Egy 11 éves gyereknek tönkreteszi a szerveit a napi 500mg c-vitamin?
beteg vagyok és apa mondta h szedjem naponta 500 mg-os c-vitamint
anya azt mondja tönkreteszi vmilyen szervet
most melyik?:S
Szerintem még senki nem halt bele abba hogy sok C vitamint vitt be a szervezetébe...
gondolj bele aki nap mint nap nagyobb menyiségben déli gyümölcsöket eszik pl: narancs azokban is rengeteg a C vitamin.. és nem lesz tőle bajod.. szerintem az energia italok meg a többi üdítő az jobban megterheli a szervezetet és attól se lett közvetlen senkinek baja... amíg beteg vagy, nyugodtan szedd a a felesleg úgy is kiürül, de utána csak felesleges akkora dózisban szedni.
Inkább egyél meg egy pár szem gyümölcsöt naponta... az legalább nem tabletta.. :D
téveszme az EGGÉSZ! ez egy nagy f*szság amit az orvosoktól hallani, meg a médiában! a C-VITAMIN AKKOR KÁROS HA NEM ESZED !!! Nyugodtan szeggyél napi 6g sem káros...gondold el..Szentgyörgyi Albert amikor beteg volt GRAMMOKAT evett C-vitaminból és kigyógyult...én is már fél éve normálisan szedem és nem vagyok beteg,pedig azelott gyakran voltam...
ciao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!