Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem irigysége mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem irigysége mindent tönkretesz?

Figyelt kérdés

Nagyon irigy lett, anyagi szempontból. Nagyon sokat tanultunk mindketten, hogy egy jó anyagi helyzetünk legyen. Budán lakunk egy szép nagy lakásban, nem okoz gondot a bevásárlás, el tudunk menni évi 2x nyaralni, 2 autónk van. Nekem ez álom. Neki is az volt, gyakran dicsekedett, főleg a szegényebb sorú családja elött vágott fel. Az elvált 2 gyerekes nővérét is mindig pátyolgatta, “könyöradományokat” vett nekik, nyaralni hozta őket, élvezkedett hogy ő a megmentőjük. Viszont! 4 éve a nővére összejött a neten keresztül egy gazdag külföldi fickóval. Idősebb, de gazdag, amúgy jó fejnek tartom! Azóta a családi életünk kezd összeomlani. Már nem kell megmenteni őket, ezt a feleségem nehezen viseli. A testvére 40 milliós autóval furikázik, már nem szorul rá, hogy a mi 10 milliósunkkal hozza-vigye. Szép házban laknak, havi 2x kirándulnak hétvégékre, sőt! Decemberben nyaralni voltak, most Svájcban síelnek! A gyerekek 14-10 évesek. A mieink 4 és 2. Erre is irigy a feleségem, hogy “mások bezzeg a gyerekekkel egész nap csak mennek”. Hát két kicsivel mi nem tudunk egész nap 8-tól 8-ig kirándulni mert a gyerekeknek más még az igénye, max 2-3 órát bírnak ki. Kapom a fejemhez, hogy bezzeg a nővére, ők egész hétvégét a szabadban töltötték, míg mi csak 3 órát voltunk. Irigyli a helyeket is ahova mennek. Ha mennek, akkor már tudom, hogy nekünk is kell valahova menni, hogy visszaírhassa neki, hogy mi meg itt meg ott vagyunk, nem otthon vagyunk ám … Anyagilag is kicsinál ez minket. Esélytelen a pasival versenyezni, én nem is akarok!

Mit lehet tenni, hogy felébredjen a feleségem? Mit mondjak neki? Nem ismeri be, hogy irigy!

febr. 12. 10:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
+ a feleségem a szebb mint a nővére, ez is nagyon zavarja, hogy miért neki jött össze …
febr. 12. 10:26
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Ennek gatya. Szerintem a feleséged se téged, se a gyerekeket nem szereti igazán, hanem csak a szerepet, amit játszott ezáltal.

Biztos vagyok benne, hogy ha nem ennyit keresnél, másnap már mással lenne.

Sajnálom.

febr. 12. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon rossz természetű nőt vettél el. Ez már nem fog megváltozni.

Én otthagynám a pcsába. Hallgatná a tököm a baromságait.

febr. 12. 10:31
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Kuka ez a házasság sajnos. Biztos hogy válni fog
febr. 12. 10:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég visszataszító viselkedés ez a feleségedtől.
febr. 12. 10:49
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
Kamu.
febr. 12. 10:51
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

6.

Ha neked ez kamu, akkor eléggé burokban élsz.

febr. 12. 10:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Válás lesz ebből …

Mindig mással fog foglalkozni , közben a saját családja meg szét fog esni ha már nem történt meg.

febr. 12. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Rossz embert vettél feleségül, nem voltál elég igényes a jellemére, a személyiségére a jövendőbelidnek.
febr. 12. 11:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"gyakran dicsekedett, főleg a szegényebb sorú családja elött vágott fel"

"élvezkedett hogy ő a megmentőjük"

Már itt kimutatta, hogy mennyire fontosak neki az anyagiak, és azt is, hogy versenyezni akar és lehetőleg föntről lenézni másokra, még akkor is, ha ők a családtagjai, és akiket igazából nem szeret és nem tisztel.

Ez tényleg jellem és természet kérdése.

Más dolog, hogy azt is tudhatná, hogy mindig lesznek nálunk szegényebbek és gazdagabbak, és hogy a szerencse forgandó, és örülni lehet mindannak, amitek van, mert megdolgoztatok érte, és a tudásotokat nem veheti el tőletek senki, és azzal még a jövőben is lesz kenyeretek, nektek is, és a gyerekeiteknek is.

febr. 12. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!