Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltenél 5 millió forintit esküvőre? Vagy már elköltöttél?
2 éve esküdött a nagybátyám, feleségül vette a párját, akivel 5 éve voltak együtt. Mostanság válnak, a válópert a nő beadta.
Ilyen esetben nem hiányzik az embereknek az 5 millió forint, megérte?
Miért fontos ennyit költeni egy esküvőre és mi értelme van a lagzinak? Ettől két ember jobban szereti egymást? Szerintem nem.
Nem kötelező ennyit költeni. Mi idén esküszünk, ennél jóval kevesebből lesz kihozva, mondjuk ehhez nagy szerencse is kellett.
Nem érezzük, hogy kidobott pénz lesz majd
Ki megy úgy férjhez, hogy majd hogy gondolom x év múlva, hátha elválunk? Nyilván a nő sem így tervezte.
De ha egyszer férjhez megyek, biztos, hogy normális ruhám lesz, normális vacsora, nem valami fillér számolgató batyus buli, és a vendégem is megtisztelem egy szobával ahol majd tud aludni.
Ezek pénzbe kerülnek. Az 5M teljesen reális, ha nem 20an voltak.
Én nem vagyok hajlandó ilyen szinten rázni a rongyot!
A feleségemmel - közös megegyezésen alapulva - úgy esküdtünk, hogy jelen voltak a tanúk, - akik közül az egyik a lányunk volt, - az unokákkal és az anyakönyvvezető. Az esküvő után beültünk egy visszafogott stílusú ebédre, aztán mindenki hazament. Nem volt nagyüzemű eszem-iszom, dínom-dánom és olyan emberek hada, akiknek többségéről azt sem lehet tudni, hogy kicsoda, vagy életemben találkozom vele összesen ötször! Nem volt Föld körüli út sem - 300 milliós gyémánt fülzsírral! Ennyi!
Nem házasodnék semmi pénzért.
Tudom,hogy létezik de nem hiszek a házasság intézményében.
Magyarországon a házasságok fele válással végződik.
Ráadásul ismerem magamat tudom hogy nehéz a természetem,vannak megrögzött szokásaim, rugalmatlan és türelmetlen is vagyok.
Ahogy múlik az idő,ahogy öregszem ez csak fokozottan igaz.
Pár évig működnek a kapcsolataim,de mindig szakítással végződnek.
Ugyanaz lenne a házasságnál is,akkor meg minek?
"házasságok fele válással végződik."
A másik fele meg boldogsággal, sok gyerekkel és unokával, holtig tartó tisztelettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!