 13. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem Krisztinek hívnak véletlenül?
2022. szept. 13. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Ő nem lehet mással, de te nyugodtan kúrhatasz másokkal. Rendben van. De hidd el sokkal fájdalmasabb lesz, amikor ő hagy ott. Teljesen jogosan. Te magaddal nem vagy megelégedve, ezért lehúzol egy másik embert. Akinek valószínűleg fogalma sincs arról, hogy te másokkal fekszel össze. Mellette. Ha az én véleményemet kérdezné bárki, akkor egy kapcsolatfüggő, önző és beteg nő vagy. Kezeltesd magad.
2022. szept. 13. 18:04
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező szerintem trollkodik, mert több apró hibát vétett. Viszont ettől még sajnos egy valós társadalmi jelenségre mutatott rá.
2022. szept. 14. 00:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Annyi különbséggel , hogy én nem csalok meg senkit . Az életkor is stimmel. Tali a pokolban, de írhatsz is ha van kedved beszélgetni egy hasonlóan elmebeteg démoni nővel . Biztos jó barátnők lennénk , nekem azok sincsenek :D egyébként tippre ez ilyen házassági para nem mered magad elkötelezni tokeletesre vágysz és ezért nem tudsz kiteljesedni.
2022. szept. 15. 22:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez beteges, de komolyan.
2022. szept. 15. 23:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Te vagy az a nő aki megérdemelné hogy két gyönyörű playmattel kapd rajta a saját ágyadban.

Nagyon beteg vagy. A hűtlenség nem külső kérdése. Ismerek ronda férfit akinek több szép szeretője is van a felesége mellett, és jóképűt, aki akkor is hűséges ha direktbe próbálkozik valaki nála.

Te viszont amég igy gondolkodsz nem érdemelsz rendeset, mert annak csak fájdalmat okozol a hűtlenségeddel.

2022. okt. 4. 20:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Így van, az én párom is megy az átlagos vagy az alatti kinézetűek után is. Mert kell az új, az igalom, nem elég 1 nő.
2022. okt. 4. 20:42
 20/21 A kérdező kommentje:
… és ő magad sem egy model, sőt…
2022. okt. 4. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!