Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan változhatnék meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változhatnék meg? Tönkreteszem a párkapcsolatomat, megőrülök.

Figyelt kérdés

A párom szinte semmi okot nem ad rá, de betegesen féltékeny vagyok. Nem hiszem el, hogy egy férfinek elég 1 nő, hogy nem flörtöl/beszélget/találkozik más nővel a hátam mögött.

Egyébként azt mondanám, van önbizalmam, elhiszem, hogy tetszem neki és szeret, mert mindig mindent megtesz értem. Az ismerkedéssel sosem volt problémám. Csak a férfiakban nem tudok egyszerűen megbízni.

Talán azért, mert bennem sem lehet. Imádom a figyelmet, kell a pozitív visszajelzés a férfiaktól, mint a levegő. A jelenlegi páromat szeretem, de annyira nem teszik a külseje, nem az esetem. Ezért kell a visszajelzés, a figyelem más férfiaktól, akik az eseteim.

Szakítanom kell, tudom, de félek, soha egyik férfi sem fog úgy szeretni, mint a jelenlegi párom és ha az esetem, jóképű akkor úgyis megcsal.

Nekem nem való a párkapcsolat, igaz? Amint közelebb kerülök valakihez betegesen féltékeny vagyok és nem hiszem, hogy én elég vagyok neki. Mert nekem sem elég senki, ugye? Mert én is szemét vagyok, ezért azt hiszem, a másik is az. De komolyan… a mai világban megbízni valakiben, főleg olyanban, aki jól néz ki és megkaphat bárkit? Soha. Olyanban sem tudok megbízni, aki nem 10/10.

2022. szept. 13. 16:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Van aki mellett nyugtalan féltékeny az ember, van aki mellett meg nem az.

A megbízhatatlanok mellett mindig ott lesznek a red flagok.

2022. okt. 5. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!