Szerintetek a munka tönkreteszi a párkapcsolatot?
Keressen munkát,és nem lesz ideje gondolkodni:)
Vagy....elbizonytalanodott,ez előfordul:(Nálam is előfordult,főleg mikor párom külföldön volt,én meg ittthon:Sde megbeszéltünk mindent!
Azt akartam válaszolni, hogy a munkanélküliség teheti inkább tönkre a párkapcsolatot. Aztán elolvastam a kérdésed kifejtését is. :-(
Segíts neki! Fontos, hogy erősítsd őt lélekben! Akinek nincs munkája, nagyon hamar a béka feneke alá kerülhet az önbecsülése, teljesen haszontalannak érzi magát, azt is gondolhatja, hogy a párja is majd keres inkább valaki mást, akinek van munkája, stb...
Beszélgessetek sokat! Nézzél te is neki való melót, beszélj az ismerőseiddel, hátha keresnek munkaerőt valahol!
És ha véletlen veszekedtek, nehogy a fejéhez vágd, hogy persze te nem is dolgozol..., mert nemcsak ő tehet arról! Szóval segíts neki!
Furcsa logikad van...a munka idegenit el titeket ebben az esetben szerinted? Nem a parod viselkedese? Mi az, hogy egyedul van a gondolataival? Mert neked egesz nap otthon kellene lenned, hogy ne legyen egyedul a gondolataival? :S
Ez csak egy kozhely, hogy a munka tonkreteszi a parkapcsolatot. Akkor egy gyerek szuletese? Az meg 24 oras munka az elso par evben...
Felnott ferfi meg dolgozzon, ne pedig abrandozzon, bar ketsegtelen, hogy konnyebb otthon ulni.
"Itthon van és folyamatosan gépezik"
Itt van a kutya elasva...egy munkanelkuli is el tudja hasznosan tolteni az idejet, ha akarja. Pl. munkakeresessel, interjukra jarassal, hazimunka elvegzesevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!