Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elköltenél 5 millió forintit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltenél 5 millió forintit esküvőre? Vagy már elköltöttél?

Figyelt kérdés

2 éve esküdött a nagybátyám, feleségül vette a párját, akivel 5 éve voltak együtt. Mostanság válnak, a válópert a nő beadta.

Ilyen esetben nem hiányzik az embereknek az 5 millió forint, megérte?

Miért fontos ennyit költeni egy esküvőre és mi értelme van a lagzinak? Ettől két ember jobban szereti egymást? Szerintem nem.

ma 13:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem kötelező ennyit költeni. Mi idén esküszünk, ennél jóval kevesebből lesz kihozva, mondjuk ehhez nagy szerencse is kellett.

Nem érezzük, hogy kidobott pénz lesz majd

ma 13:13
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Ki megy úgy férjhez, hogy majd hogy gondolom x év múlva, hátha elválunk? Nyilván a nő sem így tervezte.

De ha egyszer férjhez megyek, biztos, hogy normális ruhám lesz, normális vacsora, nem valami fillér számolgató batyus buli, és a vendégem is megtisztelem egy szobával ahol majd tud aludni.

Ezek pénzbe kerülnek. Az 5M teljesen reális, ha nem 20an voltak.

ma 13:20
 3/21 A kérdező kommentje:
1-es, hány éve vagytok együtt? Mik a tervek?
ma 13:20
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Utaztak, vásároltak, programoztak, ettek a 7 év alatt. Biztos az is hiányzik majd.
ma 13:24
 5/21 anonim ***** válasza:
30%
Egy okosan, de igényesen szervezett esküvő ma Magyarországon 6-8M Ft. Senkit nem kötelez rá senki, hogy ilyet tartson. Én pl. simán tartanék, sőt egyszer már tartottam is (több mint tíz éve, akkor volt 2.5M), nem kereste senki amikor elváltunk. A párom introvertált, kis esküvőre vágyik, ezért vélhetően ilyet tartunk majd. :)
ma 13:30
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

Én nem vagyok hajlandó ilyen szinten rázni a rongyot!

A feleségemmel - közös megegyezésen alapulva - úgy esküdtünk, hogy jelen voltak a tanúk, - akik közül az egyik a lányunk volt, - az unokákkal és az anyakönyvvezető. Az esküvő után beültünk egy visszafogott stílusú ebédre, aztán mindenki hazament. Nem volt nagyüzemű eszem-iszom, dínom-dánom és olyan emberek hada, akiknek többségéről azt sem lehet tudni, hogy kicsoda, vagy életemben találkozom vele összesen ötször! Nem volt Föld körüli út sem - 300 milliós gyémánt fülzsírral! Ennyi!

ma 13:41
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
Nekem jo a parikas krumpli meg a tabis bor ..
ma 13:55
 8/21 anonim ***** válasza:
41%

Nem házasodnék semmi pénzért.

Tudom,hogy létezik de nem hiszek a házasság intézményében.

Magyarországon a házasságok fele válással végződik.

Ráadásul ismerem magamat tudom hogy nehéz a természetem,vannak megrögzött szokásaim, rugalmatlan és türelmetlen is vagyok.

Ahogy múlik az idő,ahogy öregszem ez csak fokozottan igaz.

Pár évig működnek a kapcsolataim,de mindig szakítással végződnek.

Ugyanaz lenne a házasságnál is,akkor meg minek?

ma 14:00
 9/21 anonim ***** válasza:
20%
cigányok költenek ennyit lagzira meg ner-esek, amúgy minek?
ma 14:03
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

"házasságok fele válással végződik."

A másik fele meg boldogsággal, sok gyerekkel és unokával, holtig tartó tisztelettel.

ma 14:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!