Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó abban egy lánynak, ha...

Mi a jó abban egy lánynak, ha tönkreteszi mások magánéletét? Ő 16 éves, én 31, a feleségem 26. Lent folytatom.

Figyelt kérdés
Eddig csak az autóját javítottam (ez a szakmám) az apja jó barátom. Most már a lakására is hív kisebb-nagyobb munkák miatt és félreérthetetlen megjegyzéseket tesz. A feleségemmel rettenetesen utálják egymást és féltékeny is rá, mondjuk a hallottak alapján teljes joggal. Hogy száljak ki ebből?
2009. júl. 29. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Hát akkor csak az marad, hogy nem mész, ha hív.

Ha megkérdezi miért, akkor megmondod, hogy a feleséged túl bizalmasnak tartja, hogy állandóan odajársz és nem szeretnél emiatt Vele veszekedni.

Tudod Te mi a fontos, cselekedj eszerint.

2009. júl. 29. 16:00
 12/22 anonim ***** válasza:
99%

Mondd meg neki, hogy nem mész oda és kész. Ha lát benneteket, akkor egyértelműen add tudtára, hogy te a nejedhez tartozol (átöleled a párod derekát, megpuszilod, fogod a kezét).

Az apjának meg a helyedben én szólnék, pl. egy sör mellett, valahogy így:

"Ne haragudj barátom, de nem fogom többet a lányodnak ezt-azt megcsinálni, mert nyíltan flörtöl velem, ami engem zavar. Szép fiatal lány, de hozzám képest gyerek és én nős is vagyok. Nem szeretnék bonyodalmat és nem szeretném emiatt a barátságodat elveszíteni.!

így aztán ha a leányka utólag menne papához panaszra, már meg lesz neki ágyazva....:-)))

2009. júl. 29. 17:12
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Az uccsó papás ötlete nagyon király. :)
2009. júl. 29. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Támogatom a 17.12-es ötletét!
2009. júl. 29. 17:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan miért nem tudod gyerekként kezelni?
2009. júl. 29. 19:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de hinne neki az apa? Vagy máris haragudna, mert sértegeted a lányát?
2009. júl. 29. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kissé zavaros a történet. 16 éves, és az autóját javítod?? Én szerintem 16 évesen még nem nagyon lehet vezetni. A lakására hív kisebb nagyobb munkák miatt? Mert? külön önálló lakása van? Azt írod, autószerelő vagy. Egy lakásban mit kellene szerelned?

Simán mondhatod, hogy Te csak autószerelő vagy, és ha a csap csöpög, akkor szólsz a Józsi haverodnak, aki vízvezetékszerelő. Vagy elviszed magaddal a feleségedet is :)))

2009. júl. 29. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondj határozottan nemet, és ne mászkálj a lakására, meg ne találkozz vele kettesben, bármit is talál ki.

Szerintem rajtad próbálgatja a csáberejét, és fogalma sincs arról, mit is csinál valójában... emiatt pl. kezelhetnéd gyerekként.

Ne hagyd tönkretenni a házasságodat.

2009. júl. 29. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legjobb megoldás, hogy a kocsiját továbbra is megjavítod (éreztetve vele, hogy szimplán szerelni jöttél), a többi kérését meg elhárítod. Így szerintem apuka sem sértődik meg, mert teszel is valamit, meg nem is!:) Ha nem mész, egy idő után úgy is feladja.
2009. júl. 30. 09:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy idegen lányka hasonkló megjegyzéseket tenne, mint ő, hogyan kezelnéd le? Gondold végig és próbáld ugyanezt nála is.

Én még mindig azt gondolom, ha határozottan jelzed neki, hogy nem is érted, hogy miért enged meg magának ilyeneket, akkor előbb utóbb abbahagyja!

Nem összeveszni kell vele, vagy megsérteni, hanem egyértelműen éreztetni vele, hogy a közeledbe sem érhet.

Szerintem leforázzva kicsit magába száll és abbahagyja!

Ő egy kamasz lányka, nyilván húúúde szerelmes beléd és próbálgatja a szárnyait, a határait. Éreztetni kell vele, hogy hol ez a határ!

Egyébként a legjobb megoldás, ha semmilyen szinten nem veszed észre a műsort, és pláne nem foglalkozol vele!

Nevess rajta! előbb-utóbb abbahagyja! otthon meg ez ne legyen téma, nem is kell hogy befolyásolja a kapcsolatotokat! Biztos vannak fontosabb gondjaitok is, mint ő!

2009. júl. 30. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!