Mi a jó abban egy lánynak, ha tönkreteszi mások magánéletét? Ő 16 éves, én 31, a feleségem 26. Lent folytatom.
Figyelt kérdés
Eddig csak az autóját javítottam (ez a szakmám) az apja jó barátom. Most már a lakására is hív kisebb-nagyobb munkák miatt és félreérthetetlen megjegyzéseket tesz. A feleségemmel rettenetesen utálják egymást és féltékeny is rá, mondjuk a hallottak alapján teljes joggal. Hogy száljak ki ebből?2009. júl. 29. 14:19
21/22 anonim válasza:
Bocs lehet félre értettem,de 16 évesen autója van meg lakása? Nekem kicsit ez furcsa...
Miért nem szólsz az apjának ? vagy mond meg te neki kerek perec hogy még kislány és hogy keresgéljen a saját háza táján ...A feleségeddel utáljátok egymást( ez miatt)???? vagy alapból mert akkor annak sem sok értelme lehet ... minden esetre a lányt hagyd békén ne is foglalkozz vele !!!
22/22 anonim válasza:
Jaj bocs elnéztem előző vagyok ....igen utálják egymást a 16 éves meg a feleséged ..na ezt így már megértem ezek utána !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!