Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó abban egy lánynak, ha...

Mi a jó abban egy lánynak, ha tönkreteszi mások magánéletét? Ő 16 éves, én 31, a feleségem 26. Lent folytatom.

Figyelt kérdés
Eddig csak az autóját javítottam (ez a szakmám) az apja jó barátom. Most már a lakására is hív kisebb-nagyobb munkák miatt és félreérthetetlen megjegyzéseket tesz. A feleségemmel rettenetesen utálják egymást és féltékeny is rá, mondjuk a hallottak alapján teljes joggal. Hogy száljak ki ebből?
2009. júl. 29. 14:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Őőőő, küld el a manóba - kislány, hagyj békén! Pont!
2009. júl. 29. 14:25
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

Hát szereld le!

Ő még egy gyerek, te meg egy felnőtt férfi vagy!

Ha megjegyzéseket tesz, flörtölni próbál, határozottan utasítsd vissza!

Abba fogja hagyni! Seni nem szerett megalázottnak lenni!

De akkor valóban légy határozott és távolságtartó és kezeld úgy mint egy gyereket!

2009. júl. 29. 14:26
 3/22 A kérdező kommentje:
14.26 Beletrafáltál! Nem tudom úgy kezelni, mint egy gyereket. Az apját sem akarom megbántani, mert úgyis elmondaná neki, ha szólnék.
2009. júl. 29. 14:30
 4/22 anonim ***** válasza:
68%

kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne tőled.

mik azok a "félreérthetetlen megjegyzések"?

2009. júl. 29. 14:40
 5/22 anonim ***** válasza:
98%

Mi az, hogy nem tudod gyerekként kezelni?? Feleséged van.

Valójában neked is tetszik,hogy egy kis csitri szórakozik veled, igaz?

Ha nem így lenne, simán leállítanád, vagy nem mennél,amikor hív és még az apjával is beszélnél,hogy nézzen a lánya körmére,mert idősebb pasikkal flörtöl...

2009. júl. 29. 14:41
 6/22 anonim ***** válasza:
28%

hát küldd el a francba kis r.bancot!!!!

nehogymár tönkretegye a házasságodat!!!

vagy titkon azért tetszik a nyomulása, igaz??!!!

az ilyen kis szemét r.bancokat jól megtépném!!!!!

2009. júl. 29. 14:42
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Olyan egyszerű az egséz. Továbbra is javíthatod az autóját ha kell. De ha mást akar legyen mindig valami kifogásod,hogy miért nem mész el hozzá. Annyi mindent ki lehet találni!
2009. júl. 29. 14:42
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Egyik rokonom hazassagat is egy 16 eves p*csa tette tonkre. Ott hagyta a ferfi erte a csaladjat, a kis csaj meg par honap mulva osszejott egy masik pasival.
2009. júl. 29. 14:52
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Hát figyelj már!

Ha hív nem mész és ennyi.

Nehogy már felnőtt férfi létedre ne tudd leszerelni.

nem azzal ártasz magadnak, ha elmondod az apjának, hanem azzal, ha odamész minden hívásra.

Gondolj bele mit szűr Ő le ebből: Jön, ha hívom, mosolyog azon, ha bókolok. Tuti bejövök Neki.

ha nem akarsz bajt nagyon hamar szereld le!

2009. júl. 29. 15:12
 10/22 A kérdező kommentje:
Dehogy hagynám ott érte a feleségemet, bár kedves velem a lány, sőt túl kedves. Biztos vagyok benne, hogy a feleségem iránt érzett utálat miatt csinálja (aki egyébként tanította) Bennem semmi különleges nincs, se gazdag, se jóképű nem vagyok, csak erre tudok gondolni. Valami kultúrált lezárás kellene, apjával sem akarom megszakítani a barátságot, a feleségem meg imádom. Nnna...
2009. júl. 29. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!